2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Hak

Kizlar doktordan geliyorum bu aksam catlatma ignemi olucam carsaba gunu yumurtalar toplancak heycan basti :)
Heyecan hiç bitmiyor ki. Opuya kadar sakindim ben. Asıl sonra başladı bende. Yarın transfer var ve resmen daraldim. Saatler geçmek bilmiyor. Bi de bunun tahlil günü var. Sabır Allahım, dünyanın en güzel duygusunu tadabilmek için hepimize sabır...

of benim cnm sikildi biraz carşba gunune denk geligor benim yumurta toplama gunum buyuk ihtimal bana 4 gün embriyosu koyucaklar hastane pazar günleri calişmiyor diye biliyorum cok cnm sikildş şimdiden

of benim cnm sikildi biraz carşba gunune denk geligor benim yumurta toplama gunum buyuk ihtimal bana 4 gün embriyosu koyucaklar hastane pazar günleri calişmiyor diye biliyorum cok cnm sikildş şimdiden

Yanlış saydin sanırım canım. Zaten 5. Günün pazartesiye geliyor. Opu gününü saymiyorlar. Benim perşembeyi opu, yarın yanı alanı transfer olacak. Senin de pazartesi

Yanlış saydin sanırım canım. Zaten 5. Günün pazartesiye geliyor. Opu gününü saymiyorlar. Benim perşembeyi opu, yarın yanı alanı transfer olacak. Senin de pazartesi
Ayy gercekten mi :)) cok mutlu ettin beni yaa Canim bnim inş güzel sonuclar aliriz ya bu gece üzüntüden uyuyamiycaktim gece catlatma ignesi icin hastaneye gidicem 2.15

Transferden sonrayı nasıl geçiriyorsunuz deneyim ve tecrubelerinizi paylaşır mısınız kızlar? Mesela Hep yatmak mı gerek kahvaltınızı kendiniz mı hazırlıyorsunuz aksam yemekleri hep dışardan mı yiyorsunuz kayınvalidem var benim basımda esimle basıma nöbetçi gibi dikildiler oturmama bile izin yok yat yat sıkıldım

Birde transferden kac gun sonra dus aldınız duşa da girme diyorlar sonra kendin pişman olursun diyorlar aklıma takılıyor ama dusa da girmek istiyorum

inşallah canım 5.iğnelerimi yaptım bugünnn bakalım yarın neler olacak
Birde transferden kac gun sonra dus aldınız duşa da girme diyorlar sonra kendin pişman olursun diyorlar aklıma takılıyor ama dusa da girmek istiyorum
Ben yikanmamistim ilk üç gün yikanmayin demislerdi bana ve snrasinda ayakta ılık bi suyla beş dak yikanabilirsin bende vicdan yapmıştım kendimce yıkanmadim ve evin içinde küçük küçük yürüyüşler yaptım kan dolasimi olsun die tutunmaya yardimci oluyomus bunlar bildiklerim malesef benim degerim düştü test vermeden önceki gün kAnamayla atmis vucudum degerim 2.5 çıkmıştı arkadaş benimle transfer olan ikinci gün yıkanmış ti onun tutundu suan hamile nasip birasda pozitif olun bence deneyimleee sabittir...

Çok teşekkürler canm doğru diosun nasip herşey

5.ve 6.gun adet olacak gibi agrim oldu dunde iki kere birv iki damla kan geldi adet olacam galiba
İnş değildir içini ferah tut kanama implantasyon yanı yerleşme kanaması olabilir canm Rabbim hakkımızda hayirlisini versin

İnş hayırlı olur bi tedavin cwnim Rabbim bu sever mutluluk yasatsin anne biz aynı durumdayız ins kavvusucaz bebişlerimize tam gaz devammmm❤nasıl yumoslarin durumu canim

Yarın gecikme olmazsa ben de adet oluyorum ve tedavim başlıyor inşallah Bi aksilik çıkmaz duygularım çok karışık bakalım hayırlısı

İğnelerimin 5. Günüydü bugün ilk yumoş kontrolü yapıldı,, yumurtalar iyi güzel hoş rahim kalınlığım daha 5. Günde 12.61 şaka gibi gitti benim taze tedavi dondurulmuşa kısmetmiş hayılısı ne diyimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…