• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

*ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUN.*İyi geceler anneler uyku tutmadı beni bu gece çok sevdiğim bir arkadaşım yarın 5. Tüp bebek denemesi için transferi yapılacak ve 41 tane hamile kadından yasin toplamak için niyet etmiş çok üzülüyorum onun durumuna benden yardımistedi tanıdığın hamile bayanlar varsa söyle misin diye bnm de aklıma 7 aydır bu süreci birlikte geçirdiğim sizler geldiniz allah rızası için yasin topluyorum ona duyarsız kalmicağınıza eminim kimler gerçekten yürekten isteyerek okuyabilir her hamile kadının sadece 1 tane okuması lazım rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın onu anlıyorum gerçekten çok zor bende bir tüpbebek annesi olarak ona yardım etmek için sizlerden yardım istiyorum arkadaşlar okuyacak olanlar lütfen bana dönüş yapsınlar şimdiden allah hepinizden razı olsun ve sizlerin evlatlarını sizlere bağışlasın

Rabbim yardımcısı olsun. Bugün için mi okunması lzim. Bugün okuyamam ben sanırım. Haftasonu da olursa okurum canım. Bugün çok yogunumun. Okul sonrada misafirlerin var ;(
Rabbim kimseyi aratmasin. Evlat aşkıyla yanan herkese nasip etsin inşallah..

*ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUN.*İyi geceler anneler uyku tutmadı beni bu gece çok sevdiğim bir arkadaşım yarın 5. Tüp bebek denemesi için transferi yapılacak ve 41 tane hamile kadından yasin toplamak için niyet etmiş çok üzülüyorum onun durumuna benden yardımistedi tanıdığın hamile bayanlar varsa söyle misin diye bnm de aklıma 7 aydır bu süreci birlikte geçirdiğim sizler geldiniz allah rızası için yasin topluyorum ona duyarsız kalmicağınıza eminim kimler gerçekten yürekten isteyerek okuyabilir her hamile kadının sadece 1 tane okuması lazım rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın onu anlıyorum gerçekten çok zor bende bir tüpbebek annesi olarak ona yardım etmek için sizlerden yardım istiyorum arkadaşlar okuyacak olanlar lütfen bana dönüş yapsınlar şimdiden allah hepinizden razı olsun ve sizlerin evlatlarını sizlere bağışlasın
Bende okumak isterim arkadaşin için Rabbim tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah benimde 8. denemede tuttu çok şükür 41 meryem suresi okumustum bende

Canım ne kadar doğru bilmiyorum ama saglıkocagındaki doktorum ve hemşirem evde bizim ölçtüğümüz şeker ile yüklemenin aynı olmadığını söylemişti. Bende biraz araştırmıştım. Nettede öyle birşeyler var sen baktınmı hiç? Yada karnın açken bişey yemeden direk şekerli bişeyler yiyipde dene bakalım tokluk nasıl çıkacak. Çünkü yüklemede 1 saat hiiç bişey yemiyorsun sadece glikoz içiyorsun. Sende evde öyle bir dene istersen.

Bende ayrıntılı yaptırdığım ay kendi doktoruma gitmemiştim. Vitaminim o ara düşünce diğer doktor decavit vermişti. Sonra bu ay kendi doktoruma kontrole gittim. Dedim decavit verdi kullanıyorum diye ve ayrıca kg mada baktı. Bu multivitaminler kilo alımını çok kolaylaştırır. İçme kilolu hamilelere multivitamin vermiyorum zayıf olsan önemli degil iç dedi. Tek b12 vitamini verdi. Cidden geçen ay hızlı kilo aldım ya her tartıya çıktıgımda 100.200 gr fazlalaşıyordum :KK43: Yemegi azaltmaya başlamıştım korkudan.... şimdi 2 haftadır yine ibre aynı çıkmıyor inş. çok almam. Bencede multivitamin ile alakalı.
Günaydın.
Biliyorum canım evdeki cihazlarıyla bir olmuyorlar.
Aslında cihazlar arasında bile fark oluyor.

Kan tahlilindeki açlık şekerim 65.
3aYlık şeker düzeyim HbA1C 4.5

Günaydın kızlar annem ile ilk denememizi yaptık nasıl olmuş sizce?
Yanakları allık olacak alamadım daha bunu boya ile yaptık.

Eklentiler

• 20151126_082332.webp
    20151126_082332.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 141
Ben okuyabilirim canım ama bugün okunması şart mı 2 günlüğüne şehir dışına çıkacağım bir zamanı yoksa haftasonu okuyabilirim Allah kimseyi evlatla sınamasın inşallah arkadaşın da bu sefer müjdeli haberi alır

Günaydın.
Biliyorum canım evdeki cihazlarıyla bir olmuyorlar.
Aslında cihazlar arasında bile fark oluyor.

Kan tahlilindeki açlık şekerim 65.
3aYlık şeker düzeyim HbA1C 4.5
Günaydın açlık şekeri aşagı yukarı aynıdır zaten ama tokluk farklı mesela biz evde normal yemek yada kahvaltı sonrası bakıyoruz. Vücudumuza ne kadar şeker giriyorki? Yüklemedeki amaç vücud o kadar şekere nasıl bir tepki verecek?
Ayrıca doktor 65 içinmi yüksek dedi :KK64:benim açlık 85 di. Yükleme sonrası 75 di. Şekerin düşük sık ye dedi.

Canım bu aylarda 3 pozisyon alırmış bnm bebeğim 3 pozisyon danda farklı duruyormuş doktor çok ağrı yapar dedi
Benim bebeğim de öyle 6 hafta önce filan dönmüştü ama şimdi salı baktılar poposu dönük ters dedi.. eğer doğum olursa sezeryanmis şimdilik. . Daha 2 gün hastanedeyim bakalım nolacak ama ben sordum 34 haftaya kadar aşağı dönebilir mis bebekler..

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık canım
Sagol canım
Benim bebeğim de öyle 6 hafta önce filan dönmüştü ama şimdi salı baktılar poposu dönük ters dedi.. eğer doğum olursa sezeryanmis şimdilik. . Daha 2 gün hastanedeyim bakalım nolacak ama ben sordum 34 haftaya kadar aşağı dönebilir mis bebekler..
Canım geçmiş olsun hastanedemi yatıyorsun eve göndermedimi seni? Neyini kontrol ediyorlar şimdi?

Günaydın açlık şekeri aşagı yukarı aynıdır zaten ama tokluk farklı mesela biz evde normal yemek yada kahvaltı sonrası bakıyoruz. Vücudumuza ne kadar şeker giriyorki? Yüklemedeki amaç vücud o kadar şekere nasıl bir tepki verecek?
Ayrıca doktor 65 içinmi yüksek dedi :KK64:benim açlık 85 di. Yükleme sonrası 75 di. Şekerin düşük sık ye dedi.
İşte komik olanda o. Benim tokluk daha düşük çıkıyor. Sabahki Açlık daha yüksek.

Bi kere şerbetli tatlı yedim bir gün denedim. 107yrmeden önce yedikten sonra 156 çıktı. Bir bu var böyle şaşkın değer.
Pazar kahvaltılarında mesela eepy yiyorum. Pekmez tatlı vs. Su da içmiyorum mesela. Ama onlarda da yükselmiyor.

Detaylıya girdiğim gün öncesi hurma yedim sarelle kaşıklamıştım. Dönmeyince bebiş bir paket çikolata yedim, eticin yedim. Üstüne meyve suyu içtim. Bir saatlik ve iki saatlik ölçümlerim gayet iyiydi. Bunları da not etmiştim.
Ama açlık şekerime takıldı :)

İşte komik olanda o. Benim tokluk daha düşük çıkıyor. Sabahki Açlık daha yüksek.

Bi kere şerbetli tatlı yedim bir gün denedim. 107yrmeden önce yedikten sonra 156 çıktı. Bir bu var böyle şaşkın değer.
Pazar kahvaltılarında mesela eepy yiyorum. Pekmez tatlı vs. Su da içmiyorum mesela. Ama onlarda da yükselmiyor.

Detaylıya girdiğim gün öncesi hurma yedim sarelle kaşıklamıştım. Dönmeyince bebiş bir paket çikolata yedim, eticin yedim. Üstüne meyve suyu içtim. Bir saatlik ve iki saatlik ölçümlerim gayet iyiydi. Bunları da not etmiştim.
Ama açlık şekerime takıldı :)
Gerçekten çok ilginç açlık kaç olmalıymışki :KK70:nette bakıyorum sınır 90 diyor. 90 ı geçerse gizli şeker olma ihtimali olabilirmiş. Seninki 65.. bazen bu doktorları anlamak çok güç :-)

düşük derecede yıkarsan bişy olmaz, ben yıkayacagım inşAllah

Alt açman nasıl bilmiyorum ama peluş battaniyeleri yıkayacağım. Alt açmanın içi nasıl?
Hatta bugün oyuncakları nasıl yıkasam diye düşünüyordum :)
Makinaya doldurup bir deterjanlı bir de deterjansız parlatıcı alımını da kapatarak duru suyla yıkatırım diye düşündüm.

Alt açmam da pelus gibi. Ayili olanlardan. Beyaz kalip Sabun ile yikiycaklarmis. İnş. Bişey olmaz

Gerçekten çok ilginç açlık kaç olmalıymışki :KK70:nette bakıyorum sınır 90 diyor. 90 ı geçerse gizli şeker olma ihtimali olabilirmiş. Seninki 65.. bazen bu doktorları anlamak çok güç :-)

Bence onu göz ardı etti :)

Benim not ettiklerimde bazılarında ( genelde gece kalkıp hurma falan yediğimin sabahında) 95 ve üstü çıkıyordu...
Son hafta gece uyanıp yeme işini bırakmıştım daha iyiydi.

Şimdi hayata küstüm ne şeker ölçüyorum ne de dikkat ediyorum. Ohhh dün börek bugün poğça yedim :D küstürdüler beni

:KK60:Günaydın kızlar, Artık yastık sayısını 4'e çıkardım :P Tosuncuk artık ağırlaştı vee ben yinede rahatça uyuyabildim :)) Bugün yataktan kalkarkeb biraz daha zorlandım.. Allah yardımcımız olsun daha neler bekliyor bizi acaba :KK51:

Kızlar annem ve kv. Ben grip olunca bi de Dr bebek aşağıda deyince memleketten geldiler. Doğum öncesi prova yapıyoruz gibi. Ama cook isim var bunu farkettim. Bebeğin her şeyini yikariz dediler. Dedim bebek icin deterjan var. Kvm aa beyaz kalıp sabunla elde yıkıcam renkleri çıkar belki ilk yikamada dedi kestirip attı. Annem de ne gerek var modunda. Bunun gibi o gerekli o gereksiz modunda bir suru sey. Bi de aldiklarima bakip bakip yeter alma ne cok almisin diyip diyip duruyolar. Of her şeyi çok biliyolar. Dogunca bebek tamamen onlarin kurallarinda bakilcak modunlar. Biz anlamaz ve bebekten korkarmisiz. Eşim de şimdiden gıcık oldu. Bakalım bizi daha neler bekliyor :110:

Kendi doktorumun tepkisi olmaz da. Kendisi de dedi zaten isterseniz disarda yaptırın diye. zeynep kamildeki doktorların tepkisi ne olur onu merak ediyorum ben. Yanlış ifade etmiştim kendimi. Hani zeynep kamil e takibe girmiyorum ya...
Sen Nerede yaptırdın testleri. Gebelik rutini diye bir koca liste tahlil çıkardı bana Dr.
gebelik rutini tahlillerini ilk haftalarda istemiyorlar mıydı ya :/
ben fatih sultan mehmet hastanesinde yaptırdım benım evimin hemen karşısında o hastane. herhangi bir sıkıntı yaşamadım doktorumun başka hastanede olduğunuda söyledim hatta :=)

Kızlar cam olması şu yüzden gerekli süt veya mama yapmak için biraz ılık bazen sıcak koyuyorsun sütü.. süt poşeti başka bişey kendi sütünü koyuyorsun. Çok sıcak olmuyor. Plastiklere sıcak ve çok soğuk koyduğunuzda bakteri üretiyor. Ve ayrıca plastik olanlar akşamdan yıkamayı unutsan koku yapıyor. Cam öyle degil. Agır olabilir ama saglıklı :KK66: plastige benzeyen o maddeyi bilmiyorum ama bile bile cam kadar saglıklı olmayan bir ürün almayalım bence.. nacizane tavsiyem
Canım yenı bıberonlar camdan daha saglıklı. Yıne cam da bulundurulabılınır evde ama yenı organık bıberonlar 300 dereceye kadar dayanıklı

Back
X