Benimde 5. Gun transfer oldu ptesi yumurta toplama yapılmıştı ctesi transfer oldu yok hayır transferde herhangi bi tahlil yapılmadı su içip giriyorsun 5 dk lik bi işlem transfer yapılırken uyanıksin herseyi goruyosun sonrada embriyolog transferi olan Bebisin fotosunu verio :) odaya donuosun bi saat yatırıyorlar ağrı sizi acı hic bisey yok hic merak etme icini ferah tut hayirlisiysa olur insallah sizin ilk demenez mı benimde ilkti simdi beklemek cok heycanli gunler geçmiyor sankiMerhaba ben de Bülent Baysalın hastasıyım. transfer için salı gününü bekliyorum. 5. gün transferi olacak benim. Senin de 5 mi? Transfer için gittiğinde hormonlar için tahlil yaptılar mı? Transfer yapılırken sana da gösterdiler mi?
Benimde 5. Gun transfer oldu ptesi yumurta toplama yapılmıştı ctesi transfer oldu yok hayır transferde herhangi bi tahlil yapılmadı su içip giriyorsun 5 dk lik bi işlem transfer yapılırken uyanıksin herseyi goruyosun sonrada embriyolog transferi olan Bebisin fotosunu verio :) odaya donuosun bi saat yatırıyorlar ağrı sizi acı hic bisey yok hic merak etme icini ferah tut hayirlisiysa olur insallah sizin ilk demenez mı benimde ilkti simdi beklemek cok heycanli gunler geçmiyor sanki
Aynen canım bende öyleyim ilk kez olunca bilinmiyor ama Dr cok iyi ben cok memnun kaldım sürekli bilgilendiriyor evet yasım 27 tek yerlestirebilirim dedi devletimiz boyle istiyormuş ben sikmamistim jeli karın bantlarım duruyordu ama sor ne olcak bizde hergün arayıp sorduk en son cuma gunu her gun çıkarıp bakmiyoruz dediler :) benim 9 yumurtadan 7 si dollendi 5 inin durumu iyiydi 5 den biri yerleşti digerlerinden biri daha geriymis 2+2 seklinde dondurduk bende ayniyim simdi test gunünü bekliyorum kasıklarımda hafif hafif bi ağrı var ama baska hic bi belirtim yok icim icimi yiyor transfer kolay cok şükur hic endişe etme kafana takma sakın kendine ve Dr a güven gerisini Allah'a bırak hop die bitiyorEvet canım ilk denememiz. Doktora ne soracagimi dahi bilemiyorum. Tek embriyo yerleştirildi herhalde. Transfere giderken vajinal jeli kullanıp mi gittin? Yarın yine arayıp sorsam mi durumlarını? Cuma cumartesi gorustuk. Çok merak ediyorum, odum kopuyor olumsuz birşey olursa diye. Dollenenlerin hepsi 5. Güne gelmiş mıydı? Ayy ne çok sordum... Merak heyecan tavan..
Sağol canım ne güzel anlattın. Ben jeli bahane edip arayayim barı yarınAynen canım bende öyleyim ilk kez olunca bilinmiyor ama Dr cok iyi ben cok memnun kaldım sürekli bilgilendiriyor evet yasım 27 tek yerlestirebilirim dedi devletimiz boyle istiyormuş ben sikmamistim jeli karın bantlarım duruyordu ama sor ne olcak bizde hergün arayıp sorduk en son cuma gunu her gun çıkarıp bakmiyoruz dediler :) benim 9 yumurtadan 7 si dollendi 5 inin durumu iyiydi 5 den biri yerleşti digerlerinden biri daha geriymis 2+2 seklinde dondurduk bende ayniyim simdi test gunünü bekliyorum kasıklarımda hafif hafif bi ağrı var ama baska hic bi belirtim yok icim icimi yiyor transfer kolay cok şükur hic endişe etme kafana takma sakın kendine ve Dr a güven gerisini Allah'a bırak hop die bitiyor
Sağol canım inşallah ilkinde hep positifdim bunda tedirginlik var sen nerde yaptırıyor sun ne zaman başlıyor sun tedaviyeYok benim 5 yumurta toplanmıştı ilkinde sadece iki tanesi istenilen büyüklükteydi. Diğerleri işe yaramıyordu. İki transfer yapıldı ikisi de tutmadı. Doktor 5 yumurta çok az dedi. Neden bu kadar az yumurta olmuş fln diye şaşırdı hatta. O yüzden çok titizlendi ikincide daha çok yumurtamız olsun diyo. Bende o yüzden dondurulmuş hiç yumurta yok
Belki senin doktorunun tarzı farklıdır cnm canını sıkma tedavi için en önemli şey moral. Tedirginlikler insanın aklını çok kurcalıyo sen sakin ol güven doktoruna. İnş bu sefer olucak
Sağol canım inşallah ilkinde hep positifdim bunda tedirginlik var sen nerde yaptırıyor sun ne zaman başlıyor sun tedaviye
Ne demek canım sor tabi ilk dondurma 125 dolar yanında artı dondurulunlar 50 dolar hangi doktordan takiptesin canm bana uzak gerci florence ama muayene ücretleri ne kadar bende sana sorayım ins gebeysem Dr lazım :) amin insaallah Rabbim once tutunmak sonra kucağımıza almak nasip etsin içme canm Bebisin icin içme cok zararlı hem kendine hem olacak guzel bebisineSağol canım ne güzel anlattın. Ben jeli bahane edip arayayim barı yarınbenim 4 yumurta toplandı 3 u olgunmus, 3 u de dollenmisti, en son c.tesi 3 u de devam ediyor ikisi daha iyi kalitede dediler. Benim jinekologum da aynı hastanede,önce ona çok güveniyorum. O dedi zaten takip ve aşılamayla gebelik gerçekleşmezse Bülent hocadan yardım alicaz diye. Onun gözetiminden uzaklaşmamak için de başka bir yerle gorusmedim bile. Zaten gebelik oluşursa yine kendi doktorumun takibine dönmek istiyorum. Riskli gebelik olma durumum var çünkü ve durumumu en iyi o biliyor. Bilemiyorum ama benim dondurmaya kalmaz gibi geliyor. Yine de son soru olarak sorayim hakkını helal et, dondurma için ücret ne odediniz?
İnşallah o batmalar bebisinin seninle kalmak için verdiği mücadelenin işaretidir. Anneleri bebislerini çok izledi, bebisler de Allahın izniyle annelerini bırakmasınlar artik.
Sigaryi bırakmaya çalışırken stresten sigara içer oldum. Ya sabır ya Rabbim...
Sen ve bebisin Allaha emanet olun canım. İyi geceler..
İyi fazla birşey almiyorlarmis dondurmaya. Dr. Herman İşçi canım. Mükemmel biri. Hastane ve kliniği bana da uzak. Klinik fulya Acıbademin karşısında. Basaksehirden gidiyorum ben de. Ama başka doktora gitmeyi göze alamam, guvenmem zor başkasına. Geçen yıl hastane 135, klinik 175 ti. Ben genelde kliniğe gidiyordum,adet döneminde 1 kez alıyordu bu ücreti de. Aşılama yaptı ücret odemedik. Parayla işi olan biri değil. En sevdiğim yanı bu. Para için değil gerçekten gerektiği için yapıyor ne yapıyorsa. Allah razı olsun ondan. Bu gidisimde direk hocam tamam artık tüp bebege hazırım dedigim için muayene etmeye gerek görmedi, ücret de almadı. O yüzden şimdiki rakamını henüz bilmiyorum ama olsa olsa 200 civarındadır. Tüm dualarına canı gönülden amin diyorum. Mis kokulu meleklerimize kavusalim inşallah.Ne demek canım sor tabi ilk dondurma 125 dolar yanında artı dondurulunlar 50 dolar hangi doktordan takiptesin canm bana uzak gerci florence ama muayene ücretleri ne kadar bende sana sorayım ins gebeysem Dr lazım :) amin insaallah Rabbim once tutunmak sonra kucağımıza almak nasip etsin içme canm Bebisin icin içme cok zararlı hem kendine hem olacak guzel bebisine
Boyle Dr bulmak zor cidden canım ins bi test gunüm gelsin de araştırmalara başlayacağım Dr icin cok teşekkürler cvbin icinİyi fazla birşey almiyorlarmis dondurmaya. Dr. Herman İşçi canım. Mükemmel biri. Hastane ve kliniği bana da uzak. Klinik fulya Acıbademin karşısında. Basaksehirden gidiyorum ben de. Ama başka doktora gitmeyi göze alamam, guvenmem zor başkasına. Geçen yıl hastane 135, klinik 175 ti. Ben genelde kliniğe gidiyordum,adet döneminde 1 kez alıyordu bu ücreti de. Aşılama yaptı ücret odemedik. Parayla işi olan biri değil. En sevdiğim yanı bu. Para için değil gerçekten gerektiği için yapıyor ne yapıyorsa. Allah razı olsun ondan. Bu gidisimde direk hocam tamam artık tüp bebege hazırım dedigim için muayene etmeye gerek görmedi, ücret de almadı. O yüzden şimdiki rakamını henüz bilmiyorum ama olsa olsa 200 civarındadır. Tüm dualarına canı gönülden amin diyorum. Mis kokulu meleklerimize kavusalim inşallah.
Günde 1 paketi geçiyordum, şimdi günde 5-6 adet ama tümden atmak çok zor. Deli gibi tiksinmek istiyorum sigaradan..
Boyle Dr bulmak zor cidden canım ins bi test gunüm gelsin de araştırmalara başlayacağım Dr icin cok teşekkürler cvbin icin
bu kadar dusurduysen sen bırakırsın da canım hic endişe etme en azından günde 1 2 tane icmek icin zorla kendini insallah transferinde rahat geçer guzel haberlerde buluşuruz
Bugun son görüşme yarin büyük ihtimal yumurta toplama günü olacak dua edin arkdaşlar
Amin cnm allah hepimizin yardimcisi olsunAllah yardımcın olsun inş
Ins buyumuslerdir hayırlısını versin Rabbim canımyarın ilk yumurtalık kontrolüm var ,,inşallah güzel güzel büyümüşlerdirr,,Rabbim utandırmasın ....
inşallah canım 5.iğnelerimi yaptım bugünnn bakalım yarın neler olacakIns buyumuslerdir hayırlısını versin Rabbim canım
Kizlar doktordan geliyorum bu aksam catlatma ignemi olucam carsaba gunu yumurtalar toplancak heycan basti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?