İlaçlardan değildir bence canım gözün aydın darısı başımızaKizlar bugun 9 gun demistim dayanamadim evde test yaptim cift cizgi cikti ilaclarin etkisi degildir Demi .basina Boyle bisey Helen varmi acaba.
Hayırlı olsun canım. Yerinde olsam sabah ilk iş kan verirdim netleştirmek için. Sana kaçıncı gün test günü dediler. Bana transfer dahil 9. Günü söylemişlerdi. 25 ini bekliyorum ben. Ama içim de durmuyor. Yarından itibaren baslayabilirim testlere :)Kizlar bugun 9 gun demistim dayanamadim evde test yaptim cift cizgi cikti ilaclarin etkisi degildir Demi .basina Boyle bisey Helen varmi acaba.
Yarin zaten test gunum canim Ben dayanamadim yaptim. Yarin 10 gunu oluyor.Hayırlı olsun canım. Yerinde olsam sabah ilk iş kan verirdim netleştirmek için. Sana kaçıncı gün test günü dediler. Bana transfer dahil 9. Günü söylemişlerdi. 25 ini bekliyorum ben. Ama içim de durmuyor. Yarından itibaren baslayabilirim testlere :)
Topigin ilk bebis haberi galiba bu :) Ayağın uğurlu gelsin inşallah. Darısı başımıza.. Kan testinin sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruzYarin zaten test gunum canim Ben dayanamadim yaptim. Yarin 10 gunu oluyor.
Imsallah canim.İlaçlardan değildir bence canım gözün aydın darısı başımıza
Insallah canim rabbim hepimizin yuzunu guldursun : )Topigin ilk bebis haberi galiba bu :) Ayağın uğurlu gelsin inşallah. Darısı başımıza.. Kan testinin sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruz
Tebrik ederim canim darisi başimizaKizlar bugun 9 gun demistim dayanamadim evde test yaptim cift cizgi cikti ilaclarin etkisi degildir Demi .basina Boyle bisey Helen varmi acaba.
Kizlar bugun 9 gun demistim dayanamadim evde test yaptim cift cizgi cikti ilaclarin etkisi degildir Demi .basina Boyle bisey Helen
Süpeeéerrrrr
İdrarda bu kadar çabuk çıktığına gòre
bence ikiz
Tabi iki adet transfer edildiyse
Ya ćok heyecan verici
Seni tebrik ediyorum inşallah kucağına aldığın günlerde gorürsün
Hayirlisi olsun ilk denemen miydi canim?Kizlar sonuc pozitif 154 cikti Allahim isteyen herkese nasip etsin ins.
Gözün aydın canım Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin. Bize de dua etKizlar sonuc pozitif 154 cikti Allahim isteyen herkese nasip etsin ins.
Evet canim ilkti.Hayirlisi olsun ilk denemen miydi canim?
Allah razi olsun Cnm amin ins ederim etmemmi hic Allahim hayirlica sizinde guzel haberlerinizi almamizi nasip etsin ins.Gözün aydın canım Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin. Bize de dua et
Allah kucagina almayi nasip etsinEvet canim ilkti.
Kizlar sonuc pozitif 154 cikti Allahim isteyen herkese nasip etsin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?