• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

kızlaaaar yaa, az önce oğlumun nevresim takımı ile yorgan yastığını makinaya atmıştım,
roxy bebek deterjanını kullandım 50 dereceye verdim ama nevresimin bi kaç yerinde sabun kalıntısı kalmış :KK43:
sanırım makinam hala kafayı yemiş :mad:
Canım bu sabun tozları öyle ya :( azıcık koymak lazım herhalde bende çift durlama yaptırdım. Her kumaşta kalmıyorda bazılarında kalıyor :(

Canim bende yapacagim magnet becerebilirsem. Keceleri ve magneti netten mi aldin kac mm kece almam lazim fikir verebilir misin ekledigim modeli dusunuyorum :oops:
Netten almadım canım eminönünden aldım mesela mavi renginden 4.5 ton vardı kendim seçtim. İncelik ölçüsünü bişmiyorum en incesini aldım ben sert olduğu için daha güzel duruyor. Ama senin modeline kalın daha bir iyi olur gibi. Pofuduk durur ;) netten alacaksan normal keçelerden sipariş verebilirsin.

Bende kan değeri sınırda çıktı ondan mı acaba.bide bu ara kahve çikolata çok tükettim kafeinden de olur diyorlar inşallah bebeği etkilemez
Kafeini azaltmamız lazım mutlaka canım benimde Türk Kahvesi içince çarpıntım artıyor :KK43:

Anadolu yakasında uygun hastane arayan varsa Kaynarca Özel yüzyıl hastanesi var. Sezeryan 1300 normal daha azdır ;)

Canım bu sabun tozları öyle ya :KK43: azıcık koymak lazım herhalde bende çift durlama yaptırdım. Her kumaşta kalmıyorda bazılarında kalıyor :KK43:

Netten almadım canım eminönünden aldım mesela mavi renginden 4.5 ton vardı kendim seçtim. İncelik ölçüsünü bişmiyorum en incesini aldım ben sert olduğu için daha güzel duruyor. Ama senin modeline kalın daha bir iyi olur gibi. Pofuduk durur :KK66: netten alacaksan normal keçelerden sipariş verebilirsin.
Sağol canım benim, bodrumdayim ben burada bulamazsam netten alacağım mecbur.. 3 mm den alayım o zaman :KK6:

TIRMIK TIRMIK canım benimkiler bukadar ince ..

Eklentiler

• 1448640163415333273999.webp
    1448640163415333273999.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 115
Sağol canım benim, bodrumdayim ben burada bulamazsam netten alacağım mecbur.. 3 mm den alayım o zaman :KK6:
Olur canım burada funbou sitesinden alışveriş eden vardı. Keçe için güvenilirmiş.

Peki hiç alışveriş yaptın mj canjm ? Ben ordan bebek arabası alsam mi diye düşünüyorum da.

Bizim evde de öyledir. Herkes kendi utusunu yapar. Hatta eşim bazen benimkini de yapar. Ama Oglusumunkileri ütülerim. Eşim de kesin kıskanır ve Ütü işi tamamen bana kalabilir:KK49:

Annem ve kv yikiyor utuluyorlar şimdi. Ben izleyici. Ayrıca benim göğüslerimde de bir degisiklik yok. Sut geliyor diyenler var. Bende tık yok. Kıyıları birazcık koyulasir gibi oldu. Ben de panik olmuyor değilim. Bünye meselesidir belki:KK66:

Canım erkekse alt değiştirirken şu koyveririp ortalığı batirabiliyorlarmis. Yedek koymak iyiymis.Kızsa fiskirmadigi için sorun yok.
Benim alcak birseyim kalmadı ama almasaydim cok sey alirdim fiyatlar cok cazip ve bir cok ürün tanıtiyor mesela hoşuma giden bir cok ürün gördüm ama simdilik alışverişi sonlandirdim.

Canm intertıpta 2200 normal doğum sezeryan olursa artar fiyat dedi doktor. Doğrusu burdaki hastaneler çok küçük sanki yetersz gibi geliyo bana.. Memlekette özel bi kadın doğum hastanesiyle görüştüm doğum 650 Lira yeni doğan yoğun bakım falan tam teşekküllü bi hastane aksilik olmazsa orda doğum yapıcam inşallah
İntertıpa bak sen ne kadar fazla demiş ya, özel bodrum Hastanesi daha uygun sanırsam. . Benim arkadaşlarımın dr u da orda çalışıyor artık, iyi bi dr dur. Eğer memlekete gidemeyecek olursan bi bakarsın canım. .

İntertıpa bak sen ne kadar fazla demiş ya, özel bodrum Hastanesi daha uygun sanırsam. . Benim arkadaşlarımın dr u da orda çalışıyor artık, iyi bi dr dur. Eğer memlekete gidemeyecek olursan bi bakarsın canım. .
Orda ne kadarmış canm biliyo musun.. Çünkü fiyat çok çok fazla benm için

Canım bu sabun tozları öyle ya :KK43: azıcık koymak lazım herhalde bende çift durlama yaptırdım. Her kumaşta kalmıyorda bazılarında kalıyor :KK43:
.
pofff arkada ki kullanıma göre koydum çok geldi sanırım :(
bir kez daha yıkamam lazım da sabunsuz mu sabunlu mu onu bilemedim

81I2FV0nglL._SL1500_.jpg

91R8PJCNhRL._SL1500_.jpg

91x5EqUYMYL._SL1500_.jpg

selamlar kızlar hangisini alayım sizce kararsız kaldım oylama yapabilirseniz çok sevinirim
fazla yer kapladı kusura bakmayın
Ilki cok güzelmis amazondan nasil aliniyor kolay mi ne zaman gelir tr ye bilgi verir misin rica etsem.

kızlaaaar yaa, az önce oğlumun nevresim takımı ile yorgan yastığını makinaya atmıştım,
roxy bebek deterjanını kullandım 50 dereceye verdim ama nevresimin bi kaç yerinde sabun kalıntısı kalmış :KK43:
sanırım makinam hala kafayı yemiş :mad:
Malesef bastan yikamalisin ilave durulama şart sabun tozu öyle yapıyor arkadaki ölçü de fazla geliyo ilkinde bana da öyle oldu.

pofff arkada ki kullanıma göre koydum çok geldi sanırım :KK43:
bir kez daha yıkamam lazım da sabunsuz mu sabunlu mu onu bilemedim
Sadece durulama yap canım. Birdahakine daha az koy. Zaten bebek kıyafetleri çok kirlenmiyor. Olurda kakası çıkarsa önce soğuk suda elinde sabunlattırırsın sonra makineye atarsın canım. O zamanda sabun tozundan biraz koysan yeter.

Orda ne kadarmış canm biliyo musun.. Çünkü fiyat çok çok fazla benm için
Hic bilmiyorum canim ama acibademden cok daha ucuz diye duymustum. Yarin ara fiyat al istersen intertipdan da uygun olacagini dusunuyorum. Özel bodruma vedat bey basladi gayet iyi bi drdur yillardir arkadaslarim onda dogurdu ama sezeryan yanlisidir :KK66:

kızlar doğum yaklaştıkça bende bişeyler oluyor sanki içimden hiç birşey yapmak gelmiyor biri dokunsa ağlıycam eşime sataşıyorum o da anladı heralde durumu hiç seslenmiyo kendimi banyoya kapatıp hüngür hüngür ağlayasım var bide şu çarpıntı kansızlık derken bitkin düştüm iyice.şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım.ben böyle olduğumdan beri bebeğiminde hareketleri azaldı gibi bide suçluluk hissediyorum bu yüzden.

Back
X