- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
herkes ilkini beğendi sanırım :)Benimde ilki cok hosuma gitti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes ilkini beğendi sanırım :)Benimde ilki cok hosuma gitti![]()
sen nerde deyince google da arattımda canım. 159 tlİlkini çok beğendim ben de. Ilkinin baska fengi yok mu kii.Ben de çanta arayışı içindeyim canım. Nerden bunlar?
Canm bende bişeyler yapmak istiyorum sen netten mi alacaksn keçeleri.. Burda alınacak bi yer bulamadım da benCanim bende yapacagim magnet becerebilirsem. Keceleri ve magneti netten mi aldin kac mm kece almam lazim fikir verebilir misin ekledigim modeli dusunuyorum![]()
Bende hic bilmiyorum canim ya kirtasiye ve tuhafiyeye soracağım var mi diye, yoksa kizlar netten aldiysa netten alırız. Nasil gidiyor kontroller nerde doğum yapacağına karar verdin miCanm bende bişeyler yapmak istiyorum sen netten mi alacaksn keçeleri.. Burda alınacak bi yer bulamadım da ben![]()
Benim de çarpıntım oluyor canim dr demire falan bakti tahlillerde herseyim normal sanirim hamilelikten fazla kan pompalamaktanİyi akşamlar kızlar inşallah herkesin sağlığı sıhhati yerindedir.benim bu aralar çok fazla çarpıntm oluyor özellikle gündüzleri kahvaltıdan sonra.çarşamba gidecm doktora.dinlenince geçiyor ama gitsem mi hastaneye
Hımm iimis. Ne kadar zamana geliyor acaba. Doğuma yetişecek gibiyse ben de mi ordan alsamsen nerde deyince google da arattımda canım. 159 tlçok pahalı ya gerçekten. ben aynısını 60 tl ye almış olucam
Bende kan değeri sınırda çıktı ondan mı acaba.bide bu ara kahve çikolata çok tükettim kafeinden de olur diyorlar inşallah bebeği etkilemezBenim de çarpıntım oluyor canim dr demire falan bakti tahlillerde herseyim normal sanirim hamilelikten fazla kan pompalamaktan![]()
sen türkiye ye gelmesini isteyeceksin canım. o uzun ve pahalı olabilir. ben yurtdışına zaten sipariş vericem 2 güne geliyor. sonrada kendim getircem türkiye.yeHımm iimis. Ne kadar zamana geliyor acaba. Doğuma yetişecek gibiyse ben de mi ordan alsam
ne demekki doğum yaptırmıyoruz ? niye yapmasınlar anlamadım ?Hastane konusunda kafayı yicem. Ankara yeni mahalle devlet hastanesine gidiyorum, doğum yaptırmıyolar dedikçe sinirlerim bozuluyo. hastaneyş arıyorum yaptırıyoruz diolar. ben ne yapsam
ne demekki doğum yaptırmıyoruz ? niye yapmasınlar anlamadım ?
ilginçmiş gerçekten. başka hastane tercih et canım. risk alma ozamannöbetçi doktor yoksa doğuma almıolarmış, mesai bitim,nden sonra çocuk doktoru olmuyomuş, bi aksilik olursa hemen bebeği başka hastaneye gönderiolarmış falan.
Bu nasıl iş bende çözemedim. zaten hastane sorun yok diyo, oraya giden hastalar gece doğuma almıolar falan dedi
ilginçmiş gerçekten. başka hastane tercih et canım. risk alma ozaman
Canm intertıpta 2200 normal doğum sezeryan olursa artar fiyat dedi doktor. Doğrusu burdaki hastaneler çok küçük sanki yetersz gibi geliyo bana.. Memlekette özel bi kadın doğum hastanesiyle görüştüm doğum 650 Lira yeni doğan yoğun bakım falan tam teşekküllü bi hastane aksilik olmazsa orda doğum yapıcam inşallahBende hic bilmiyorum canim ya kirtasiye ve tuhafiyeye soracağım var mi diye, yoksa kizlar netten aldiysa netten alırız. Nasil gidiyor kontroller nerde doğum yapacağına karar verdin mi
Boyutunu bilemem ama kendi cok güzelmiş... Bebek erkek olsa da sen takacaksın:))onun başka versiyonlarıda var bende alslında beğendim ama küçük gibi mi çok anlmadım
evet canım renkli olsun. boyutu en boy 30-35 cmBoyutunu bilemem ama kendi cok güzelmiş... Bebek erkek olsa da sen takacaksın:))
ben korudayım canım memnunum. 2500 sanırım doğum.özele bakıcam artık, diğer hastaneler hem uzak hem çok kalabalık.
Kansızlıktan dolayı çarpıntı ve nefes darlığı olur :)Bende kan değeri sınırda çıktı ondan mı acaba.bide bu ara kahve çikolata çok tükettim kafeinden de olur diyorlar inşallah bebeği etkilemez
iki ayrı çanta mı hazırlayacaksın canım bebeğinle kendıne