• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Kızlar ayva çekirdeğinden krem yapılıyor ya (suya çekirdeği atıp karanlıkta birkaç gün bekletiyorsun jel oluyor) onu göğüs ucuna şimdiden sürmeye başlarsak göğüslerimiz yara çatlak vs olmazmış dün görümcem söyledi.
Ayva cekirdegi gercekten iyi geliyor.ben oglumda yaralari boyle iyilestirmistim.ama onceden sur diye kimse demedi denemek lazim ki ben hergun ayva yiyorum cekirdegini ayiriim bari:)

Aynen canım ben de 58 ile hamile kaldım şu an 69 um ama bacaklarım kalçam ve kollarım yüzüm hala aynı. Görenler aa ne güzel hiç kilo almamışın sadece karnın büyümüş diyor ama gel gör ki ben tartıta 70 görme korkusu ile yaşıyorum.
Ben hamileliğin başından beri sabah aç karna GYNO FERRO Sanol (Demir+Folik asit+ B12) içiyorum ardından İMOM Omega içiyorum. Yatarken de OSTEOCARE (calsium+magnezyum+vitamin d3) içiyorum. Bu haftaki kontrolümde doktor bir gün İMOM bir gün DECAVİT iç dedi. Onu da o şekilde dönüşümlü kullanıyorum. Hatta demirim çok eksik çıktığı için arada GYNO FERRO Sanol'u günde iki kez iç dedi.
Canim seninle nerdeyse herseyimiz ayni baslama kilosu su anki kilo ilaclar hatta demir ilacinin 2kez icilmesi bile ayni gynoferro sanol dokunmuyor mu sana ac karnina icebiliyor musun

Canim seninle nerdeyse herseyimiz ayni baslama kilosu su anki kilo ilaclar hatta demir ilacinin 2kez icilmesi bile ayni gynoferro sanol dokunmuyor mu sana ac karnina icebiliyor musun
Hadi yaa ama sen benden 11 gün öndesin canım. Benim senden biraz daha zayıf olmama lazımdı :(
Sana ne yönden dokundu ki canım? Ben sürekli olarak kabızlık ve mide yanması yaşadığım için dokunuyorsa da fark etmiyorum :(

kızlar lohusa pijama takımı/gecelik takımı falan aldınız mı?ben gecelik bakıyorum daha rahat olur diye ama uzun bulamıyorum boyları diz hizasında bulduklarımın :KK64::KK64:
Dogum sonrasi pijama alti giydiriyorlar canim sanirim usutmemek icin ya da kanama yuzunden

Canim yaa valla ..kizlar burda onu aldim sunu yaptim dedikce ben burda stres oldum..yanlis anlasilmasin sakin normal olan o zatende..bu sefer biz baya skistik sanirsam .insallah kismetiyle gelir tabiki ..birde ne benim nede esimin ailesinin bize bi katkisi olmadi simdide olmuyor.dun biraz uzuldum acikcasi herkesin annesi kaynanasi vs biseyler aliyo bizimkiler arayip biseye ihtiyacin varmi sunuda ben yapiyim demiyo..neyse oglumdan yatagim vs var..
Heralde hamilelikten duygusallastin kimsenin kimseye hayri yok bacım bende herşeyi kendim yapiyorum. Sıkışilcak kadar masraflı da degil bebek abartıkca paran çıkar cebinden herşeyin ucuzu var hiç dert etme benim annemin ekmek alcak parasi yok kv kp de alınır yapılir diyo ama hadi gidelim alisverise demiyor kimse üzülme yani herseyin kolayı bir çıkışı var.

Hadi yaa ama sen benden 11 gün öndesin canım. Benim senden biraz daha zayıf olmama lazımdı :KK43:
Sana ne yönden dokundu ki canım? Ben sürekli olarak kabızlık ve mide yanması yaşadığım için dokunuyorsa da fark etmiyorum :KK43:
Ben ac ictigimde once tansiyon dusuklugu gibi kotu oluyorum bayilcak gibi oluyorum sonra da istifra ediyorum rahatliyorum dr tok karnina ic dedi. Ben yarin izne ayriliyorum canim kilo olarak herkesi sollarim buyuk ihtimal:KK43: evde durdukca yiyorum simdiye kadar hem is hem ev isi hem cocuk derken yine iyi aldim ama benim de sadece kocaman bi karnim var:KK45:

YA BENIMDE GOGUS UCLARIM , SANKI SUT CIKMISTA KURUMUS GIBI SEYLER BULUYORUM arada baktıkça temızlıyorum falan. ama temızleyerek uyarıyormuyum acaba zarar mı verıyorum bılmıyorum. bılgısıolan var mı o konuda :/
o konu hakkinda bi bilgim yok cnm ama temizlerken uyarilcani pek zannetmiyorum .

Ya kızlar doktorumun asistanı aradı beni dun tahlil sonucuma göre Demir ilacını 2 ye cıkartmamı istedi. Nedeni nedir ? Siz neden 2 tane içiyorsunuz ? Benim ilaç cok dokunuyordu açken mide bulantısı yapıyordu degıstırdı onu suan gayet memnunum haptan.

Ya kızlar doktorumun asistanı aradı beni dun tahlil sonucuma göre Demir ilacını 2 ye cıkartmamı istedi. Nedeni nedir ? Siz neden 2 tane içiyorsunuz ? Benim ilaç cok dokunuyordu açken mide bulantısı yapıyordu degıstırdı onu suan gayet memnunum haptan.
Benimde kan değerim düştü bayağı başlangıca göre bizde hemen ikiye çıkardık toparladı şimdi biraz. bebise kan lazım annesi senin kanın iyi olacak ki oda senden alsın doğum sonu kanamayida düşünürsek ne kadar yükselirse o kadar iyi olur

Bu arada geçen birmaxtan istediğim siparişler kargoda kayboldu yeniden hazırlayip yolladılar demiştim ya bugun kaybolan kargoda geldi adamları aradım şaşırdılar onlarda yolladıkları kargoda yanlış şeker yollamislardi onun yerine istediğinizi içinden alıp kargo yu iade yollayabilirsiniz dediler bende açıp içinden 10 tane aldım geri yolladım kargoyu kızım çok şanslı çifter çifter geliyor kismetleri

Kanim biraz dusuk cikiyor canim ustelik ikiz olunca cift kullanmami onerdi

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin eşine

çok geçmiş olsun canım hayırdır neyi vardı eşinin aniden ameliyat gerekti

Sexeryan olma durumunda hiç testi gerekli tabiki canim.buarada geçmiş olsun Allah şifa versin eşinize

Valla kendim rulo sir aağda ile . Alirdim acil durumda kuaföre giderdim. Ee artik asagisini hic göremiyoru . Jilet de çok kasindiriyor her hafta almasi da zor geliyor artik. Iyi oldu beni 1 ay idare eder bir kere daha giderim sonra ddoğuma yakın çıkarsa Giderim.

cok gecmis olsun canim Allahtan acil sifalar dilerim.

Teşekkür ederim hepinize. Apandisit süpriz yaptı. :110:

Merhaba, benim doktorum veya sağlık ocagimiz herhangi bir kan testi vs istemedi demir ilacını iki kez kullanmaniz dikkatimi çekti, testler sonucunda mi karar verildi? Ben ilk aylarda yaptigim kan testleri disinda hic test yaptirmadim, endiseleniyorum.

Merhaba, benim doktorum veya sağlık ocagimiz herhangi bir kan testi vs istemedi demir ilacını iki kez kullanmaniz dikkatimi çekti, testler sonucunda mi karar verildi? Ben ilk aylarda yaptigim kan testleri disinda hic test yaptirmadim, endiseleniyorum.

Sağlık ocagında yaptır Can'ım sonuçlarını doktoruna gösterirsin yada yollarsın..

Saglik ocagi istedi gecen hafta yaptirmistim dr.uma da sonuclari gostermistim iki taraf da ikiy defaicmemi soyledi

Back
X