- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
- 173
İşte benim alanım :)
2015şubat ayından beri kurutma makinası kullanıyorum.
Daha önce almadığıma pişmanım
Hayat kolaylığı.
Her duyduğuna inanmayan biri olarak resmen kamu araştırması yapmıştım alacağım dönem.
Sonuç ne biliyor musun? Herkes her markayı öneriyor, kullanmayı bilen insnlar kurutma makinasından çok memnun. Ama kullanım konusunda sıkıntk çeken bir kaç kişi gördüm.
Bende gittim arçelik aldım. A+ ürün enrji sıkıntısı da yok. Mis gibi. Buruşuk vs çıkıyor laflarına da kulak asma . Makina bitince çıkartmazsan çamaşır makinasında da buruşuyor.
Eskiden envrrsim ütülerdim artık sıcak sıcak katlıyorum.
Bu konu uzar gider :) blogumda bu konuyla ilgili kullanıcı yorumlarımı derlemiştim.
Kendi görüşlerimi ve kullanıcı yorumlarına ait bilgilerin bulunduğu ig linkini vs atmıştım. İlgini çekiyorsa yenigelin yeni hayat kurutma makinası diye aratabilirsin![]()
Kurutma makınesı ozellıkle bebek olunca cok faydalı bırsey, hele de benım gıbı evınız balkonsuz bır evse ve camasır asacak bır odanız yoksa. Ben de cok ıstıyorum fakat benım koyacak yerım yok. Banyoya camasır makınem lavabo altında ve ustune koyabılmem ıcın banyoyu kırdırıp yenıden yaptırmam lazım. Ebeveyn banyosunda zaten yer yok. Bırtek mutfak kalıyor onda da camınkenarına bır dolap yaptırıp ıcıne koysammı dıyorum, mutfak cok daralacak ve kablo da yok kablo cektırmem gerekecek. Kurutma makınesı ısını cozemezsem camasırları mutfakta kurutucam cocuk olunca