• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

2009da berı evlıyım hıcbırzaman havlu carsaf utulemedım. Zaten calıstıgım ıcın kendıme bu ezıyetı yapamam. Gayette utusuz carsafta yatılıyor tavsıye ederım:KK53:
Ben de cogu zaman utulemiyorum ama %100pamuklular ilk zamanlarda cok burusuyor zamanla daha az kirismaya basliyor ben de utulememeye basliyorum :KK45: ama kizimin herseyini utuluyordum ilk 6-7 ay ozellikle ic camasirlarini mikrobu kirilsin diye:110:

Al bendende o kadar :))) havlu zaten utulenmezki cabuk yipranir yoksa, bebegimin kiyafetlerinide utuleyecegimi hic sanmiyorum zaten kolay kivrismayan malzemeden oluyor genelde :)
Kirisma olayi degil canim sabunla yikandigi icin ozellikle dikis yerleri bakteri toplayabilir oralara utu tutuyordum ama kirisikliklarini acmak icin ozel caba sarfetmiyordum

81I2FV0nglL._SL1500_.jpg

91R8PJCNhRL._SL1500_.jpg

91x5EqUYMYL._SL1500_.jpg

selamlar kızlar hangisini alayım sizce kararsız kaldım oylama yapabilirseniz çok sevinirim
fazla yer kapladı kusura bakmayın
Canım madem oğlun olacak laciverti al derim, normalde siyah güzelmiş ama kenarları pembe ve mickey kız o yüzden eledim onu :)

Kızlar bende myom oldugu ıcın sezeryan olma ıhtımalı var. Daha pıjama gecelık vs almadım. Pıjama mı almak mantıklı yoksa gecelık mı? Ayrıca kulot olarak nasıl bırsey almalıyız bılen varsa resımlı gonderebılırmı:) Bır de emzırme sutyenı alıcam ama benımkıler cok buyuk ve dolayısıyla sarkık hastanede mecbur gecelıgın ıcıne emzırme sutyenı gıyıcem. Onden dugmelı gecelık almalıyım degıl mı?
Emzirme sutyeninden ziyade emzirme atletini tavsiye ederim ust kismi sutyen gibi oluyor sutyen alirsan ustune yine atlet giyilecek emzirme sutyeni almanin bi esprisi kalmayacak ben kizimda sutyen degil atleti kullanirken daha rahat etmistim

kızlar doğum yaklaştıkça bende bişeyler oluyor sanki içimden hiç birşey yapmak gelmiyor biri dokunsa ağlıycam eşime sataşıyorum o da anladı heralde durumu hiç seslenmiyo kendimi banyoya kapatıp hüngür hüngür ağlayasım var bide şu çarpıntı kansızlık derken bitkin düştüm iyice.şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım.ben böyle olduğumdan beri bebeğiminde hareketleri azaldı gibi bide suçluluk hissediyorum bu yüzden.
Bende öyleyim ya cok kötü hissediyorum bu hafta ağrılarda basladı :(

Ayyy çok güzel ya ne kadar Marifetlisiniz maşallah :nazar: Canım sana da sorayım bu model için nasıl kece alayım ince mi kalın mi?
Çok şirin ve bir o kadarda kolay bence ince kalın farketmezki..

Kirisma olayi degil canim sabunla yikandigi icin ozellikle dikis yerleri bakteri toplayabilir oralara utu tutuyordum ama kirisikliklarini acmak icin ozel caba sarfetmiyordum
Canim bakteri sicakta cogalir kaynama derecesi haric yani bilemedim icin oyle rahat ediyorsa yap tabi ;)

Canım madem oğlun olacak laciverti al derim, normalde siyah güzelmiş ama kenarları pembe ve mickey kız o yüzden eledim onu :)
ben ona takılmadımda mikili koldan asmalı o pek işime gelmedi. yani bebekle taşımak zor gibi bilemedim. ilk defa bukadar kararsız kaldım :) normalde 1-2 dükkana girer alırım ihtiyacımı. çok bakmayı sevmem. bunda niye takıldıysam :)

Kapı süsünün üst kısmını tamamladım, silikon tabancasi ile birlestirme kaldi sonra
Alt kismina 2 buyuk bulut
altina da sallanan büyük yıldızlar yapacağım insAllah
Ay maşallah ne beceriklisin çok güzel olmuş buna benzer bir şey sordum instagramda bir kadına 75 tl dedi almadım ben de uff çok beceriksizim ve kapı süsleri çok pahalı

Çok şirin ve bir o kadarda kolay bence ince kalın farketmezki..

Canim bakteri sicakta cogalir kaynama derecesi haric yani bilemedim icin oyle rahat ediyorsa yap tabi :KK66:
O kadar sicakta cogalmaz canim buharin sicakligi en az 100derece bakterilerin olme sicakligi 80derece bakteri sporlari 120derecede oluyor yani buyuk ihtimal bakteri sporlarini bile oldururuz utuden cikan buhar basinciyla :KK45: bolumu itibariyle bakteri ureten biri olarak bunlardan eminim :oops:

Ikizlere hamileler dr.unuz 37.hf.ta kesin bebekleri aliriz mi demisti ben bugun dogum iznine ayrilmak icin rapor almaya gittim dr.um 34.hf.da mutlaka gelmemi soyledi ikizlerde bazen igne yapmak gerekebiliyormus (sanirim ciger gelistiricidir di mi)34den sonra her hafta kontrol ederiz bi aksilik olmazsa 38.hf.ya kadar dogum icin bekleriz dedi ilk kizimi da sez.ile dogurdum bi sorun cikar mi 38e kadar acaba :KK17:

O kadar sicakta cogalmaz canim buharin sicakligi en az 100derece bakterilerin olme sicakligi 80derece bakteri sporlari 120derecede oluyor yani buyuk ihtimal bakteri sporlarini bile oldururuz utuden cikan buhar basinciyla :KK45: bolumu itibariyle bakteri ureten biri olarak bunlardan eminim :oops:
İlk defa duyuyorum böyle birşey ama bakteri niye olsun ki onu anlamadım.. Ayyyy ben her yeri deterjanlıyan generesyondan değilim biraz daha doğalcıyım, alışsın yavrucağımın bünyesi bakteriye virusa :)))

Kızlar bebek arabasında tavsiyelerinizi bekliyorum, eşim bakıyor kraft markasını beğenmiş iyimidir değilmidir?? Başka hangi marka önerirsiniz :)

Back
X