2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Kizlar bugun 9 gun demistim dayanamadim evde test yaptim cift cizgi cikti ilaclarin etkisi degildir Demi .basina Boyle bisey Helen varmi acaba.

Kizlar bugun 9 gun demistim dayanamadim evde test yaptim cift cizgi cikti ilaclarin etkisi degildir Demi .basina Boyle bisey Helen varmi acaba.
Hayırlı olsun canım. Yerinde olsam sabah ilk iş kan verirdim netleştirmek için. Sana kaçıncı gün test günü dediler. Bana transfer dahil 9. Günü söylemişlerdi. 25 ini bekliyorum ben. Ama içim de durmuyor. Yarından itibaren baslayabilirim testlere :)

Hayırlı olsun canım. Yerinde olsam sabah ilk iş kan verirdim netleştirmek için. Sana kaçıncı gün test günü dediler. Bana transfer dahil 9. Günü söylemişlerdi. 25 ini bekliyorum ben. Ama içim de durmuyor. Yarından itibaren baslayabilirim testlere :)
Yarin zaten test gunum canim Ben dayanamadim yaptim. Yarin 10 gunu oluyor.

Kizlar bugun 9 gun demistim dayanamadim evde test yaptim cift cizgi cikti ilaclarin etkisi degildir Demi .basina Boyle bisey Helen

Süpeeéerrrrr
İdrarda bu kadar çabuk çıktığına gòre
bence ikiz
Tabi iki adet transfer edildiyse
Ya ćok heyecan verici
Seni tebrik ediyorum inşallah kucağına aldığın günlerde gorürsün

T Tugba2626 hayırlı olsun canım. Ilk tedavi de yüzün güldü şükür. Darısı bizlere inşallah. Iki embriyo mu konuldu? Sizin sorun neydi kaç zaman sonra oldu

Kizlar sonuc pozitif 154 cikti Allahim isteyen herkese nasip etsin ins.

Ohh sukurler olsun.. Maşallah canım değerin de çok güzel. Rabbim bizlere de gostersin inşallah.

Topigin ilk bebisi hoşgelmiş. Allah devamında güzel haberler verdirsin hepimize. Allaha emanet ol kuzum sen de minnak bebisin de

Back
X