• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Doğum salonunda cok gördüm herkesin öyle normal olan yok ki için rahat olsun yani karnının buyumesi kadar normal :)
Ay gerçek mi çok rahatladm valla açıkcası nasıl açarm böyle doktordan hemşireden utanırm diyordum.senin mesleğin ne canım doğum konusunda tecrübelisin ne güzel

duygularıma tercüman olmuşun canım :) bide köyde lojmanda merkeze uzak olunca kuru temizleme yıkamacı işleri de birikti.. hesaplıyorum ilçeden kadın getiririm izne ayrılacaım zaman doğuma gitmeden bi günde arabaya doldururum yıkanacakları şehre giderim doğum sonu eve geldiğimde en azndan bi parca temzi olur.. şimdi elimi hiç bişeye değmiyorum.. doğum kv oldugu ilde olacak biraz iyileşince birlikte benim eve geleceğiz inanılmaz titiz ve opsesif temizlik konusunda ne yapacagım bilmiyorum düşünmemeye calışıyorum.. o yapar herşeyi ama ben stres olucam bu defa... sonucta küçük loşmandayım diye doğru duzgun esyam yok bekar evim gibi tam ihtiyacım kadar fazlası yok anca yetiyo bebek kv felan olunca curcuna olacak nolcak bilmiyorum :KK43: ağzımı da acamam saygıda hiç kusur etmedim o dengenin de boxulmaması lazım cunku oda bana öyle oluyor.. yoksa ben konusursam insan oda konusur... off içimde sıkıntıymıs resmen :) cok yardımı olacak ama işte nasıl olacak bilmiyorum
Senin işin de zor kuzum.. Ama kv bak gelicek yanına.. Yapar ev isini, torununa da bakar.. Sen hiiiiiiiiiic içini dar etme.. Ne güzel duruşunu bozma.. Hic olmadı şaka ile karisik söylersin. Kırmadan, kırılmadan.temizlik işi kesin bayan lazım , elbiseleri de dedigin gibi yaparsın.. Miss gibi olur herbirsey. Biraz olsun curcuna :) bebek ağlayacak uykusuz kalicaz.. Benim evde küçük.. Bakayim kimler gelecek edecek.. Sakin olmak istiyorum bende.. Ama mümkün değil gibi.

merhaba şubat anneleri bebek arabası olarak hangi markayı ve modeli aldınız ben casual cadillac air beğendim ama kararsızım 1200 tl fiyatı yanında da 400 tl hediye çeki veriyorlar sizce alayım mı yoksa başka bir tavsiyeniz var mı
Bende bu arabadan aldım çok güzel canım sadece puseti diğer markalara göre biraz küçük 1199 a aldım ben 400 lira hediye çeki veriyorlarsa hiç kaçırma bence

Hanımlar bugün kızımızın perdesi geldi, odamız tamamlandı, şükürler olsun, çok mutluyuz:)

Buyrun teyzoşlar:)
Çok çok güzel olmuş canım güzel günlerde kullansın fıstık odasını

Ay gerçek mi çok rahatladm valla açıkcası nasıl açarm böyle doktordan hemşireden utanırm diyordum.senin mesleğin ne canım doğum konusunda tecrübelisin ne güzel
Hemşireyim canım ben uzun süre ameliyathanede de calıstım sürekli cıplak bedenler felan cok samimi söylüyorum sağlık sektöründe gebe olmasını geçtim normalde de hiç tuhaf gelmiyor insan vücudu için rahat olsun nasıl ni insanın yuzune baktığında normaldir aynen öyle

Senin işin de zor kuzum.. Ama kv bak gelicek yanına.. Yapar ev isini, torununa da bakar.. Sen hiiiiiiiiiic içini dar etme.. Ne güzel duruşunu bozma.. Hic olmadı şaka ile karisik söylersin. Kırmadan, kırılmadan.temizlik işi kesin bayan lazım , elbiseleri de dedigin gibi yaparsın.. Miss gibi olur herbirsey. Biraz olsun curcuna :) bebek ağlayacak uykusuz kalicaz.. Benim evde küçük.. Bakayim kimler gelecek edecek.. Sakin olmak istiyorum bende.. Ama mümkün değil gibi.
Hakkımızda hayırlısı olsun vallaha Allah yardımcımız olsun hepimizin

Hemşireyim canım ben uzun süre ameliyathanede de calıstım sürekli cıplak bedenler felan cok samimi söylüyorum sağlık sektöründe gebe olmasını geçtim normalde de hiç tuhaf gelmiyor insan vücudu için rahat olsun nasıl ni insanın yuzune baktığında normaldir aynen öyle
çok sağol canım peki merak ettiğim birşey daha var. hiç kendini kastığı için doğum yapamayan yada bu yüzden bebeğe zarar veren oldumu seninde tanık olduğun.kusura bakma bilen birini bulmuşken sormak istedim :KK23:

canım koltukaltımı hep ağdayla aldığım için sanırım orayı kurtardm ama alt taraf arada jilet arada ağda bide hamilelik derken :KK35: neyseki çoğu kişide böyleymiş
Bende agdayla aliyorum ama karardi yine de neyse napalim hamilelikten sonra eski haline dönüyormuş :KK37:

Kızlar karnıma sürdüğüm yağdan dolayı bir tek karnım çatlamadı demek sürmesem ne olacaktı. Salak gibi bacaklarıma sürmedim hıc üst ön bacagımda bikini bölgesi ile birleşen yerde çatlaklar baslamıs suan cok sasırdm demek haşır husur çatlıycakti karnım ki en gergin yerim orası ah ahhh

Bende agdayla aliyorum ama karardi yine de neyse napalim hamilelikten sonra eski haline dönüyormuş :KK37:
eskiye dönüyor mu tekrar bak sevindim buna
Kızlar karnıma sürdüğüm yağdan dolayı bir tek karnım çatlamadı demek sürmesem ne olacaktı. Salak gibi bacaklarıma sürmedim hıc üst ön bacagımda bikini bölgesi ile birleşen yerde çatlaklar baslamıs suan cok sasırdm demek haşır husur çatlıycakti karnım ki en gergin yerim orası ah ahhh
ben daha bişey kullanmıyorm şimdilik çatlakta yok.çatladığı nasıl anlaşılıyor kaşıntı falan mı oluyo.bide ne yağı kullanıyorsun canım geç mi kaldım acaba ben

Kuzular nasılsınızzzzz ? Kurutma makinası kullanan varmı aramızda ? Ben sanırım alıcam evimde sıkıntısını cekıyorum çamaşır asmanın. Kullanıp memnun olduğunuz marka varmı? Bu arada coook sevdıgım görümcem eşimi aramış gece yola cıkıyoruz sabaha karşı oradayız demiş benım yeni haberım oluyor eşiyle geliyorlarmış bu Nasıl bir emri vakidir arkadaş... O mesajını gördükten sonra yüzünü görmek istemıyorummm
Arçelik kullanıyorum ben ve çok memnunum. Çalışan biri olarak akşam eve geldiğimde yıkayıp hemen kurutuyorum çamaşırlarımı. 45 dk modu Var onda kurutuyorum. Çıkınca ütülenecekleri düzgün katlayıp kenara diğerlerini dolaba yerleştiriyorum. En çok toz toplama özelliğine bayılıyorum.normalde evde yumak yumak toz birikiyordu belli noktalarda. 1 hafta evi süpürmesem birikiyordu. Şimdi kurutmasa hepsi ;))

eskiye dönüyor mu tekrar bak sevindim buna

ben daha bişey kullanmıyorm şimdilik çatlakta yok.çatladığı nasıl anlaşılıyor kaşıntı falan mı oluyo.bide ne yağı kullanıyorsun canım geç mi kaldım acaba ben

Canım başla bence ben bi firmanın E vitaminli yağını kullanıyorum E factör piyasada satılmıyor satışını yapan kısılere varsa cevrende onlardan alabılırsn foreverin ürünü. Geç kalmadın ama bu aydan sonra başlıyor genelde catlamaya o yuzden şimdiden derinin altını nemlendirmeye basla. Hıc kasınmadı bacagım bende ona hayret ettim kırmızı kırmızı cizgiler olusmus

helal olsun hediyeleşmek güzeldir ya,

ayy ben kocama kıyamam yaa, benim annem sürekli alıyor ve fotoğraflar atıyor bunu aldım şunu aldım diye, dün annesine sordu sen bişyler aldın mı yaptın mı diye annesi dedi ki

- daha yaparız ogün bi gelsin dedi, içten içe üzülmüştür diye düşünüyorum yani umarım anlamıştır farkı
Uzulur tabi cocugu oluyor ve annesi hic bi sey yapmiyor belki dogunca anlar o da torun sevgisini tattikca heveslenir ins.

Canım başla bence ben bi firmanın E vitaminli yağını kullanıyorum E factör piyasada satılmıyor satışını yapan kısılere varsa cevrende onlardan alabılırsn foreverin ürünü. Geç kalmadın ama bu aydan sonra başlıyor genelde catlamaya o yuzden şimdiden derinin altını nemlendirmeye basla. Hıc kasınmadı bacagım bende ona hayret ettim kırmızı kırmızı cizgiler olusmus
Forever urunleri cok guzel ama ben bu kremi bilmiom adi ne alayim

merhaba şubat anneleri bebek arabası olarak hangi markayı ve modeli aldınız ben casual cadillac air beğendim ama kararsızım 1200 tl fiyatı yanında da 400 tl hediye çeki veriyorlar sizce alayım mı yoksa başka bir tavsiyeniz var mı

Canım biz de casual cadillac travel sistem bebek arabası aldık ama air değil, 1000 tl idi, n11den indirimle 760 tlye aldık

oznur65 oznur65 çok teşekkür ederim canım, amin inşallah:)

Back
X