- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
Benimkide oyle tekmeler atiyo hatta bi kere esimde denk geldi sasirdi kaldi bisey mi oldu acaba cocuga diyo :)Kızlar sizin bebeğinizde taramalı tüfek gibi art arda tekme atıyormu.. Delicek diye korkuyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide oyle tekmeler atiyo hatta bi kere esimde denk geldi sasirdi kaldi bisey mi oldu acaba cocuga diyo :)Kızlar sizin bebeğinizde taramalı tüfek gibi art arda tekme atıyormu.. Delicek diye korkuyorum![]()
Kızlar sizin bebeğinizde taramalı tüfek gibi art arda tekme atıyormu.. Delicek diye korkuyorum![]()
Genelde aksam saatleri en hareketli olduklari zamanmis
Aman atsin da niye atmiyo diye tedrgin olmayalm de mi :)
Bizimki de gece cosuyor
Ya zaten aksini beklemiyorum babada annede atletik vücutluYok korkma.anormal bi durum degil ki sonucta.sancin filan degil ki bu
Ayrica icerde cok hareketli olan bebisler cok yaramaz olurlarmis.sana simdiden msj gonderiyo.bu daha fragman diyor :)
Oo sorma iade ve degisim aldgim nerdeyse tum urunlerin kaderi zaten.o kadar saatlerce kararsz kal zar zor al bir de ustune degisime gider mutlaka.o kadar vahim vakayim yani :)Bende kararsızım. Aldıklarımı 50kere ölçüp biçiyorum :)
Hatta etiket fiş saklıyorum iade edersem diyeama kararsızlığım almama engel olamıyor :)
Tabi kartların son durumu gayet engel teşkil ediyor artık![]()
Ay kuzum panik olma kordon çok uzun oluyor ve 1/3 bebeklerde gözlemlenen birşeymiş, normal doğuma bile engel değil.. Tabi sen kontrollerini sıklaştır, bende cumartesi gidicem bakiyim başı götü nerdebebeğim bugün kıpırdamadı diyenleri şaşkınlık içinde okuyordum. Bizimki gün boyu tekmeleri kıpırtıları ile sıkıştım mjı veriyor. İnşallah otururken sıkıştırmıyorumdur
Dün müthiş korku yaşadım amaen son ki kontrolde kordonu tek tur boynuna dolanmıştı.
Dün hissetmeyince bin türlü hal geliyor insanın aklına
acabaların ne kadar kötü bir his olduğunu gördüm
Kıpırtısız günler yaşatmasın rabbim :)
Cnm civildede indirimli o canta..79 tlBende o çantadan alacağım. Markafoniye gelmiş 100 TL. Bende hafta sonu şu programa bakayım bari.
Amin amin evet sağlıkli doğsun.amanim bir de erkekmis.Allah kolaylik versin.hep korkmusumdr erkek cocuklardan.etrafmda istisnasz tum erkek cocuklari cok yaramaz.hele iki erkek yegenim resmen canimzdan bezdriyo.benim bi kizim var bi kizim daha olacak insallah.ama erkek annelerine sabirlar diliyorum.Ya zaten aksini beklemiyorum babada annede atletik vücutluBirde üstüne erkek, anammm yandım ben, neyse sağlıklı doğsunda
![]()
Doktor haklı kilondan dolayı hissetmemen çok normal, gün içerisinde hissediyorsan ara ara sıkıntı yok demektirşimdi dr dedi ya bana kilolusun o yüzden hissetmiyorsun diye,
ki günde 2 -3 kere kendini belli ediyor
bu bebek doğunca uslu mu olacak yoksa aksi bişy mi olacak![]()
Doktor haklı kilondan dolayı hissetmemen çok normal, gün içerisinde hissediyorsan ara ara sıkıntı yok demektir![]()
Ben pek sanmıyorum ya ben küçüklüğümde de erkek gibi çok hiperaktiftim.. Ayhhhh ben nerelere gidemmmmmAmin amin evet sağlıkli doğsun.amanim bir de erkekmis.Allah kolaylik versin.hep korkmusumdr erkek cocuklardan.etrafmda istisnasz tum erkek cocuklari cok yaramaz.hele iki erkek yegenim resmen canimzdan bezdriyo.benim bi kizim var bi kizim daha olacak insallah.ama erkek annelerine sabirlar diliyorum.
Cok korkuttum gibi ama uysal oglanlarda varmis nadir de olsa.senin ki oyle olur umarim bu tezleri curutur :)
Ayy canım yaaa sen dur 31. Haftada kasılıcaksın götümü başımı bir tarafı dışarı çıkıcak ohooo daha neler neler görceksinizzz :))))kocam bi dahakinde zayıf hamile kal lütfen dedi
ilk defa dün bağırdı
bir iki üüçç döööööörttt vallahi 4 kere vurdu anaa orda sert bişy var dedi hahahah
yazık garibim oda heyecanlandı cocugu sert hissedince
Bende kararsızım. Aldıklarımı 50kere ölçüp biçiyorum :)
Hatta etiket fiş saklıyorum iade edersem diyeama kararsızlığım almama engel olamıyor :)
Ay çok güldüm benim de vallahi nasıl bitti limit hic anlamadım eşimin ek kartı limit 1000 ama 15 günde nasıl bitti anlamadim..
Tabi kartların son durumu gayet engel teşkil ediyor artık![]()
Ayy canım yaaa sen dur 31. Haftada kasılıcaksın götümü başımı bir tarafı dışarı çıkıcak ohooo daha neler neler görceksinizzz :))))
Herkesin aynı geçmezki zaten ama gerçekten 30. Haftadan sonra işin rengi değişiyor :) Ben 29. Haftada doktora gittim hiç sorun yoktu bir kaç gün sonra karın kasılmalarım başladı bebek esnemeye başladı derken kendimi ağlarken buldum acaba birşeymi oldu diye.. :)bizimkisi kendini bu koca göbekte belli ederse göreceğiz de pek bi umudum yok artık :)
elhamdulillah kusmasız ağrısız sızısız hoplamalı zıplamalı bir hemilelik geçirdim şimdide az hissediyorum
o sebebten hamilelik olağanüstü gelmiyor bana :'(
Cnm civildede indirimli o canta..79 tl
Tatlım başaracağına eminim.. kendine ılık süt hazırlasan belki uyumana yardımcı olur.. Çok düşünme uyumaya şartlama kendini ters tepebilir öyle.Bugün ilk defa çok Yoruldum. Öyle ki okulda çok az dersim vardı. Tahammül edemedim çocuklaradaha 37 yı girmeyi planlıyorum ben
çok uykum var saatlerdir uyuyamiyorum. Uyumak istemiyor canım çok garip
çok olumsuz enerji doluyum.
ama her şey yolunda sukur
hormonlar...
Canim sorunun cevabini bana da soylersin:)benimde hep karnımın altında atıyor ama en son kafası sağ tarafmdaydı niye hep altta hissettiğim aklımda bir soru işareti yarın doktora sorcam bunu