• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Haha sıpaya bak sen :KK48: nazlı birde.. hareket etse bi türlü etmese bir türlü.. benimkide çok zıpır. O kadar alışmışımki kıpraşmasa hemen karnımın sagından solundan dürtüklüyorum :KK76:

Eveeet.. bazen sadece bir taraftan poposunu çıkarıyor yamuk karınlı oluyorum.:KK48:
Dün akşam arka arkaya 10-15 kere hıçkırdı ama ne hıçkırmak karnım hop hop hopladı eşim ve ben gülmekten öldük :KK59:
:KK48::KK48:

Bende sonunda iç zibin aldim herkes çok giydirme gerek yok diyo bazilari giydirmis giydir diyo 2 takım aldım farklı yerlerden.
bende bu iç zibinlarin çok kullanişli olduğunu duydum canim en iyisini yapmişsin
bende aldim 1 takim ama daha almayi düşünüyorum rabbim giydirmeyi nasip etsin.

Bugün kızıma küçük bi alışveriş yaptım. :KK200:Daha once aldıklarım hep pembiş pembiş olduğu için bunları renkli aldım. Turuncu olan penye kundak, aklımda yoktu tesadüfen görünce aldım :) saç bonelerini ayrı ayrı aldım sadece silikonla yapıştırmak kaldı :) Sağlıkla giydirmeyi nasip etsin Rabbim ;)

Eklentiler

• B612_20151124_180023.webp
    B612_20151124_180023.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 143
  • B612_20151124_180115.webp
    B612_20151124_180115.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 168
  • P_20151124_175652_NT_p.webp
    P_20151124_175652_NT_p.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 153
  • P_20151124_175736_1_NT_p.webp
    P_20151124_175736_1_NT_p.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 145
  • P_20151124_175834_1_NT_p.webp
    P_20151124_175834_1_NT_p.webp
    20 KB · Görüntüleme: 159
Bugün kızıma küçük bi alışveriş yaptım. :KK200:Daha once aldıklarım hep pembiş pembiş olduğu için bunları renkli aldım. Turuncu olan penye kundak, aklımda yoktu tesadüfen görünce aldım :) saç bonelerini ayrı ayrı aldım sadece silikonla yapıştırmak kaldı :) Sağlıkla giydirmeyi nasip etsin Rabbim :KK66:
Çok tatlılar saglıkla giydirirsin inş canım. Nereden aldın Bende tek alt bakıyorum. Bizim buradaki civil de yangın çıkmıştı hala tadilatta bende sonraları kışlık çıkınca alırım diye erteledim. Şimdi hiç alamıyorum :KK43:

Çok tatlılar saglıkla giydirirsin inş canım. Nereden aldın Bende tek alt bakıyorum. Bizim buradaki civil de yangın çıkmıştı hala tadilatta bende sonraları kışlık çıkınca alırım diye erteledim. Şimdi hiç alamıyorum :KK43:

İnşallah canım sağol.. ben ayrı ayrı normal mağazadan aldım canım. Tek altları 3 tanesi 10 tl ye aldım. Uzun kollu bodyleri de 3 tanesi 10 tl ye aldım , çok uygun ve kumaşları çok güzel pamuklu.. civili bekleme bence canım normal bebek mağazalarindan alabilirsin benim gibi..

Kızlar sormayı unuttum hafta sonu kontrolde dr um 28. Haftadan sonra ilişki yasak dedi... Hiç bir özel durumum ve riskim yok... İlk 3 ay da yasak demişti sonrasında da hafta en fazla 2 diye sınırlamıştı.. Sizin dr Larınız ne diyor

Bugün kızıma küçük bi alışveriş yaptım. :KK200:Daha once aldıklarım hep pembiş pembiş olduğu için bunları renkli aldım. Turuncu olan penye kundak, aklımda yoktu tesadüfen görünce aldım :) saç bonelerini ayrı ayrı aldım sadece silikonla yapıştırmak kaldı :) Sağlıkla giydirmeyi nasip etsin Rabbim :KK66:
çok güzelmişler canim uzun kollu zibin ve altliklar ayri mi

Gozumde canlandirdim ahahahaha :KK70: :KK70: yaa dokununca bazen duruyor bazende tepki veriyor belli olmuyor bu bebeklerin isi :))) yinede artar onumuzdeki gunlerde, karninda sert bir cisim (popo) dahi hissedebilirsin cikinti halinde :KK70:

Haha sıpaya bak sen :KK48: nazlı birde.. hareket etse bi türlü etmese bir türlü.. benimkide çok zıpır. O kadar alışmışımki kıpraşmasa hemen karnımın sagından solundan dürtüklüyorum :KK76:

erkek olacak bi de :KK46:
bizim ki dürtüklemeden , el feneri ışığından, yüksek müzik sesinden etkilenmiyor, bildiğiniz garfield gibi :KK45:
sonra dyorum doktor bana şişkosun o sebebten hissetmiyorsun demişti acaba o yüzden mi :D

Kızlar sormayı unuttum hafta sonu kontrolde dr um 28. Haftadan sonra ilişki yasak dedi... Hiç bir özel durumum ve riskim yok... İlk 3 ay da yasak demişti sonrasında da hafta en fazla 2 diye sınırlamıştı.. Sizin dr Larınız ne diyor
Dr.um henüz bu konuda birşey söylemedi. Ama her gittiğimde mutlaka ne yapıp ne yapmamam gerektiğini söylüyor, böyle bir kısıtlama getirmedi bana zaten genelde son ay yapılmaması öneriliyor. Rahimin açılabilme ihtimalinden Erken doğum riski için. Ama kimi yerde okuyorum son ayını bile ilişkiyle geçiren olmuş. Bence tartışılır bu konu.

Benim bebeğim çok sakin canım ya,gün içinde nadir hareket ediyor,akşamları oynamaya başlıyor biraz istediğim gibi yatabiliyorum bel ve kasık ağrısından uyuyabilirsem tabiii. Bazen endişe bile ediyorum bişey mi oldu sesi soluğu çıkmıyor diye. Doğduktan sonra böyle olur mu bilmem tabi
Canim duydugum kadariyla bebekler kendilerinin dogduktan sonra nasil olacaklarini anne karnindaki haraketleriyle belli ediyorlarmis bizim tatliskolar geceleri seviyorlar napcaz:KK23:

Benim bacaklarima kramp giriyo uyurken tutuluyo bacaklarim sisti cok acayip tuzlu yasak tansiyonum dusuyo gelin siz dusunun halimi

Canım orada ki civil açılırsa yazar misin bana da

Hepsi çok güzeller canım. Sağlıkla giydir insallah

Allah allah benim drum hicbisey demedi ama saglik ocagindaki ebe bundan sonra altta olma demisti o_ORisk yoksa neden demis anlamadim canim sahsen kanama falan yada dr demedigi surece hic kisitlamadik.Hatta sen saglikcisin daha iyi bilirsin son haftalarda iliski dogumu kolaylastirirmis.

Demekki kızlar biraz daha sakin oluyor erkeklere göre,kontrolüm perşembe günüydü haftasonu hemen hemen hiç hissetmeyince pzt gittim kontrole maşallah çok sağlıklı hatta 1 hafta önden gidiyor dedi içim rahatladı bir de nasıl anlatsam bebek senin içine yani karnına değilde beline doğru tersine döndüğü zamanlarda kol ve bacakları içeri denk gelir hareket eder ama çok hissedemezsin dedi içim rahatladı
Uslu olurlar inşallah :)

Back
X