• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Kızlar sıze soyleyemeyecektım moralınız bozulmasın dıye. Bızım ısyerınde bı arkadas 23-24 haftalık hamıle. Persembe gunu ben ızındeyken ısyerınde kanaması olmus yogun sekılde. Hemen doktora gıtmıs kanama devam edıyormus, bebek plezantadan ayrılmak uzereymıs. Doktorlar bebegı almak ıcın amlelıyata hazırlayacaklarmıs sonra heyet toplanmıs 1 gece bekleyelım demısler. Mudahele etmıs serum hap vs artık neler yapıldı bılmıyorum. Allahtan gece kanama durmus, 4 gun hastanede yatmıs. Sımdı evde 10 gun raporlu, doktorun dedıgı bebegı sımdı alırsak yasamaz en azından 32. haftaya kadar getırmeye calısıcaz. Cok uzuldum, ınsan ıster ıstemez etkılenıyor.Benım anlamadıgım bebek 32. haftaya kadar nasıl saglıklı bır sekılde gelecek cok fazla kanaması olmus.
Allah sağlık versin,inşallah sağ salim atlatırlar bu durumu. Ben kimsenin morali bozulmasın diye yazmadım eşimin iş arkadaşının eşi de geçen hafta doğum yaptı 26-27 haftalıkken onunda çok yoğun kanaması olmuş bebeği plasentadan ayrılmış,1 gün yaşayabildi kuzum kaybettiler ne yazıkki inşallah arkadaşın sağlıkla kavuşur bebeğine

Benim bebeğim çok sakin canım ya,gün içinde nadir hareket ediyor,akşamları oynamaya başlıyor biraz istediğim gibi yatabiliyorum bel ve kasık ağrısından uyuyabilirsem tabiii. Bazen endişe bile ediyorum bişey mi oldu sesi soluğu çıkmıyor diye. Doğduktan sonra böyle olur mu bilmem tabi

benim kızımda aynı canım hatta bugun cok sakin korkuyorum çikolata yıyıp beklıyorum arada

Kızlar sıze soyleyemeyecektım moralınız bozulmasın dıye. Bızım ısyerınde bı arkadas 23-24 haftalık hamıle. Persembe gunu ben ızındeyken ısyerınde kanaması olmus yogun sekılde. Hemen doktora gıtmıs kanama devam edıyormus, bebek plezantadan ayrılmak uzereymıs. Doktorlar bebegı almak ıcın amlelıyata hazırlayacaklarmıs sonra heyet toplanmıs 1 gece bekleyelım demısler. Mudahele etmıs serum hap vs artık neler yapıldı bılmıyorum. Allahtan gece kanama durmus, 4 gun hastanede yatmıs. Sımdı evde 10 gun raporlu, doktorun dedıgı bebegı sımdı alırsak yasamaz en azından 32. haftaya kadar getırmeye calısıcaz. Cok uzuldum, ınsan ıster ıstemez etkılenıyor.Benım anlamadıgım bebek 32. haftaya kadar nasıl saglıklı bır sekılde gelecek cok fazla kanaması olmus.
Cok uzuldum canim ya :( .. buyuk talihsizlik.. simdi bebegi almalarindan iyidir en azindan sanslari denerler, amniyo sivisi azalsada kendini yeniliyor diye biliyorum.. Allah yardimcisi olsun ..

benim kızımda aynı canım hatta bugun cok sakin korkuyorum çikolata yıyıp beklıyorum arada
Benim kizima da belli olmuyo bazi gun cok hareketli bazi gunler ise cok sakin kipirsamadigi zaman bende tatli yiyorum uzaniyorm hareket ediyo rahatliyorum :)

bizimkisi baştan beri cok hereket etmediği için böyle paniklerim olmuyor :)
günde 1 ya da 2 kere tepki veriyor o kadar :D

Benim kizima da belli olmuyo bazi gun cok hareketli bazi gunler ise cok sakin kipirsamadigi zaman bende tatli yiyorum uzaniyorm hareket ediyo rahatliyorum :)

Demekki kızlar biraz daha sakin oluyor erkeklere göre,kontrolüm perşembe günüydü haftasonu hemen hemen hiç hissetmeyince pzt gittim kontrole maşallah çok sağlıklı hatta 1 hafta önden gidiyor dedi içim rahatladı bir de nasıl anlatsam bebek senin içine yani karnına değilde beline doğru tersine döndüğü zamanlarda kol ve bacakları içeri denk gelir hareket eder ama çok hissedemezsin dedi içim rahatladı

Yaa bu ev isi cidden mahvedio beli falan..bgn cok az yaptim ev isi..suan kasiklarimda bi agriki cok fena...insan korkuo valla

N11 den aldım canım cici hali diye bir mağaza 249 liraydı indirimle 229 oldu bayağı ilgili satıcı güzel ürünlerde var bak istersen

teşekkür ederim canım pembe renk isteyince çok model bulamadım bende denk gelirse sana foto at bize canım fikir olsun

Bende hissediyorum bazen canım
Saol canim bakayım şimdi :)

bizimkisi baştan beri cok hereket etmediği için böyle paniklerim olmuyor :)
günde 1 ya da 2 kere tepki veriyor o kadar :KK70:
Sen dogunca yasadin gibi duruyor ohhh bebek yan gelip yatsin sende dinlen, bizde zippirlarla artik cebelleselim.. vala ben gece haric hep hissediyorum, oyle iki saatte birde degil bildigin her saat boyle :/

Sen dogunca yasadin gibi duruyor ohhh bebek yan gelip yatsin sende dinlen, bizde zippirlarla artik cebelleselim.. vala ben gece haric hep hissediyorum, oyle iki saatte birde degil bildigin her saat boyle :/

Benim de öyle canım. Tam ciddi bir konu konuşurken pat diye vuruyor arada o zaman çok komik oluyorum :)

bende işte o nasıl bişy onu bilmiyorum, böyle bir iki pıt yapıyor hemen kocamın yanına geliyorum açıyorum karnımı diyorum dokun sonra dakikalarca mal gibi bekliyoruz ama bi daha ses yok en son kocam pes ediyor çekiyor elini :D

Demekki kızlar biraz daha sakin oluyor erkeklere göre,kontrolüm perşembe günüydü haftasonu hemen hemen hiç hissetmeyince pzt gittim kontrole maşallah çok sağlıklı hatta 1 hafta önden gidiyor dedi içim rahatladı bir de nasıl anlatsam bebek senin içine yani karnına değilde beline doğru tersine döndüğü zamanlarda kol ve bacakları içeri denk gelir hareket eder ama çok hissedemezsin dedi içim rahatladı
Canım benim oğluş da nadir hareket ediyor yani ben pek hissetmiyorum ya da. Bazen akşama kadar tık yok akşam başlıyor Eyvah gececi olacak diyorum :KK48: bizimkiler tembel sanırım :KK51:

aynen bende öyle canim gün içerisinde çok hareketli maşallah :nazar:
sağa sola dönüşü dişardan çok belli oluyor:KK48:çikinca yaramaz olmaz inş:KK70:

bende işte o nasıl bişy onu bilmiyorum, böyle bir iki pıt yapıyor hemen kocamın yanına geliyorum açıyorum karnımı diyorum dokun sonra dakikalarca mal gibi bekliyoruz ama bi daha ses yok en son kocam pes ediyor çekiyor elini :KK70:
Gozumde canlandirdim ahahahaha :D :D yaa dokununca bazen duruyor bazende tepki veriyor belli olmuyor bu bebeklerin isi :))) yinede artar onumuzdeki gunlerde, karninda sert bir cisim (popo) dahi hissedebilirsin cikinti halinde :D

Bende sonunda iç zibin aldim herkes çok giydirme gerek yok diyo bazilari giydirmis giydir diyo 2 takım aldım farklı yerlerden.

Eklentiler

• 20151124_180254.webp
    20151124_180254.webp
    9 KB · Görüntüleme: 129
  • 20151124_180201.webp
    20151124_180201.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 119
bende işte o nasıl bişy onu bilmiyorum, böyle bir iki pıt yapıyor hemen kocamın yanına geliyorum açıyorum karnımı diyorum dokun sonra dakikalarca mal gibi bekliyoruz ama bi daha ses yok en son kocam pes ediyor çekiyor elini :KK70:
Haha sıpaya bak sen :KK48: nazlı birde.. hareket etse bi türlü etmese bir türlü.. benimkide çok zıpır. O kadar alışmışımki kıpraşmasa hemen karnımın sagından solundan dürtüklüyorum :KK76:
aynen bende öyle canim gün içerisinde çok hareketli maşallah :nazar:
sağa sola dönüşü dişardan çok belli oluyor:KK48:çikinca yaramaz olmaz inş:KK70:
Eveeet.. bazen sadece bir taraftan poposunu çıkarıyor yamuk karınlı oluyorum.:KK48:
Dün akşam arka arkaya 10-15 kere hıçkırdı ama ne hıçkırmak karnım hop hop hopladı eşim ve ben gülmekten öldük :KK59:

Bende sonunda iç zibin aldim herkes çok giydirme gerek yok diyo bazilari giydirmis giydir diyo 2 takım aldım farklı yerlerden.
İyi yapmışsın canım.ilk günler bebkler çok minik olduğu için birde anneler acemi olduğu için kollardan kıyafet giydirmek daha kolay. Kafadan giydirmek biraz zorluyor. Birde banyo yaptırmadan kıyafetlerini kollarından iç içe geçirerek hazırlarsan giydirmek çok kolay oluyor. Çünkü bebişi giydirirken kanter içinde kalıyorsun. :)

Back
X