• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

günaydın kızlar
Doktor kontrolünden geldim 29. Haftadayım (28+4) Bebeğim 1838 gr ve 39,2 cm görünüyor ultrasonda. Doktor 2-3 hafta ileriden gittiğini söyledi ve bunun istemedikleri bir durum olduğunu da ekledi şeker yüklememi sordu tekrar normal çıktığını söyledim. Ara ara tokluk şekerindeki baktır dedi bu kadar ileride olması zeminde bir sorun olduğunu gösterir dedi O kadar üzgünüm ki :( 29. Haftada olduğum halde 31-32. Haftada görünüyormuş bebeğim. Ne yapacağımı şaşırdım gelişmesin diye mi uğraşacağım şimdi ben? çok moralim bozuldu Allahım hayırlı haberler sonuçlar nasip etsin. Sağlığını korusun bebeğimin inşallah

Günaydın kızlar dün doktora gittik oğluşum 1335 gr olmuş haftası ile uyumlu hersey yolunda çok şükür :)

Eklentiler

• 20151124_192740.webp
    20151124_192740.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 193
İstekli miyim isteksiz miyim bende bilmiyorum eşimden tiksinti geldi sanırım çünkü bende istek çok yüksek ama iş faaliyete gelince olmuyo

Günde 10 taneye kadar da çıkabiliyor. 6.7 de yetiyor. Bir paket 1 numara aldım ben bacakları ince doğarsa devam ederse alırım. Büyük ihtimal 1 paket yetiyor. Elinde kalsa bile kalan küçük bezleri gündüz takıp sık degiştirebilirsin canım :KK66: sık sık kontrol edersen bişey olmaz.

Canım çok geçmiş olsun. Ama o ayrıntılıda söyleniyor zaten sana bişey dememişlermiydi. Orada bir sorun varsa alttan bakarak ölçüyorlar. O yüzden doktorun ölçmemiştir. Kolay kolay aşagıdan bakmazlar çünkü.

Bir sorun çıkmazsa 36. Haftada başlıyor sorun varsa doktor bu haftalarda bile gönderir.

Canım küvet en önemsiz şeylerden biri.. altta gideri olması falan gerekmiyor. Zaten döktüğün su ne ki kaldırıp götürüp döküyorsun :KK66: 10 .15 liralık bişey alsan yeter. İçindeki fileyide ben sadece bir kere taktım. Çok saçma geldi çıkardım birdahada takmadım. Çünkü suyun üzerinde kalıyorlar üşüyorlar. Küvetin içine havlu serip içinde yıkıyordum bebişi elinden bırakmadan birisi su döküyor falan.. Tek başıma kaldığımda duşu ayarlıyordum kucagıma alıp banyoda yıkıyordum. Küvet az büyüyüp oturmaya başlayınca çok kolaylık oluyor. Duşun içinde küvete oturtup yıkıyordum. Altına bir havlu sererek tabi :KK66:

Off canım boşver ya duyma tıka kulaklarını bebişlerden önemli degiller. Sen üzülünce birde kwndilerini degerli sanırlar. Duyma..
TSK ederim cnm.. sorun direk yoktu ama mesafe sabit değildi 3 Du bi ara sonra 2.8 cm oldu bi ay öncede 2.7 Di bi seferde ben korktum ya az daha kısaldı ise diye öyle baktılar ii ki bakmışlar. . Bi bu ciğer geliştirme ignesi korkutuyor beni ama zararlı değil dediler : ( inş olmaz bisey

günaydın kızlar
Doktor kontrolünden geldim 29. Haftadayım (28+4) Bebeğim 1838 gr ve 39,2 cm görünüyor ultrasonda. Doktor 2-3 hafta ileriden gittiğini söyledi ve bunun istemedikleri bir durum olduğunu da ekledi şeker yüklememi sordu tekrar normal çıktığını söyledim. Ara ara tokluk şekerindeki baktır dedi bu kadar ileride olması zeminde bir sorun olduğunu gösterir dedi O kadar üzgünüm ki :KK43: 29. Haftada olduğum halde 31-32. Haftada görünüyormuş bebeğim. Ne yapacağımı şaşırdım gelişmesin diye mi uğraşacağım şimdi ben? çok moralim bozuldu Allahım hayırlı haberler sonuçlar nasip etsin. Sağlığını korusun bebeğimin inşallah
Üzme kendini canım bebeğini de üzme. . Sağlıcakla alacağız kucağımıza hepimiz inşallah. Bendeki cehalet de supermis gelişimi önde olunca iyidir diye düşünüyordum. Ne gibi bi sakıncası var :KK64:

Arkadaşlar düzenli magnezyum kullanmama rağmen geceleri bacağıma kramp giriyor? Yani ne yapıcam bilmiyorum. Günde bir kere içmek yetmiyor mu acaba :(

Arkadaşlar düzenli magnezyum kullanmama rağmen geceleri bacağıma kramp giriyor? Yani ne yapıcam bilmiyorum. Günde bir kere içmek yetmiyor mu acaba :KK43:

Muzu bu konuda tek geçerim magnezyum bana da yeterli gelmıyor kramp konusunda hergun aksam mutlaka 1 adet muz tüket cnm :)

Kaç kilo doğacak insan bilemiyo ki. 190 tane nerdeyse 20 gün yeter gibi ama ya o zaman zarfında 5 kiloyu geçerse. Ayy çok cahilim bilemiyorum. En iyisi tek paket almak galiba. Sizler kaç tane 1 numara bez aldiniz.
Ben 1 numara aldım 50 li kiloya göre duruma göre ilk ay bence 2 bez yeter ama sonra hemen 2 ye geçiliyor. Arkadaşim cok almıştı kullanamadi bitince almalı a 101 de ucuz hep indirimli ordan almayı düşünüyorum.

Arkadaşlar düzenli magnezyum kullanmama rağmen geceleri bacağıma kramp giriyor? Yani ne yapıcam bilmiyorum. Günde bir kere içmek yetmiyor mu acaba :KK43:

Muzu bu konuda tek geçerim magnezyum bana da yeterli gelmıyor kramp konusunda hergun aksam mutlaka 1 adet muz tüket cnm :)

Ben hem her gün magnezyum içiyorum hem de muz yiyorum. Hala kramp giriyor bazen. Bazıları günde iki kere içiyor ilacı ama doktoruma sormadım hiç. Zaten demir, balık yağı derken epey içiyorum ilaç.

Günaydın kızlar dün doktora gittik oğluşum 1335 gr olmuş haftası ile uyumlu hersey yolunda çok şükür :)
Masallah canimmm yuzu ortaya cikmis ne guzell :)).. ben suan anladim ki benim bebegin dudaklari iri olucak :D bende ultrasondan kaynaklaniyor saniyordum, merakla bekliyorum yuzunu :)

Üzme kendini canım bebeğini de üzme. . Sağlıcakla alacağız kucağımıza hepimiz inşallah. Bendeki cehalet de supermis gelişimi önde olunca iyidir diye düşünüyordum. Ne gibi bi sakıncası var :KK64:

Ben de aynen öyle düşünüyordum canım geri gitmesinden iyi diyor tabi doktorlar ama sanırım doktor benim kilom yüzünden bu kadar takıldı. Sakıncasını da söylemedi sadece bu kadar ileriden gitmesini istemeyiz dedi gizli şekerden şüphelendi sanırım :/
Yani net bir şey söylemedi şu sakıncası var diye şimdiye kadar hep 2-3 hafta önde gidiyordu bebeğim ama niye bu sefer takıldı anlamadım i :(

Ben de aynen öyle düşünüyordum canım geri gitmesinden iyi diyor tabi doktorlar ama sanırım doktor benim kilom yüzünden bu kadar takıldı. Sakıncasını da söylemedi sadece bu kadar ileriden gitmesini istemeyiz dedi gizli şekerden şüphelendi sanırım :/
Yani net bir şey söylemedi şu sakıncası var diye şimdiye kadar hep 2-3 hafta önde gidiyordu bebeğim ama niye bu sefer takıldı anlamadım i :KK43:
Bence de şekerden şüphelendiği için öyle demiştir. Diyetten başka yapacak birsey yok sanırım, gelişimini yavaslatamazsin ki sonuçta. . İyi düşün canım gör bak herşey yolunda gidecek :KK37:

TSK ederim cnm.. sorun direk yoktu ama mesafe sabit değildi 3 Du bi ara sonra 2.8 cm oldu bi ay öncede 2.7 Di bi seferde ben korktum ya az daha kısaldı ise diye öyle baktılar ii ki bakmışlar. . Bi bu ciğer geliştirme ignesi korkutuyor beni ama zararlı değil dediler : ( inş olmaz bisey

Yok canım vurmalari iyi olmuş.arkadaşım da 30 dan sonra hep yattı dinlendi. Ama onun da doktoru vurdurdu. Erken doğum ihtimalinde gerekli bir durum. Rabbim yardım etsin. Dikkat et. Dinlen canım. Hiçbir şey olmayacak inşallah. Sukur tehlikeli süreçleri atlattık hem bundan sonrası doktor kontrolünde olduğu için sıkıntı olmaz inşallah.

günaydın canım.. ney nasıl yani nst ye mi girdin.. aman Allahım :) oyy maşallahhh bebişine.
bende haftaya çarşamba gidicem 30 haftalık oluyoruz. konuşacak mı acaba bizimle.. ya o konuşmazsa biz konuşuruz:)
niye böyle yapıyor bizim doktorumuz.. nst ye nerede girdin?

Nst tam olarak Bülent hocanın karşı odasında eşini de yanında götürüyorsun çünkü bi ekran var takip edilmesi gereken ve kalp atışları dışarı veriliyor çok zevkli birşey ve Bebek hareket ettikçe butona basıyorsun. Bende 30 a girmek üzereyim 29 lardayım Bülent bey görmek istemiş sancı durumu var mı diye sanırım ama iyi çıktı sen bu kontrolüne giderken tok ve tatlı yemiş olarak git çünkü hemşire artık her gelişinde giriceksin ve tok gel dedi :) hadi bakalım sıra sende :)

Back
X