• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

alıyorum tatlım geçen hafta başladım.Doktor yazmıştı.Bu hafta sonu doktor kontrolüm var.belime vuruyor ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum dün yürüyemedim ağladım resmen acıdan :KK43: çok kötü olursam rapor alıcam artık bu ayda :KK43:
bencede artık rapor alabilirsin canım zorlaştıysa. mg bende bıçak gibi kesti kalça ağrısını. ben gece çok zorlanıyordum. amaseninki başka bir şeydende olabilir. vücut merkezi değişti. iş şartları nasıl mesela, masa başımı ayakta mı bunlarda önemli tabi geçmiş olsun

Ben yan yatınca bebeğin tekmelerinden uyuyamıyorum. Sırt üstü yatıp bacağımın tekini eşimin üstüne atıyorum. Başımı da biraz yüksekte tutuyorum. Böylece karnım gerilmemiş oluyor. Çok rahat ediyorum.

Uyudum uzun zaman sonra.nasıl baş edicem bilmem hem iş hem ev...her hafta daha da zor geliyor işe gitmek.o da ayrı...ayak bileklerim ve ayak kemiklerim çok ağrıdı akşam.

alıyorum tatlım geçen hafta başladım.Doktor yazmıştı.Bu hafta sonu doktor kontrolüm var.belime vuruyor ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum dün yürüyemedim ağladım resmen acıdan :KK43: çok kötü olursam rapor alıcam artık bu ayda :KK43:
bu arada benim mg magvitol şase. günde 1 tane (365 mg) çok çok faydasını gördüm. senin kullandığında aynısı mı ?

kızlar ben hamile destek yastığı aldım. biraz büyük bakalım işe yarayacak mı ? acayip kaburga ağrım var. uyuyamıyorum geceleri. birde eşimin horlaması uykusuzluğuma uykusuzluk katıyor. zavallaım çekyatta yatıyor. ama kıyamıyorum onada. öteki türlü ben sabah perişan oluyorum :( son 2 ay bir geçse sağlıcakla. bukadar zor olacağını tahmin etmezdim. ne bulantı ne başka şikayet süper bir 6 ay geçirdim ama sonrası bana gebeliğin ne demek olduğunu öğretti :KK48:

bencede artık rapor alabilirsin canım zorlaştıysa. mg bende bıçak gibi kesti kalça ağrısını. ben gece çok zorlanıyordum. amaseninki başka bir şeydende olabilir. vücut merkezi değişti. iş şartları nasıl mesela, masa başımı ayakta mı bunlarda önemli tabi geçmiş olsun
bu ay bi 20 gün daha alayımda ocağın ilk haftası 32 haftalık olacam.Çalışır raporu alacam.Dayabildiğim kadar dayanacam artık.Bebekle daha fazla zaman geçirebilmek için.İşim masa başı sayılır ama işletmeyle idari bina arasıda gidip geliyorum arada.Burası fabrika olduğu için. Birde yol çok uzun.Sabah servisle gidiyoruz .1 saat 15 dakka yol sürüyor.Oda yoruyor haliyle :( benimde magnorm 365 mg suya atılıp içiliyor.perşembe günü başladım ama kesmedi :( süt ürünüde çok tüketiyorum niye böyle oldum ki :( ama ben belden de ameliyatlıyım.Belkide o tetikliyorda olabilir :( Allahım sağ sağlim doğurmayı nasip etsin hepimize inşallah :(

bu ay bi 20 gün daha alayımda ocağın ilk haftası 32 haftalık olacam.Çalışır raporu alacam.Dayabildiğim kadar dayanacam artık.Bebekle daha fazla zaman geçirebilmek için.İşim masa başı sayılır ama işletmeyle idari bina arasıda gidip geliyorum arada.Burası fabrika olduğu için. Birde yol çok uzun.Sabah servisle gidiyoruz .1 saat 15 dakka yol sürüyor.Oda yoruyor haliyle :KK43: benimde magnorm 365 mg suya atılıp içiliyor.perşembe günü başladım ama kesmedi :KK43: süt ürünüde çok tüketiyorum niye böyle oldum ki :KK43: ama ben belden de ameliyatlıyım.Belkide o tetikliyorda olabilir :KK43: Allahım sağ sağlim doğurmayı nasip etsin hepimize inşallah :KK43:
canım akşam eve gittiğinde dinlenmekten başka çaren yok. ılık duş al. ben de akşama doğru aynı şekilde sağ tarafımda batma yaşıyorum bir ay var aramızda aşağı yukarı. ancak dinlenince ağrım geçiyor. benim şimdi dizlerimde sorun var sanırım artık ağırlığımı taşımıyor bacaklarım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

bu ay bi 20 gün daha alayımda ocağın ilk haftası 32 haftalık olacam.Çalışır raporu alacam.Dayabildiğim kadar dayanacam artık.Bebekle daha fazla zaman geçirebilmek için.İşim masa başı sayılır ama işletmeyle idari bina arasıda gidip geliyorum arada.Burası fabrika olduğu için. Birde yol çok uzun.Sabah servisle gidiyoruz .1 saat 15 dakka yol sürüyor.Oda yoruyor haliyle :KK43: benimde magnorm 365 mg suya atılıp içiliyor.perşembe günü başladım ama kesmedi :KK43: süt ürünüde çok tüketiyorum niye böyle oldum ki :KK43: ama ben belden de ameliyatlıyım.Belkide o tetikliyorda olabilir :KK43: Allahım sağ sağlim doğurmayı nasip etsin hepimize inşallah :KK43:
amin canım inşallah. tabi ameliyattanda olabilir. geçmiş olsun umarım düzelir.

canım akşam eve gittiğinde dinlenmekten başka çaren yok. ılık duş al. ben de akşama doğru aynı şekilde sağ tarafımda batma yaşıyorum bir ay var aramızda aşağı yukarı. ancak dinlenince ağrım geçiyor. benim şimdi dizlerimde sorun var sanırım artık ağırlığımı taşımıyor bacaklarım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
dinlenince biraz rahatlıyor doğru diyorsun ama yinede gün içinde zorluyor beni:( bende belden ameliyatlı olunca sanırım oda tetikliyor :( eşim akşam masaj yaptı kantoron yağıyla ama çok fayda etmedi yatağa zor gittim ona tutuna tutuna :(

merhaba,

şeker yüklemesine gittiğimde inatçı dr bebeğime bakmamıştı. Bugün tekrar gittim kilosu ve suyu normal mi diye. ( çok çok çok az su içiyorum da)

1158 gr olmuş oğlum keyfide gayet yerinde ço0k sevindim. Umarım herkes bebeğinden iyi haberler alır..

Günaydın kızlar :)

Cidde'n Nasıl alışmışız foruma ya Hergün kontrol ettim açıldı mı diye kaç kere :)
Rahatsızlıkları olan arkadaşlarıma en acilinden şifa diliyorum. Artık geri sayımlarımız başladı sayılır heyecan gittikçe artıyor yaaa :)

Gece sola yatma meselesi beni de çok huzursuz ediyor ya.. Sola yatıyorum ama gece bi bakıyorum sağa dönmüşüm çok huzursuz oluyorum sanki bebeğime oksijen gitmiyor hissine kapılıyorum sonra yine dönüyorum uyanınca bakıyorum ki yine sağa dönmüşüm. Sırtüstü desen burdan bi arkadaştı sanırım çocuk sıvı yutuyor sırtüstü yatınca demişti onu duydum zaten çocuğum boğulacak gibi geliyor hiç yatamıyorum. Neyse ki sola biraz alıştım. Napalım kuzucuklar için katlanacağız :)

Çalışan arkadaşlar 32 haftadan sonra çalışabilir raporu aldıktan sonra. Rapor kullanamayız mantıken değil mi? Ona göre hazır 1,5-2 hafta zamanım var 32 haftanın dolmasına rapor alabilirsem alayım diyorum. Hiç rapor almadım şimdiye kadar her gün sabah akşam 1 er saat yol gidiyorum 60 km. Bari şimdi kullanayım. Aile hekimi verir mi acaba 1 hafta rapor?

Ayyy sayfa açılmış nasıl mutlu oldum ben :)

Merhaba anneler sessiz sakin geçen bir hafta sonu ve biz burdayiz. Hamd olsun şimdilik uyku dışında bir sıkıntımız yok. hayırlısı ile Şubat'ı beklemeye devam

Günaydın :KK68:

site düzelmiş olmasına sevindim.

biz haftasonu önemli eksiklerinden bir kaçını daha hallettik. Oğlum bugün doğsa yaşam şartları hazır(en azından siparişleri verilmiş durumda )

haftasonu e bebek in kampanyasından yararlanmak istedik. koşa koşa mağazaya gittik. ama adam demez mi ki mamas papas ta geçerli değil. halbuki sitesinde geçerli ve 600tl indrim gözüküyor. neyse sinir olduk (eşim mağaza sorumlusunu dövecekti az daha :KK48: ) Resmen kandırmaca. onda geçerli değil, aaa bu mama ama, bez de de yok, indirimli ürünlerde hiç yok. o cısssss.
eee pardon da dalga mı geçiyorsunuz diye atarlandık biraz :KK53:

Bakınırken mamastan concorttan vazgeçtim(vazgeçirildim o_O)
concord annem ay bu çok dar bunda büyük çocuk durmaz ki dedi. :KK57:ben el kadar bebeğe odaklandığım için...
Bu arada Palladium da nuna lux un ön barı olanı var. her kutudan ön bar çıkmıyormuş, bazılarında çıkıyormuş bilginiz olsun :KK39:

ertesi gün bir baktım bizimki casual cadillac videoları bakınıyor. :KK51:
http://www.e-bebek.com/casual-cadillac-air-travel-sistem-bebek-arabasi_CAS-107494
Sonuç olarak Cadillac aldık.

üstüne annem sepet beşik aldı :KK68:
beyaz-gelin-bebek-besigi-3-1608.jpg

ayrıca biz veli baba pendikte bulunan bir mağadan aldık.fiyatlar daha uygun. sepet beşikler her yerde 450 500 ken biz 350ye aldık.
cadillac da 1200 e bebekteki fiyatı, adam karta taksitle 1100e verdi.

Sayfa açılmış sonunda.kızlar bebeğim bir haftadır daha yavaş hareket ediyor.hareket sıklığı aynı ama önceden tekmesi beni sarsardı şimdi yavaş yavaş kımıldıyo sadece acaba neden olabilir ?? :(

Sayfa açılmış sonunda.kızlar bebeğim bir haftadır daha yavaş hareket ediyor.hareket sıklığı aynı ama önceden tekmesi beni sarsardı şimdi yavaş yavaş kımıldıyo sadece acaba neden olabilir ?? :KK43:

Bebeğin yeri daraldıkça hereketleride azalacak sert yada hafif bunu bilmiyorum.
Annenin günlük hareketleride bebeği çok etkiliyo. bende geçen hafta benzer bi durum yaşadım. her uzanmamda çok sert hareket eden bebek o gece 2 saat uğraştım hareket etmedi hatta ağlattı beni. sonrada bir iki minink tekme attı içim rahatladı.

Aklında soru işareti kalmasın, vaktin ve bulunduğun yer müsaitse bi gidip baktır istersen.

gunaydin hanimlar erken dogm riskimiz var :KK43: dun hastane cantasi aldik acaba ne zaman hazirlamaya baslasam cantami 29+5 olduk bugun
Ins erken dogum olmaz canim ama risk varsa simdiden hazirla islerini bitir hem kafan rahat olur hem de son zamanlarda onlarla ugrasacagina yatar dinlenirsin erken dogum riski varsa ne kadar dinlenirsen o kadar kardir

Bende aynı durumdaydım doktoruma söyleyince rennie duo verdi,hayat kurtardı resmen çok zorlanırsam içiyorum sende rennie yada gaviscon kullanabilirsin canım ikiside gebelikte kullanılabilen ilaçlar doktoruna danış istersen bu arada yastık çok şeker ellerine sağlık canım şimdiden
Cnm iki ilacı da kullandım fayda etmiyor çok afedetsin bu gece istifra etmekten uyuyamadim midedeki herşey geri geliyor randevuma az kaldı uyku haram resmen cidden ya

Back
X