- 18 Aralık 2012
- 695
- 520
- 103
Peki hiç alışveriş yaptın mj canjm ? Ben ordan bebek arabası alsam mi diye düşünüyorum da.Bebehouse alisveris sitesi kesfettim cok hosuma gitti bence herkes baksın
Canim iyi vakit bulabiliyosun :)... bizim evde utu isini herkes kendi yapar.. esiminkilere ben karismam mesela![]()
Bizim evde de öyledir. Herkes kendi utusunu yapar. Hatta eşim bazen benimkini de yapar. Ama Oglusumunkileri ütülerim. Eşim de kesin kıskanır ve Ütü işi tamamen bana kalabilir

Selamlar kızlar :)
Bebişin kıyafetini yıkamak için erken mi ya?
Yarın 30. Haftaya giriyoruz nasipse. Yıkayıp kaldırsak tozlanır flan mı acaba?
Bir de benim göğüslerimde doğru dürüst büyüme olmadı yaa :))) sadece rengi koyulaştı. Süt mü yoktur nedir anlamadım millet Kocaman oluyor flan diyor. Doğumdan sonra mı büyüyecek nolacak :)
Annem ve kv yikiyor utuluyorlar şimdi. Ben izleyici. Ayrıca benim göğüslerimde de bir degisiklik yok. Sut geliyor diyenler var. Bende tık yok. Kıyıları birazcık koyulasir gibi oldu. Ben de panik olmuyor değilim. Bünye meselesidir belki

Canım ben bir gece kalacagımı hesap ediyorum bir sıkıntı yaşanmadıkça öyle oluyor, hastane çıkışı benim 10lu. içinde 1 alt üst takım,1 tulum var zaten, kirletme ihtimaline karşılık en fazla iç zıbın kirletir diye düşünüyorum o yüzden yedek iç zıbın alıcam. Olurda dışı kirletecek kadar muzur olursa :), o an takım giymişse tulumu giydiricem veya tam tersi. yani ben açıkcası hastane çıkısı dışında ekstra iç zıbın alıcam
Canım erkekse alt değiştirirken şu koyveririp ortalığı batirabiliyorlarmis. Yedek koymak iyiymis.Kızsa fiskirmadigi için sorun yok.