• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

hımm demek biz kazanmadık :) bende eşimden kendimden girdim kodları...
ay bir de bunlara telefon yazıyoruz ya zırt pırt mesaj geliyor :KK70:

bizimkide benle dalga geçti sana çıkmadı bana çıktı kıskaaaaan diye :KK67:
smsler kapalı bende hiç bildirim aktüel sms gelmedi daha, aşırı mail atıyorlar bana :D

Oyyy site açılmış sessiz geçen günlerin ardından herkes yine burada :) nerdeyse herkesin agrıları sancıları başlamış. Artık bundan sonra böyle bayanlar. Bir çoğumuz 30. Haftalardayız çoğu bitti azı kaldı. Budan sonra yalancı sancılar artacak. Her sancıda boşuna doktora gitmeyin aynı şeyi söyleyip geri gönderiyorlar. :KK66:
Günaydın güzel annişlerrrr :)))

Cumartesi günü şeker yüklememi yaptırdım. Açlık: 89 , 50 gram şeker yüklemesi sonucuTokluk:179 çıktı...

Yarın muayenem var doktorum ne diyecek çok merak ediyorum... Sizce nasıl sonucum??
Tokluk birqz yüksek çıkmış büyük ihtimalle 100 mg yükleme ister senden.
gunaydin hanimlar erken dogm riskimiz var :KK43: dun hastane cantasi aldik acaba ne zaman hazirlamaya baslasam cantami 29+5 olduk bugun
Neden erken doğum riskin var canım. Doktor ne dedi?
Günaydın güzel anneler :KK54: çok şükür forum düzelmiş, meğer ne çok aratıyormuş kendini beklerken sıkıldım vallahi. Cumartesi akşamı gece yarısı feci bir kasık ağrım vardı adet sancısının şiddetlisi ve yaklaşık 10dk sürdü nefes zor aldım, kaskatı kesildim, ağrıdan kıpırdayamadım. Artık geçmeyince eşimi uyandırdım çünkü korkmayada başladım fakat kanama vs olmadığı içinde telaşada kapılmak istemedim. Eşimde diğer tarafa dön dedi soluma dönünce kesildi yavaş yavaş ağrım çok şükür daha yaşamadım. Ama neyin nesiydi çözemiyorum. İnternetten okuduklarım; rahim kendini doğuma hazırlıyor. Başka bir yerde Rahim alanı büyüdüğü için baskı yapması, kimi yerde de yalancı sancılar vs erken doğum belirtisi gibi yazılar yazıyordu. Başınıza geldi mi acaba ? bir ben mi yaşadım merak ediyorum. Doktora gitmeme 2 hafta var henüz.
Kanama olmadığı sürece ve düzenli birkaç dk da bir sancı girmediği sürece problem yoktur canım. Benimde ağrılarım ve sancılarım başladı. :KK43: bundan sonra hamileliğin sancılı boyutu başlıyor. Allah yardımcımız olsun.
Günaydın kızlar :) ay ben çok kötüyüm :KK43: işe geldim ama zor oturuyorum :KK43: bu kalça batması beni bitirdi belime vuruyor ağrısı :KK43: bütün gece yatmadım :KK43: ne geçirir kızlar bunu aranızda hiç yaşayan varmı :KK43:
Son 2 gündür bendede var yürüyemiyorum bile. Yavaş yavaş yürüyerek geçirmeye çalılşıyorum ama bendede çok sık var. :KK43: birde akşamları oğlumu okuldan almaya gidiyorum. Toplamda 20.25 dk yürüyorum ama O kadar zorki :KK43: daha ne kadar dayanabilecegim bilmiyorum.

Bende üşütmüşüm yine. Ofiste duramadım çok üşüdüm. Kaçtım eve geldim. Minnoşlarımla battaniye altındayız şimdi. Heyet raporu almak için araştırmaya girdim. 4 haftam kaldı doğum iznine o arayı heyet ile kapatsam süper olur.
Canim Allah kolaylik versin ben 30a kadar bayaaa zor dayandim nihayet bu hafta izne ayrildim ikiz gebelik tek gebelige gore gercekten cooooook zormus kizimda son gune kadar her isimi cok rahat yapiyordum yorulmuyordum bile. Ikizlerde ise en bastan beri yorgunum is yapsam da yapmasam da yorgunumm

Canim Allah kolaylik versin ben 30a kadar bayaaa zor dayandim nihayet bu hafta izne ayrildim ikiz gebelik tek gebelige gore gercekten cooooook zormus kizimda son gune kadar her isimi cok rahat yapiyordum yorulmuyordum bile. Ikizlerde ise en bastan beri yorgunum is yapsam da yapmasam da yorgunumm
kızlar benim aklıma bişey takılıyor..32. haftada rapor alıp uzatıyoruz ya.. bu tarih 32. haftaya girdiğimiz tarih mi oluyor yoksa 31+ ?? mı oluyor ben bunu ayırt edemiyorum kafam karışıyor hesap yaparken..
şu an 30 hafta ile gidiyorum bikaç gün sonra 31. hafta +1 gün olacak ozaman mı rapor alacağım yoksa 32 hafta+1 gün olunca mı??:KK64::KK64::KK64:

kızlar ben molfixten bir de depend külotundan numune istedim... geldi ikisi de numune isterseniz evinize kadar kargoyla geliyor...

geçen ay da sleepy göndermişti...

kızlar benim aklıma bişey takılıyor..32. haftada rapor alıp uzatıyoruz ya.. bu tarih 32. haftaya girdiğimiz tarih mi oluyor yoksa 31+ ?? mı oluyor ben bunu ayırt edemiyorum kafam karışıyor hesap yaparken..
şu an 30 hafta ile gidiyorum bikaç gün sonra 31. hafta +1 gün olacak ozaman mı rapor alacağım yoksa 32 hafta+1 gün olunca mı??:KK64::KK64::KK64:
bende pek merak ediyorum bu konuyu.. bilenler lütfen aydınlatsınlar bizi :)
perşembe dr a gideceğim, bana söyleyeceklerini yazarım buradan. bakalım ne zaman çalışabilir raporumu vericek ama ben izin kullanacağım, seneye atamadığım izinlerim var

hafta sonu kitap okuyup özetlemem gerekiyordu... 250 sayfalık kitap.... başka zaman olsa bir günümü bile almazdı.. iki günde zor tamamladım özetimi... bir o yana bir bu yana yattım durdum...

bir de eşime bahane buluyorum... akşamları senin yüzünden ders çalışamıyorum diye.... :):)
O da yazık ben napıyorum ki diyor... hamilelikte psikoloji alt üst :KK76:

:110:
cnm yarın aynı şeyi sorcam... ben 30 haftada alcam.... 29+ mı yoksa 30+ mı gelmem gerekiyor onu öğreneceğim... buradan yazarım...

Canim banada oyle dedi ama uc hafta olucak maalesef :) .. cokta abartili geldi iki hafta gidipte napicam, zaten normal dogum istiyorum, sancim gelirse kosa kosa giderim hastaneye.. bu kadar test vs kontrol bana cok gereksiz geliyor, gereksiz yere geriliyoruz..

Birde yetmezmis gibi aile doktoruda cagiriyor kan tahlili vs .. yeterli yani :))
Ben 29da gittim şimdi 32ye doğru gidicem bana kalsa her gün giderim özlüyorum hep görmek istiyorum:) 32den sonra 2haftada 1 sonra her hafta sanırım

Zordur canim ya, birde ikinci hamileligin ya daha zor geciyor derler.. Neyse simdi uzat ayaklarini keyfine bak :KK53:

Ben 29da gittim şimdi 32ye doğru gidicem bana kalsa her gün giderim özlüyorum hep görmek istiyorum:) 32den sonra 2haftada 1 sonra her hafta sanırım
Her hafta hayatta gitmem :)) dalgami geciyorlar, ya doktorlarda cok zeki, ona gore dogum hazirligi yaptircak tarih belirliyecek vs.. yok ya gerek yok, ben dogalciyim.. son ay iki haftada bir giderim

Ayy ozlemisim annisler kizimla artik canimiz sikilmaya baslamisti ki zamaninda duzeldi yani:KK76:
Kizlar ben bayaga agresivlesmeye baslatim hormonlar iyicie dengesizlestirdi beni esim birden hangi olayin icinde oldugunu sasiriyor resmen :D

bende pek merak ediyorum bu konuyu.. bilenler lütfen aydınlatsınlar bizi :)
perşembe dr a gideceğim, bana söyleyeceklerini yazarım buradan. bakalım ne zaman çalışabilir raporumu vericek ama ben izin kullanacağım, seneye atamadığım izinlerim var

:110:
cnm yarın aynı şeyi sorcam... ben 30 haftada alcam.... 29+ mı yoksa 30+ mı gelmem gerekiyor onu öğreneceğim... buradan yazarım...
haberlerinizi bekliyorum ozaman :KK51:

Herkese selamlar ne güzel ya son iki aya girdik çoğumuz ve gerçekten zor günler geliyor sanırım çünki benimde rahatım yok..uyumak merdiven çıkmak ders anlatırken kolumu kaldırıp yazmak,
Bebişte maşallah gece çok hareketli bu gece uyumayacak mı demek bilmiyorum.. Bende artık yatağını almak arabasını almak istiyorum ama zamanımız yok..bide ocak başı yüksek lisans sınavlarım var umarım o zamana kadar sürpriz yapmaz.. Ders çalışmakta zor masa başı Çalışanları anlıyorum

Selam annişler bebişlerin kıyafetlerini ben daha yeni yıkamaya başlıyacağım fakat deterjan.olarak ne kullandiniz vernelin hem bebekler için deterjani hemdw yumuşaticisi varmiş onu biliyorum veya alerji olmasin diye sabun tozu alip onunla mi yikasam bilemedim siz ne yaptiniz

Ben geçen gittiğimde doğum öncesi izni sordum normalde 32.hafta bitimi veriliyormus.ama isterlerse durumuna gore birkaç hafta önce verilebiliyormus.diğer durum nasıl bilmiyorum

merhaba bende cok fazla kalca agrısı cekıyorum sol kalcam kuyrk sokundan ıtıbaren gecelerı uykumdan uyanıyorum. magnesyum duzenlı kullanmıyordum fadası warmı kalcayada

Aynı durumu bende iki haftadır yaşıyorum özellikle yan yatarken altta kalan bacagimin kalça tarafı agriyo.her yarım saatte bir kalkıp odanın içinde yuruyorum geçiyor ama tekrarlıyor.birde gerilmemeye çalışıyorum canim

Selam annişler bebişlerin kıyafetlerini ben daha yeni yıkamaya başlıyacağım fakat deterjan.olarak ne kullandiniz vernelin hem bebekler için deterjani hemdw yumuşaticisi varmiş onu biliyorum veya alerji olmasin diye sabun tozu alip onunla mi yikasam bilemedim siz ne yaptiniz

Selam canım ben bu hafta yikadim,ütüledim.hacisakirin sabun tozuyla alerji olmasın diye

Back
X