Cok cok erken 5.gun embıryosu 10.gun kanda cıkıyor normal olarak 8 ile 9 gun idrarda cıkanı duydum ama ınş rabbım verır ınşşşşşMerhaba arkadaşlar,
Benim 12 şubat akşamı 5. gün tek embriyo transferim oldu. Dün transfer günümü saymazsam 5. günümdü, merak edip kan testi yaptırdım.Değerim 3.7 çıktı. Sizce bir umut var mı?
Tamam canm haklisin 9. Gun icin kan tahlili dedi Dr um zaten sabredeyim o zamanHayır 10. Gunu yapın cıkmıyor moral bozmayın bnce az daha sabret dusunme
Bnı bugun aradılar 5. Gune kadar bekleyelım dedıler kalıtesı nasıl dedım cok cok ıyı harıka dgl kotude degıl şımdı taktım bunu ben yaTamam canm haklisin 9. Gun icin kan tahlili dedi Dr um zaten sabredeyim o zaman
inş cnm Allah isteyen herkese nasip etsin. Negatif sonuç almaya o kadar alıştım ki ilk defa değerim 1'in üstünde çıktı ama onca hormon ilacı, çatlatma iğnesi derken değerlerin biraz oynaması normal geliyo. Bir umut işte gidip yaptırdım dün, asıl test tarihim 21 Şubat. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş...Cok cok erken 5.gun embıryosu 10.gun kanda cıkıyor normal olarak 8 ile 9 gun idrarda cıkanı duydum ama ınş rabbım verır ınşşşşş
Amin ilk denemem bnmde bakakım eşimde hareket prob var ınş anne oluruz cok zorrr cokkkinş cnm Allah isteyen herkese nasip etsin. Negatif sonuç almaya o kadar alıştım ki ilk defa değerim 1'in üstünde çıktı ama onca hormon ilacı, çatlatma iğnesi derken değerlerin biraz oynaması normal geliyo. Bir umut işte gidip yaptırdım dün, asıl test tarihim 21 Şubat. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş...
Amin ilk denemem bnmde bakakım eşimde hareket prob var ınş anne oluruz cok zorrr cokkk
Canım herkesın protokolunayrı ben adetımın 3.gunu gonal f kullanmaya başladım bnm kısa protokoldu acaba sızınkı uzun protokol oldugu içinmi erken bılemedım ben bu ıgnelerı 8 gun kullandım ertesı gun catlatma iğnesi oldum ıkı gun sonra yumurta toplama işlemi yapıldı hıc korkma bıraz agrı oluyo tabıkı sonra ya 3.gun yada 5.gun transfer edılır rabbım sena Annelıhı tattıtsın ınşşşşKızlar merhaba ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım. Size bir şey sorabilir miyim? Benim normalde 16 şubatta adet olmam gerekiyordu. 15 şubatta Lucrin kullanmaya başladım ve adet olmadım hala. Tedavinin başlaması için adet olmak şart mı? Yoksa bu şekilde devam edebilir miyiz tedaviye? Doktor adet olmasan bile pazartesi görüşelim dedi ama kafama takıldı şimdi. Adet olurum diye bekliyordum. Bir de bu ilaçları kaç gün kullanıyoruz bilen var mı? yani daha doğrusu yumurta toplama işlemi kaç gün sonra olur normalde?
Çok teşekkür ederimCanım herkesın protokolunayrı ben adetımın 3.gunu gonal f kullanmaya başladım bnm kısa protokoldu acaba sızınkı uzun protokol oldugu içinmi erken bılemedım ben bu ıgnelerı 8 gun kullandım ertesı gun catlatma iğnesi oldum ıkı gun sonra yumurta toplama işlemi yapıldı hıc korkma bıraz agrı oluyo tabıkı sonra ya 3.gun yada 5.gun transfer edılır rabbım sena Annelıhı tattıtsın ınşşşş
Maşallahhhh darısı bnm başıma dua edın bna cumartesı 5.gun blast transfer Allahım duysun sesımı saglıkla kucagına al guzel anneKızlar bende şubatta tüp bebek tedavisi gördüm transfer den 7. Gün 95.7 çıktı 9.gün 262.9 / 11. Gün 560/ çıktı şimdi kese için gün sayıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kucağımıza almak da nasip olur :)
Kıst varmıydı sızde eger var ıse durum su bırıkım yapılıyo yumurta toplama işleminden sonra şişlik normal gaz sancısıda normal bn cok şişmedim cok hafıf oldu eger endışe edılen bır durum olsaydı hastane eve gondermezlerdı hıc endıse etme bunları dusunme sakin ol su bırıkımı alınca transfer yapılır hemen yapmazlar dıye dusunuyorum canım takma cok sakın bnm bır tanıdıgım 3 ay hastanede yattı su topladı okadar yanı senınkı hıcbıse degıl Allahım dualarını kabul eylesınMerhaba arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkesi evladına kavuştursun bende umut tüp bebekte tedavi görüyorum selen hanımın hastasıyım pazartesi günü yumurtalarım toplandı 16 adet 15 i döllendi bugün 3.gün ve 13 ü iyi durumda fakat benim bazı sıkıntılarım var toplama işleminden sonra şişlik oluştu ve arttı karnımın içi sanki morarmış gibi acıyo 2 gündür ve bu sabah göbek deliğimin morardığını gördüm hemn hastaneye gittik hafif sıvı birikimi var dendi serum takıldı fakat göbek deliğimin morarması hakkında bişey söylemediler benim gibi bişey yaşıyan varsalütfen yazsın çok endişe ediyorum budurumdan.
Kıst varmıydı sızde eger var ıse durum su bırıkım yapılıyo yumurta toplama işleminden sonra şişlik normal gaz sancısıda normal bn cok şişmedim cok hafıf oldu eger endışe edılen bır durum olsaydı hastane eve gondermezlerdı hıc endıse etme bunları dusunme sakin ol su bırıkımı alınca transfer yapılır hemen yapmazlar dıye dusunuyorum canım takma cok sakın bnm bır tanıdıgım 3 ay hastanede yattı su topladı okadar yanı senınkı hıcbıse degıl Allahım dualarını kabul eylesın
Kıst varmıydı sızde eger var ıse durum su bırıkım yapılıyo yumurta toplama işleminden sonra şişlik normal gaz sancısıda normal bn cok şişmedim cok hafıf oldu eger endışe edılen bır durum olsaydı hastane eve gondermezlerdı hıc endıse etme bunları dusunme sakin ol su bırıkımı alınca transfer yapılır hemen yapmazlar dıye dusunuyorum canım takma cok sakın bnm bır tanıdıgım 3 ay hastanede yattı su topladı okadar yanı senınkı hıcbıse degıl Allahım dualarını kabul eylesın
ben altuMerhaba arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkesi evladına kavuştursun bende umut tüp bebekte tedavi görüyorum selen hanımın hastasıyım pazartesi günü yumurtalarım toplandı 16 adet 15 i döllendi bugün 3.gün ve 13 ü iyi durumda fakat benim bazı sıkıntılarım var toplama işleminden sonra şişlik oluştu ve arttı karnımın içi sanki morarmış gibi acıyo 2 gündür ve bu sabah göbek deliğimin morardığını gördüm hemn hastaneye gittik hafif sıvı birikimi var dendi serum takıldı fakat göbek deliğimin morarması hakkında bişey söylemediler benim gibi bişey yaşıyan varsalütfen yazsın çok endişe ediyorum budurumdan.
Benımde bahçeci umut tüp bebek altunuzade sız hangısınde ıstanbulmuCevabınız için teşekkür ederim bende polip var polip alındıktan sonra transferim olucak.
7 ayetel kursı oku cnm hep oku transferden sonrada oku ınşşşCevabınız için teşekkür ederim bende polip var polip alındıktan sonra transferim olucak.
7 ayetel kursı oku cnm hep oku transferden sonrada oku ınşşş
Sızın 6.gunmu acaba ve ıkızmıKızlar bende şubatta tüp bebek tedavisi gördüm transfer den 7. Gün 95.7 çıktı 9.gün 262.9 / 11. Gün 560/ çıktı şimdi kese için gün sayıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kucağımıza almak da nasip olur :)
Bnm dr dısarıdan geliyor orada yaptırıyorum cok guzel cok sevındım cumartesı bnm transferım olacakEvet canım bnde umut tüp bebek selen hanımın hastasıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?