• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Yalnız değilsin tatlım bende hiç birşey almadım, sen araba ödüyorsun ben üstüne birde ev kredisi, doktor kontrolleri, e bizim sabit giderler vs birleşince birşey kalmıyor :KK43: Neyse çocuk kısmetiyle gelir derler bende onu gözlüyorum dört gözle :KK70:
Hep oyle dıyolar ama bızde tam tersı oldu. Bebek ıcın ılk aylar para bıktırmıstım ucretsız ızın ıcın o para gıttım esım yuzunden, bı de durduk yere 3 kredı odemeye basladımo_O Ucretsız ızın de elzem benım ıcın napıcam bılmıyorum ama hala umudum var. Su kısmet bır an once gelsın

Donmeselerde kafaya takmiycam. Doktorun soyledigi hic bir seyi internetten aramama karari almistim ama bugun merak edip makat gelise baktim meger sıkıntılı bir durummus okuduguma gore. Keske bakmasaydim. Ama kafaya takmiycam :)
takma canım takma daha önümüzde uzun haftalar var 10 defa şekil değiştirecek onlar ;)

*ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUN.*İyi geceler anneler uyku tutmadı beni bu gece çok sevdiğim bir arkadaşım yarın 5. Tüp bebek denemesi için transferi yapılacak ve 41 tane hamile kadından yasin toplamak için niyet etmiş çok üzülüyorum onun durumuna benden yardımistedi tanıdığın hamile bayanlar varsa söyle misin diye bnm de aklıma 7 aydır bu süreci birlikte geçirdiğim sizler geldiniz allah rızası için yasin topluyorum ona duyarsız kalmicağınıza eminim kimler gerçekten yürekten isteyerek okuyabilir her hamile kadının sadece 1 tane okuması lazım rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın onu anlıyorum gerçekten çok zor bende bir tüpbebek annesi olarak ona yardım etmek için sizlerden yardım istiyorum arkadaşlar okuyacak olanlar lütfen bana dönüş yapsınlar şimdiden allah hepinizden razı olsun ve sizlerin evlatlarını sizlere bağışlasın
bugün okurum mutlaka canım allahın izniyle,, rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah. çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum :/

Ben de iyi hissetmiyorum kendimi kizimda son gune kadar cok rahattim ama ikizlerde oyle olmuyormus yaklasik 25.hf.da basladi zorluklarim saga sola donuslerde sorun en ufak bi harekette asiri halsizlik bazen bir an once gecsin dogsunlar istiyorum bazen de dogmalarindan korkuyorum 3cocukla napcam diye
RABBIM yardim eder canim ALLAHyardimcin olsun ins

gunaydin haminlar bugun 29+1 olduk cok sukur ... gogus ucarim artik baya hasaslasti ve gecen hafta garmastan gel basladim .. 7 - 8 aylikken basla diye doktorum tavsiye etti dogumdan sonra gogus uclari yara olmasin diye.. yaklasik 10 haftamiz kaldi heycan dorukta korkular sarmaya basladi .. sizde durumlar nasil ?

*ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUN.*İyi geceler anneler uyku tutmadı beni bu gece çok sevdiğim bir arkadaşım yarın 5. Tüp bebek denemesi için transferi yapılacak ve 41 tane hamile kadından yasin toplamak için niyet etmiş çok üzülüyorum onun durumuna benden yardımistedi tanıdığın hamile bayanlar varsa söyle misin diye bnm de aklıma 7 aydır bu süreci birlikte geçirdiğim sizler geldiniz allah rızası için yasin topluyorum ona duyarsız kalmicağınıza eminim kimler gerçekten yürekten isteyerek okuyabilir her hamile kadının sadece 1 tane okuması lazım rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın onu anlıyorum gerçekten çok zor bende bir tüpbebek annesi olarak ona yardım etmek için sizlerden yardım istiyorum arkadaşlar okuyacak olanlar lütfen bana dönüş yapsınlar şimdiden allah hepinizden razı olsun ve sizlerin evlatlarını sizlere bağışlasın
ben aldım bir tane canım. AllAH NASİP ETSİN İNŞALLAH

Hep oyle dıyolar ama bızde tam tersı oldu. Bebek ıcın ılk aylar para bıktırmıstım ucretsız ızın ıcın o para gıttım esım yuzunden, bı de durduk yere 3 kredı odemeye basladımo_O Ucretsız ızın de elzem benım ıcın napıcam bılmıyorum ama hala umudum var. Su kısmet bır an once gelsın
Ya sorma, hediyeler filan geldide eksikler biraz azaldi.. ama ilk donem icin idare edicem artik, kv ve kp gelicekler onlarda alicaklar birseyler sagolsunlar, yavas yavas toparlariz heralde.. :) Allah buyuk

nnagihan nnagihan

Takma diyecegim ama malesef olmuyo birak yikasinlar ugrassinlar sonrada sen bildigin gibi yaparsin

Bende esime su aralar sinir oluyrm yaa hic sorunumuz yok sirf su 3. Kisiler yuzunden huzurumuz kaciyo.. su ailesine hayir demeyi bilmiyoooo

Bence onu göz ardı etti :)

Benim not ettiklerimde bazılarında ( genelde gece kalkıp hurma falan yediğimin sabahında) 95 ve üstü çıkıyordu...
Son hafta gece uyanıp yeme işini bırakmıştım daha iyiydi.

Şimdi hayata küstüm ne şeker ölçüyorum ne de dikkat ediyorum. Ohhh dün börek bugün poğça yedim :KK70: küstürdüler beni
Canım sen yinede dikkatli ol hamilelikte yüksek şeker çok riskli.. Allah korusun bazı durumlarda bebeklerde doğuşta şeker bile olabiliyormuş. Yükleme yaptırmayacaksanda sen kendin dikkat et arada yüksek çıkıyormuş baksana

Günaydın kızlar . evdeyim ben bugün ise gidemedim. Rahatsızdim gece sabah kalkamadim: ( basım boğazım felaket agriyor, ıhlamur koydum kahvaltı yapacağım .. Hep dedim hasta olmamaliyim.. Bir anda geldi işte :(

Günaydın kızlar annem ile ilk denememizi yaptık nasıl olmuş sizce?
Yanakları allık olacak alamadım daha bunu boya ile yaptık.
ay çok tatlııııı :KK39:
benim kayınvalidem ben yapacağım dedi bende tamm dedim :)
gittiği bebek mevlütlerinde bişeyler görmüş ama hiç birini beğenmemiş..geçen gün foto attı numunelik bikaç örnek yapmış nasıl olmuş mu diye sordu:)bende olmuş dedim bakalım :KK54:

Canım ne kadar doğru bilmiyorum ama saglıkocagındaki doktorum ve hemşirem evde bizim ölçtüğümüz şeker ile yüklemenin aynı olmadığını söylemişti. Bende biraz araştırmıştım. Nettede öyle birşeyler var sen baktınmı hiç? Yada karnın açken bişey yemeden direk şekerli bişeyler yiyipde dene bakalım tokluk nasıl çıkacak. Çünkü yüklemede 1 saat hiiç bişey yemiyorsun sadece glikoz içiyorsun. Sende evde öyle bir dene istersen.

Bende ayrıntılı yaptırdığım ay kendi doktoruma gitmemiştim. Vitaminim o ara düşünce diğer doktor decavit vermişti. Sonra bu ay kendi doktoruma kontrole gittim. Dedim decavit verdi kullanıyorum diye ve ayrıca kg mada baktı. Bu multivitaminler kilo alımını çok kolaylaştırır. İçme kilolu hamilelere multivitamin vermiyorum zayıf olsan önemli degil iç dedi. Tek b12 vitamini verdi. Cidden geçen ay hızlı kilo aldım ya her tartıya çıktıgımda 100.200 gr fazlalaşıyordum :KK43: Yemegi azaltmaya başlamıştım korkudan.... şimdi 2 haftadır yine ibre aynı çıkmıyor inş. çok almam. Bencede multivitamin ile alakalı.
Evet canım kesinlikle. İştah açtığını düşünmüyorum yada ben farkedemedim bilmiyorum ama her gun artıyordu kilom Smdı normal seyrinde alıyorum kiloyu. Zaten tiksinip de yiyemediğim önemli bir besin grubu yok maşallahım var :) zaten herzaman hapa karşıydım grip olurdum hap içmezdim ne olursa olsun doğal bulmuyorum yerim alırım o vitamini :))

gunaydin haminlar bugun 29+1 olduk cok sukur ... gogus ucarim artik baya hasaslasti ve gecen hafta garmastan gel basladim .. 7 - 8 aylikken basla diye doktorum tavsiye etti dogumdan sonra gogus uclari yara olmasin diye.. yaklasik 10 haftamiz kaldi heycan dorukta korkular sarmaya basladi .. sizde durumlar nasil ?
YA BENIMDE GOGUS UCLARIM , SANKI SUT CIKMISTA KURUMUS GIBI SEYLER BULUYORUM arada baktıkça temızlıyorum falan. ama temızleyerek uyarıyormuyum acaba zarar mı verıyorum bılmıyorum. bılgısıolan var mı o konuda :/

Benim iştah açıldı mı farkında değilim. Zaten ana ve ara öğünlerimi yapıyorum. Bana kalsa hiç de çok yemiyorum ama tartı öyle demiyor :KK70:

Aynen bende öyleydim. Hatta ben kan ilacını ve kalsiyumu içiyorum demiştim doktora biz yazıyoruz siz içmiyorsunjz diye triplere girmişti

Ben de bir kaç gün aksattığım oldu. Önceki hafta tkip ettim decaviti üç gün içtiğimde haftayı 300gram ile tamamladım. Tabiki kabızlık vs gibi bir çok şey var etkili olan.
Ama bakalım ne olacak sonum :)

Şuan toplamda kaç kilo aldın?
Ben kendimde hiç 9kilo hissetmiyorum. Bacaklarım kollarım gayet eski ölçüsünde halbuki :/

Bende toplamda 10 kg aldım Canım ama 11 12 olmustur tartım bozuldu artık tartmıyor düşün :KK70: bu hafta hiç tartılamadım. Ama mesela kayınvalidemler beni 4 aydır falan görmuyordu Aaa hic kilo almamıssn bir tek karnın var dedi kiii kendisi aşırı kilo takıntılıdır merhaba demeden önce kilonu ölcer tartar hemen gıcık bi yorum yapıstırr o bile böyle dediyse demekki cok farketmıyor :KK76:

YA BENIMDE GOGUS UCLARIM , SANKI SUT CIKMISTA KURUMUS GIBI SEYLER BULUYORUM arada baktıkça temızlıyorum falan. ama temızleyerek uyarıyormuyum acaba zarar mı verıyorum bılmıyorum. bılgısıolan var mı o konuda :/

Canım banada oluyor hafif hafif temizlıyorum ama benim bildiğim göğsü sıkmadan herhangi bir etkisi olmuyor yani göğüs ucuyla pek alakalı değil kasılmalar diye biliyorum. Yinede kibar davranmak gerekiyor.

Günaydın kızlar . evdeyim ben bugün ise gidemedim. Rahatsızdim gece sabah kalkamadim: ( basım boğazım felaket agriyor, ıhlamur koydum kahvaltı yapacağım .. Hep dedim hasta olmamaliyim.. Bir anda geldi işte :KK43:
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. bol bol sıvı tüket.

Ayy sevgi pıtırcıkları burdaki herkesin içinde bir can var ne acayip geldi şimdi :) neyse konuma geleyim göğüs kremi aldım lansinoh ne Zaman başlamalıyım başlayan varmı? Çok korkuyorum göğüsün yara olcak emzirmekten soğurum diye keyifli keyifli emzirmek varken tedbirini almak lazım. Herkes de anlatmasa olmaz kanlar doluyordu cocugun agzına yok efendim emzirmek eziyetti yok efendim yaralardan dolayı çığlık basıyordum :) bende korkuyorum haliyle. Bi Allah'ın kuluda demedi ki cok keyifli emzirdim hiç yara olmadı :D beni bulmuyor böyleleri :D

Back
X