Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
Doktor kontrolünden geldim 29. Haftadayım (28+4) Bebeğim 1838 gr ve 39,2 cm görünüyor ultrasonda. Doktor 2-3 hafta ileriden gittiğini söyledi ve bunun istemedikleri bir durum olduğunu da ekledi şeker yüklememi sordu tekrar normal çıktığını söyledim. Ara ara tokluk şekerindeki baktır dedi bu kadar ileride olması zeminde bir sorun olduğunu gösterir dedi O kadar üzgünüm ki29. Haftada olduğum halde 31-32. Haftada görünüyormuş bebeğim. Ne yapacağımı şaşırdım gelişmesin diye mi uğraşacağım şimdi ben? çok moralim bozuldu Allahım hayırlı haberler sonuçlar nasip etsin. Sağlığını korusun bebeğimin inşallah
maalesef canım, dün izinliydim ama bugün gelmek zorunda kaldım. off bitsin bugün..![]()
ayy :) bende heyecanlandım.. bende haftaya 30 olucam. tamam canım tatlı yerim ve tok giderim sağolasın :) Galiba 2 hafta arayla gidicez bundan sonra kontrole dimiNst tam olarak Bülent hocanın karşı odasında eşini de yanında götürüyorsun çünkü bi ekran var takip edilmesi gereken ve kalp atışları dışarı veriliyor çok zevkli birşey ve Bebek hareket ettikçe butona basıyorsun. Bende 30 a girmek üzereyim 29 lardayım Bülent bey görmek istemiş sancı durumu var mı diye sanırım ama iyi çıktı sen bu kontrolüne giderken tok ve tatlı yemiş olarak git çünkü hemşire artık her gelişinde giriceksin ve tok gel dedi :) hadi bakalım sıra sende :)
Arkadaşlar düzenli magnezyum kullanmama rağmen geceleri bacağıma kramp giriyor? Yani ne yapıcam bilmiyorum. Günde bir kere içmek yetmiyor mu acaba![]()
ayy :) bende heyecanlandım.. bende haftaya 30 olucam. tamam canım tatlı yerim ve tok giderim sağolasın :) Galiba 2 hafta arayla gidicez bundan sonra kontrole dimi
oyy maşallahh sanaaaGünaydın kızlar dün doktora gittik oğluşum 1335 gr olmuş haftası ile uyumlu hersey yolunda çok şükür :)
özlem gideririz işte :)Evet artık sık sık bebekleri görücez inşallah :)![]()
kiskiskis Canm Molfix yeni doğan almıştın sen dimi ? Kaçlı ne kadara aldın acaba.. Ben göbek bağı oyuntulu var sanıyodm ama yokmuş :/
Ben de aynen öyle düşünüyordum canım geri gitmesinden iyi diyor tabi doktorlar ama sanırım doktor benim kilom yüzünden bu kadar takıldı. Sakıncasını da söylemedi sadece bu kadar ileriden gitmesini istemeyiz dedi gizli şekerden şüphelendi sanırım :/
Yani net bir şey söylemedi şu sakıncası var diye şimdiye kadar hep 2-3 hafta önde gidiyordu bebeğim ama niye bu sefer takıldı anlamadım i![]()
Anladm tsk ederim canim. Ah ah bende ikiz cok istemistim esim tek yumurta ikizi :) ama nasip belki 2. Ye :)Daha erken bir sanci durumu yoksa dokturum bana 30dan itibaren dedi. Ama benimkiler ikiz. Tekte daha gec basliyor olabilir
Eline saglik canim cok guzeller. Hayirlisiyla dagit insaallah :)Kolonyalar gitti gidiyordan canım 50 tanesi 65 lira şekerler birmaxtan 100 tanesi 160 lira sepeti ile birlikte malzemeleri alıp hepsini kendim yaptım
kiskiskis Canm Molfix yeni doğan almıştın sen dimi ? Kaçlı ne kadara aldın acaba.. Ben göbek bağı oyuntulu var sanıyodm ama yokmuş :/
Anladm tsk ederim canim. Ah ah bende ikiz cok istemistim esim tek yumurta ikizi :) ama nasip belki 2. Ye :)
Anne tarafimdada var baba tarafimdada ama iste dedigin gibi Rabbim.nasip edecek olacak. Cok güzel birsey ya hele buyuduklerinde insanin gogsu kabariyor :) arkadasimi ikiz erkek bebekleri var mest oluyorm onlara bakarken :)İkiz durumu baba tarafından kaynaklanmıyormuş cnm, anne tarafndan olması ikiz ihtimalini artırıyormuş senin tarafnda varsa belki bide tabi Allah vergisi olursa bilemem :)
:)) ayyy... daha hamile öğrendiğim ilk an geldi gözümün önüne.. biliyor musun biz aşılamaya başlıyacaktık.. Rabbim dualarımı,gözyaşlarımı yok saymadı.. yüzümüze güldü..
ayy.. kız ben nasıl bebek bakıcam kız :) annem beni bebek gibim seviyorhaha..
Anne tarafimdada var baba tarafimdada ama iste dedigin gibi Rabbim.nasip edecek olacak. Cok güzel birsey ya hele buyuduklerinde insanin gogsu kabariyor :) arkadasimi ikiz erkek bebekleri var mest oluyorm onlara bakarken :)
Ins olmaz cnm Rabbim bebeklerimizi korusunYok canım vurmalari iyi olmuş.arkadaşım da 30 dan sonra hep yattı dinlendi. Ama onun da doktoru vurdurdu. Erken doğum ihtimalinde gerekli bir durum. Rabbim yardım etsin. Dikkat et. Dinlen canım. Hiçbir şey olmayacak inşallah. Sukur tehlikeli süreçleri atlattık hem bundan sonrası doktor kontrolünde olduğu için sıkıntı olmaz inşallah.
Masallah canimmm yuzu ortaya cikmis ne guzell :)).. ben suan anladim ki benim bebegin dudaklari iri olucakbende ultrasondan kaynaklaniyor saniyordum, merakla bekliyorum yuzunu :)
Yani ben eşimden kaynaklandığını düşünüyorum sorun ondaAynı canım. Tiksinmedim ama hem isteyip hem yapamamak... Duzelir inşallah. Bu arada masallah oğluna :)