- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
inşallah canım 5.iğnelerimi yaptım bugünnn bakalım yarın neler olacak[/QUOT hakkında hepinizin hayırlısı olsun güzel anne adayları bayan hope sen bizim mutlulugumuzsun pozitif ol hep inş hersey guzle olucak senin tecrübesine ihtiyacimiz var...ins ardından biz geliriz...
Heyecan hiç bitmiyor ki. Opuya kadar sakindim ben. Asıl sonra başladı bende. Yarın transfer var ve resmen daraldim. Saatler geçmek bilmiyor. Bi de bunun tahlil günü var. Sabır Allahım, dünyanın en güzel duygusunu tadabilmek için hepimize sabır...Kizlar doktordan geliyorum bu aksam catlatma ignemi olucam carsaba gunu yumurtalar toplancak heycan basti :)
of benim cnm sikildi biraz carşba gunune denk geligor benim yumurta toplama gunum buyuk ihtimal bana 4 gün embriyosu koyucaklar hastane pazar günleri calişmiyor diye biliyorum cok cnm sikildş şimdidenHeyecan hiç bitmiyor ki. Opuya kadar sakindim ben. Asıl sonra başladı bende. Yarın transfer var ve resmen daraldim. Saatler geçmek bilmiyor. Bi de bunun tahlil günü var. Sabır Allahım, dünyanın en güzel duygusunu tadabilmek için hepimize sabır...
of benim cnm sikildi biraz carşba gunune denk geligor benim yumurta toplama gunum buyuk ihtimal bana 4 gün embriyosu koyucaklar hastane pazar günleri calişmiyor diye biliyorum cok cnm sikildş şimdiden
Ayy gercekten mi :)) cok mutlu ettin beni yaa Canim bnim inş güzel sonuclar aliriz ya bu gece üzüntüden uyuyamiycaktim gece catlatma ignesi icin hastaneye gidicem 2.15Yanlış saydin sanırım canım. Zaten 5. Günün pazartesiye geliyor. Opu gününü saymiyorlar. Benim perşembeyi opu, yarın yanı alanı transfer olacak. Senin de pazartesi
Ayy gercekten mi :)) cok mutlu ettin beni yaa Canim bnim inş güzel sonuclar aliriz ya bu gece üzüntüden uyuyamiycaktim gece catlatma ignesi icin hastaneye gidicem 2.15
inşallah canım 5.iğnelerimi yaptım bugünnn bakalım yarın neler olacak
Ben yikanmamistim ilk üç gün yikanmayin demislerdi bana ve snrasinda ayakta ılık bi suyla beş dak yikanabilirsin bende vicdan yapmıştım kendimce yıkanmadim ve evin içinde küçük küçük yürüyüşler yaptım kan dolasimi olsun die tutunmaya yardimci oluyomus bunlar bildiklerim malesef benim degerim düştü test vermeden önceki gün kAnamayla atmis vucudum degerim 2.5 çıkmıştı arkadaş benimle transfer olan ikinci gün yıkanmış ti onun tutundu suan hamile nasip birasda pozitif olun bence deneyimleee sabittir...Birde transferden kac gun sonra dus aldınız duşa da girme diyorlar sonra kendin pişman olursun diyorlar aklıma takılıyor ama dusa da girmek istiyorum
Çok teşekkürler canm doğru diosun nasip herşeyBen yikanmamistim ilk üç gün yikanmayin demislerdi bana ve snrasinda ayakta ılık bi suyla beş dak yikanabilirsin bende vicdan yapmıştım kendimce yıkanmadim ve evin içinde küçük küçük yürüyüşler yaptım kan dolasimi olsun die tutunmaya yardimci oluyomus bunlar bildiklerim malesef benim degerim düştü test vermeden önceki gün kAnamayla atmis vucudum degerim 2.5 çıkmıştı arkadaş benimle transfer olan ikinci gün yıkanmış ti onun tutundu suan hamile nasip birasda pozitif olun bence deneyimleee sabittir...
Senin belirtilerin nedir canm bende 13 şubat oldum transfer bel ağrısı var biraz başka da bi belirtim yokKizlar benim 9 subatta transferim oldu belirtileriniz neler
5.ve 6.gun adet olacak gibi agrim oldu dunde iki kere birv iki damla kan geldi adet olacam galibaSenin belirtilerin nedir canm bende 13 şubat oldum transfer bel ağrısı var biraz başka da bi belirtim yok
5.ve 6.gun adet olacak gibi agrim oldu dunde iki kere birv iki damla kan geldi adet olacam galiba
5.ve 6.gun adet olacak gibi agrim oldu dunde iki kere birv iki damla kan geldi adet olacam galiba
İnş değildir içini ferah tut kanama implantasyon yanı yerleşme kanaması olabilir canm Rabbim hakkımızda hayirlisini versin5.ve 6.gun adet olacak gibi agrim oldu dunde iki kere birv iki damla kan geldi adet olacam galiba
amn insİnş değildir içini ferah tut kanama implantasyon yanı yerleşme kanaması olabilir canm Rabbim hakkımızda hayirlisini versin
İnşallah canım benim inşallah,,, seninle durumumuz aynı zaten ben de benim gibi olan birini gördüğümde umudum oluveriyo napalım ,,, dediğin gibi hakkımızda hayırlısı yoldayım yumoşları görmeye gidiyorumm :)
İnş hayırlı olur bi tedavin cwnim Rabbim bu sever mutluluk yasatsin anne biz aynı durumdayız ins kavvusucaz bebişlerimize tam gaz devammmm❤nasıl yumoslarin durumu canimİnşallah canım benim inşallah,,, seninle durumumuz aynı zaten ben de benim gibi olan birini gördüğümde umudum oluveriyo napalım ,,, dediğin gibi hakkımızda hayırlısı yoldayım yumoşları görmeye gidiyorumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?