• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Sağlık ocağında yasamanın faydaları :) eve geldiğimden beri bizimki kim hareket etmedi.. Eşime dedim almış dopleri gelmiş hadi dinleyelim diye.. Dinledik pıt pıt... Eşim diyo tamam tamam 4 nala geliyo diyo :)
Kızlar bugun resmen vicdan azabı cektim cocuk psikososyal eğitim vardı işte anne karnından itibaren cocugun anne psikolojisinden etkilenmesinden bahsedildi felan bende hep depresifim ya üzüldüm iyice :( ama napayım elimde değil ki..

Sağlık ocağında yasamanın faydaları :) eve geldiğimden beri bizimki kim hareket etmedi.. Eşime dedim almış dopleri gelmiş hadi dinleyelim diye.. Dinledik pıt pıt... Eşim diyo tamam tamam 4 nala geliyo diyo :)
Kızlar bugun resmen vicdan azabı cektim cocuk psikososyal eğitim vardı işte anne karnından itibaren cocugun anne psikolojisinden etkilenmesinden bahsedildi felan bende hep depresifim ya üzüldüm iyice :KK43: ama napayım elimde değil ki..

Ben de en çok buna takiyorum ya ;( çok ağlıyorum. Oğlum da sulu gozlu olcak diye sonra da takiyorum ;) aslında hem çok mutlu hem de her bir halta agliyorum...

Yok cnm rahim ağzı uzunluğu 1.9 cm o yüzden : ( birden düştü genelde hep 2.8 yada 2.7 Di
3 gündür burdayım 2 gün ciğeri gelisin diye iğne yaptılar yarında tekrar mesafeyi ölecekler işte ona göre ya burdayım ya eve yollarlar ama evde bile heran gelebilir dedi dr
cnm ins gelmez minik kus... dualarimiz seninle... ins iyi haberlerini bekliyoruz...

Bu ufak tefek kıyafetlere aşık olabilirim. Yıkadıktan sonra daha bir inandım evet benim bebeğim oluyor.. Duygusal anlar yaşıyorum :) hepimizin sağlıkla kavuşmasını çok içten kalpten diliyorum
bende haftasonu yikayacagim... Allah saglikla guzel gunlerde giydirmeyi nasip etsin...

Yok cnm rahim ağzı uzunluğu 1.9 cm o yüzden : ( birden düştü genelde hep 2.8 yada 2.7 Di
3 gündür burdayım 2 gün ciğeri gelisin diye iğne yaptılar yarında tekrar mesafeyi ölecekler işte ona göre ya burdayım ya eve yollarlar ama evde bile heran gelebilir dedi dr
Geçmş olsun canım inş. vaktinde gelir bebiş.

Kızlar benim tokluk şekerim 84 çıktı.. o_O Dahamı çok şekerli yemeliyim hiç bilemiyorum doğrusu.. Kahvaltıda bir yumurta iki dilim sürme peynir ekmek bir dilimde ballı kaymak yemiştim :KK43:
Canım benimde 75 di doktor sık ye dedi birde elinin altında kuru kayısı incir olsun dedi. Böyle tatlı şeyler atıştır dedi.

Canım benimde 75 di doktor sık ye dedi birde elinin altında kuru kayısı incir olsun dedi. Böyle tatlı şeyler atıştır dedi.
Ya bende tansiyon düşüklüğüde var.. :/ Şekeri dengede tutuyim derken kendime çokmu yüklendim nedir..

Ahh uykuuuuu nerelerdesin sen yanlışlıkla bir gözmü açsam bir kaçıyorsunki sorma :KK57::confused::cry:
Hiç sorma canım ya gece 2ye kadar oturdum geç yatayım ki güzel uyuyayım dedim maksimum 20 dk dalmışım bir uyandım o uyanış sabahın 6sına kadar sağa dön sola dön dalamadım belim ağrıdı kasıklarıma sancı girdi en sonunda canım sıkıldı kalktım eşime kahvaltı hazırladım adama yaradı benim uykusuzluk. Ne olacak halimiz bilmem o_O

Günaydınnn kızlarrr şubatın en tatlışko anneleri Mutlu olmaya bakın her ne olursa olsun çünkü vücudunuzda bir mucize gerçekleşiyor:) benim kahvaltıya misafirlerim var erkenden hazırlıklara başladım bir gün inşallah hep beraber khvaltı edeceğimiz günler olur :)))

Vallahi ne güzel uyuyorum diyordum her saat başı uyandım ama en yine daldım şükürler olsun. Sonra hiç kramp girmiyor hamd olsun dedim . Gece girdi ama uykum o kadar ağırki yine uyudum. .
Ayrıca bebek kiyageti yıkamak asmak ütülemek çok keyifli minnacik şeyler.

Hiç sorma canım ya gece 2ye kadar oturdum geç yatayım ki güzel uyuyayım dedim maksimum 20 dk dalmışım bir uyandım o uyanış sabahın 6sına kadar sağa dön sola dön dalamadım belim ağrıdı kasıklarıma sancı girdi en sonunda canım sıkıldı kalktım eşime kahvaltı hazırladım adama yaradı benim uykusuzluk. Ne olacak halimiz bilmem o_O
Allahimmm bir ben degilim demek ki aksam gozumden uyku akiyor ama uyumuyorum ki gece uyuyayim diye. Sabaha karsi gözler bir aciliyor sonra gecmiyor ki saatler gecsin. Bende de durum ayni bugunku erken kalkmam kocanin donanimli bir kahvaltiya oturmasina vesile oldu :) Aksama misafirim var 3 gunluk uykusuzlukla bakalim ne yapacagim :(

Kizlar bende de uuku sorunu var sabah uyandiktan snra bi daha dalamiyorm aksam cok uykum olmasina ragmen 1e geluyodu yattim bu sabah yine kocisle beraber uyandm bende kahvalti hazirlayanlardanim :)

Günaydın canlarım, hayırlı cumaaaaalar. .

Uyku demeyin ağlayacağım neredeyse insan en azından 1 saat uyur ya uyumasada yatakta uzandığı için dinlenmiş olmasi lazim amaaa nerdeeeee :(

Karnım zil çalıyor ve hiç halim yok uykusuzluktan.

Icını ferah tut sonucta onlemler alınmıs cıger gelıstırıcı ıgne yapılmıs zamanından erken dogsa bıle bebegın saglıklı olacak oyle dusun

Ben utu isini git gide savsakliyorum :KK45: ilk baslarda utuledigim bi cok gunluk havlu carsaf ev kiyafeti artik utulenmiyor yetisemiyorum valla misafir gelince kullandigim havlular farkli bi tek onlari utuluyorum kendi rahatinizi dusunun bebisin herseyini uzun bi sure mikrobu kirilsin diye utulucez zaten gerisini bosverin insanin gozu utusuz carsaflara da zamanla alisiyor :KK48:

2009da berı evlıyım hıcbırzaman havlu carsaf utulemedım. Zaten calıstıgım ıcın kendıme bu ezıyetı yapamam. Gayette utusuz carsafta yatılıyor tavsıye ederım:KK53:

Back
X