Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umut tek basinada guzel bence..Slm hanımlar...
Oğluma umut ismini koymayı düşünüyorum ama yanına güzel bir isim bulamadım. Sizler ne dersiniz bu konuda?
hehehe, şimdi kızı için yapıyor o yüzden zevkli gelir. bende butik pasta kurabiye yapıyorum ilk zamanlar ay ne zevkli demiştim. 400-500 kurabiye siparişi aldığın zaman o kadar zevksiz ve yorucu oluyorki anlatamam :) aynı figürü defalarca yapıyorsun, heryerin ağrıyor, yetiştirmek için uykusuz kalıyorsun vs.. o yüzden hobi olarak devam etsin bence![]()
Sabun yapmadık canım biz kokulu taş onlar. Sabun zor olacaktı tek kalıp olduğu için sabun bazını sürekli eritmek gerekecekti durmadan ocak yanacaktı yani,bunun taş tozunu tek seferlik suyla karıştırıp karıştırıp yapıyoruz sabundan çok daha kolay oluyor.Maşallah canım. Kilosu baya olmuş. Hepsi çok güzel olmuş. Elinize saglik
Sabun zor oldu mi canım? Zorlandin mi yaparken? Şişeleri biz de netten sipariş vereceğiz bir veremedik :)
Sabun yapmadık canım biz kokulu taş onlar. Sabun zor olacaktı tek kalıp olduğu için sabun bazını sürekli eritmek gerekecekti durmadan ocak yanacaktı yani,bunun taş tozunu tek seferlik suyla karıştırıp karıştırıp yapıyoruz sabundan çok daha kolay oluyor.
üzgünüm ama erkekler en incesi dahi olsun öyle bizim gibi düşümüyor... hiç üzülmüyoylar böyle şeylere... yani alınacak sonucta demiş kapatmıstır kafasında kim ne kadar alıyor ne zaman alıyor felan detaylara girmiyorlar:)
kuzenimin adı ahmet umut..kimse umut demez ahmet demez öyle birleşti ki ismi ☺ herkes ahmetumut derSlm hanımlar...
Oğluma umut ismini koymayı düşünüyorum ama yanına güzel bir isim bulamadım. Sizler ne dersiniz bu konuda?
bende bundan aldım..memnun kalmadınız mı yoksa daha kullanmadım çünkü..bi sıkkıntısı varsa bilmek isterimMerhaba şubat anneleri bende ekim annesiyim düşünen olursa nuna pipa oto koltuğunu çok uygun fiyata vermek istiyorum. Rengi hem kıza hem erkeğe uygun. Sadece 2-3 kez kullandık zaten bebeğim bugün 50 günlük: Piyasa fiyatının yarısına vericem. Her arabaya uyumlu.
Herkese hayırlı doğumlar...
Canim niye satiyorsun birde fiyati nedirMerhaba şubat anneleri bende ekim annesiyim düşünen olursa nuna pipa oto koltuğunu çok uygun fiyata vermek istiyorum. Rengi hem kıza hem erkeğe uygun. Sadece 2-3 kez kullandık zaten bebeğim bugün 50 günlük: Piyasa fiyatının yarısına vericem. Her arabaya uyumlu.
Herkese hayırlı doğumlar...
Çok çok memnun kaldım daha doğrusu daha yeni doğum yaptım bebeğim 50 günlük sadece bir kaç kez kullandım bebişim biraz kucakçı ben momfortbaby kanguru aldım onunla daha rahat ettik bu yüzden elden çıkarmak istiyorum. İhtiyacı olan birine uygun fiyata vereceğim. E esessesesbende bundan aldım..memnun kalmadınız mı yoksa daha kullanmadım çünkü..bi sıkkıntısı varsa bilmek isterim
Ya çiftli daha iyi oluyor diyir herkesVanim ben lansinoh aldim, tek pompali olandan. Ikisini birden kullanamam diye
TeşekkürlerBende ilk kızımda 7.ayda işe geri döndüğüm için Philips avent tek pompalı almıştım çokda memnundum bu bebişimde de onu kullanacağım.Tavsiye ederim hızı ve çekişi çok iyi.
Merhaba şubat anneleri bende ekim annesiyim düşünen olursa nuna pipa oto koltuğunu çok uygun fiyata vermek istiyorum. Rengi hem kıza hem erkeğe uygun. Sadece 2-3 kez kullandık zaten bebeğim bugün 50 günlük: Piyasa fiyatının yarısına vericem. Her arabaya uyumlu.
Herkese hayırlı doğumlar...
Sattığınız başka birşey varmı süt pompası vs