Ben de bugün gidiyorum merkeze tedavim başlayacak bizde de sperm yok aynı durumdayız. Yakın Zaman'larda aynı şeyleri yaşayacsğız inşallah hayırlısıyla iyi sonuçlar alırız. Hangi hastane ve hangi doktorlara gidiyorsunuz Can'ımBenimde cuma günü 5. Gün iğne olucam
Ama bizim sorunumuz eşimde sperm yok ve mikro tese olucak inşallah cıkar
İnş bol bol kaliteli spemr çıkar RABBİM muradıni zi versin ins bizde azoyduk arkadaşım ins yenersiniz ins annelik nasip olsun bu tadavinizle Nerede yaptiriyosunuz tüp bebeği
Ben de bugün gidiyorum merkeze tedavim başlayacak bizde de sperm yok aynı durumdayız. Yakın Zaman'larda aynı şeyleri yaşayacsğız inşallah hayırlısıyla iyi sonuçlar alırız. Hangi hastane ve hangi doktorlara gidiyorsunuz Can'ım
Kizlar hastaneden aradilar 15 yumurtanin 14 dölenmiş hepisi iyi kaliteden gidiyormuş
Bende cok sevindim canim valla inş rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini eyler yaşadigim kötü günleri unutturur banaAy hadi hayırlısı çok sewindim buna harika haberinş Allahın izniyle tutar tüpbebeğin
Aynı duygular Can'ım ben de korkuyorum ve heyecanlıyım hayırlısı olsun... Biz Şişli Memorial dayız eşimin doktoru Murat başarGünaydın tüp bebeği bahçeci fulyada erbil yağmur beye yaptırıyoruz inşallah
Eşimin doktoru tansel kaplancan
Sizin tedaviniz hangi aşamada?
Çok heyecanlıyım
Birazda korkuyorum
Biz Dr un anlaşmalı eczanesinden aldık bi kutusu 350 tl normalde ama Indirimli iki kutu almıştım 550 verdik canm bizArkadaşlar gittim muayene şükür iyi kan sonuçları iyi çıkarsa bu akşam ilk iğnemi olacağım...
Bu arada gonal F 450 kalemin raporsuz eczane satış fiyatını bilen var mı?? Biraz acil...
Biz Dr un anlaşmalı eczanesinden aldık bi kutusu 350 tl normalde ama Indirimli iki kutu almıştım 550 verdik canm biz
Teşekkür ederim arkadaşlarMerhaba ben gonalf 300 ün bir kutusunu 150 tl den almıştım. Doktorun ısrarıyla indirim yaptılar. gonal f450 biraz daha fazladır tabi sanıyorum.
Benım pazartesi yumurtalar toplandı cumartesı 5.gun blast transferı yapılacak ınş guzel gecmıştır rabbım isteyen herkese versınKizlar doktordan geliyorum bu aksam catlatma ignemi olucam carsaba gunu yumurtalar toplancak heycan basti :)
Bende ananas yedim 6 gundur sürekli ptesi tahlil gunüm sabırsızlıkla bekliyorum darısı basıma ins canım cok sevindim Rabbim kucağına alıp gule gule büyütmeyi nasip etsin insallahKızlar benimde 14 ocak da uzun protokol tedavim lucrin ile başladı 25 ocak (2. gün) regl oldum gonal f e başladım 1 şubatta (9.gün) çatlatma iğnesini vuruldum 3 şubatta (11.gün) yumurta toplama işlemi yapıldı 10 tane yumurta toplandı sadece 3 ü döllendi 2 tane transfer edildi 3. gün embriyosu olarak 8 hücreli 6 şubatta (14.gün) sonrasında 1 hafta işe gitmedim haber izlemedim ağır kaldırmadım, her gün kivi yedim bu yüzden hiç kabızlık yaşamadım, bol bol su içtim,ceviz yedim,kabak çekirdeği yedim, ananas yedim hergün 1 dilim kadar , nar tükettim 10. gün beta hcg sonucum 122 mıu/ml -12. gün 333 mıu/ml sonuç 1000 olana kadar devam edicem iğnelelere, artık bundan sonra keseyi ve kalp atışını duymayı nasip etsin allahım...
Aminnnnnn inş kacıncı gun embıryo transfer edıldı ya bıde bu embıryo kalıtesı ıle alakalı degıl Allahın takdırıBende ananas yedim 6 gundur sürekli ptesi tahlil gunüm sabırsızlıkla bekliyorum darısı basıma ins canım cok sevindim Rabbim kucağına alıp gule gule büyütmeyi nasip etsin insallah
5. Gün embriyosu bu gün transferin 6. Gunü kendim idrar testi yapsam çıkar mı Acaba çok merak ediyorum ama çok da korkuyorumAminnnnnn inş kacıncı gun embıryo transfer edıldı ya bıde bu embıryo kalıtesı ıle alakalı degıl Allahın takdırı
Hayır 10. Gunu yapın cıkmıyor moral bozmayın bnce az daha sabret dusunme5. Gün embriyosu bu gün transferin 6. Gunü kendim idrar testi yapsam çıkar mı Acaba çok merak ediyorum ama çok da korkuyorum
Olmadı 8. Gunu bkle 8.gın bazen sılık cıkabılıyor 5.gun transferınde5. Gün embriyosu bu gün transferin 6. Gunü kendim idrar testi yapsam çıkar mı Acaba çok merak ediyorum ama çok da korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?