Arkadaşlar dün akşam ilk iğnemi oldum gonal F ama gece çok kötü bir karın ağrısı ve afedersiniz ishal oldum sizce iğneden mi yan etkilerinde yazıyor ama burda hiç duymamıştım bunu
Amin canim beklemek en sikintilisi ya zaman bi türlü gecmiyordur ofTransferi 15'inde yaptırdım. Şimdi bekliyoruz bakalım ne olacak:) Herkese hayırlı olsun şimdiden!
Canım bilmiyorum aslında öyle değildim çok iyi hissediyordum uyumuştum hatta ağrıyla uyandım. Bakalım bugün de aynısı olacak mı? Olursa ne yapmalıyım onu da bilmiyorum gerçi?Merak etme kesinlikle ondan olduğunu sanmıyorum
Adet olduğun için olabilir birde tedaviye başladığımız için kendimizi biraz daha fazla dinliyoruz
Ben birakmadim ayni anda ikisinde vurmaya başladimArkadaşlar bişey soracağım sizler benden önce başladınız tedaviye tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Gonal F ilk üç gün kullanacağım sonra ilk kontrolüm var. Başka bir iğne var. Yanlız o iğneye başlayınca gonal F yi bırakıyor muyuz yoksa diğeriyle birlikte devam mı? Haftasonu olduğu için elimdeki doz yetmeyebilir alayım dedim ondan soruyorum şimdiden çok teşekkür ederim
Ya kizlar benimde dun yumurta toplandi bı bardak su icsem bile lovboya gidiyorum anlamadim bu işi
Benimde 10 subatta tranferim gerceklesti yarın sonuc öğreneceğim dua edin lutfen.
Kizlar hemşireler aradi pazartesi gunu transferim 5 gun olcak :)
canım çok normal bende uyuyamadım ilk iğnemde ama dün öyle olmadıArkadaşlar dün akşam ilk iğnemi oldum gonal F ama gece çok kötü bir karın ağrısı ve afedersiniz ishal oldum sizce iğneden mi yan etkilerinde yazıyor ama burda hiç duymamıştım bunu
Aynen canim ya yok ya bugun az ciktim wcye kabiz olmak istemiyorumNormal canım. Ben de 3 gün boyunca hep idrar kesem dolu hissettim. Yapıyordum ama sanki hiç bosalmiyordu. Kendiliğinden geçti. Başka agrin sizin sisligin yanı ohss belirtisi yoksa bu gayet normal endişe etme.
İlk senin sonucunu ogrenicez desene. Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah.
Maşallah canım, bebisler seni bekliyor :)
Arkadaşlar bişey soracağım sizler benden önce başladınız tedaviye tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Gonal F ilk üç gün kullanacağım sonra ilk kontrolüm var. Başka bir iğne var. Yanlız o iğneye başlayınca gonal F yi bırakıyor muyuz yoksa diğeriyle birlikte devam mı? Haftasonu olduğu için elimdeki doz yetmeyebilir alayım dedim ondan soruyorum şimdiden çok teşekkür ederim
Bu arada adetimin 2 gun başladi tedaviye pazar gunune denk geliyordu 3 gun oyuzden 2 gun başladik cnm
Bende cok sevindim rabbim saglikli hayirli evlatlar versin bize canim şimdi işte asil merak test gunu :) zaman nasil gececek ozaman bilmiyorum eşim 2 tane istemiyor o 1 taneden yana :))Gözün aydın güzel haberi duydun umarım gelişir ve sağlıklı embriyo konulur cnm
Merak etme iki embriyo koyarlar bence ama önemli olan tutunmasi:) ilk tedavimde 23 yaşındayedim ve 2 embriyo konulmuştu. Şimdi 26 yaşındayım ikinci için hazırlanıyorum:) benim tedavim de kısa sürdü ve gonol f 275 vuruluyordum 10 12 gün içinde yumurtalarım toplandı diye hatırlıyorum da yine de kaç kere takibe gittiğimi hatırlayamadım.
Kızlar merhaba ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım. Size bir şey sorabilir miyim? Benim normalde 16 şubatta adet olmam gerekiyordu. 15 şubatta Lucrin kullanmaya başladım ve adet olmadım hala. Tedavinin başlaması için adet olmak şart mı? Yoksa bu şekilde devam edebilir miyiz tedaviye? Doktor adet olmasan bile pazartesi görüşelim dedi ama kafama takıldı şimdi. Adet olurum diye bekliyordum. Bir de bu ilaçları kaç gün kullanıyoruz bilen var mı? yani daha doğrusu yumurta toplama işlemi kaç gün sonra olur normalde?
Ayy çok sevindim :) ya çok teşekkür ederim. Bi an umutsuzluğa kapılıyorum adet olmucakmıyım diye tedaviye başlayamazsak diye. Sonra geçiyor. Anlamadım ruh halim berbat. Bir yerde okudum adet olmayadabilirmişiz lucrinle. olmazsak 13 gün boyunca kullanıp öyle başlanıyormuş. Bu da biraz rahatlattı içimi. Seninle birlikte takip edelim o zaman :) Gerçi şimdi sen diğer ilaçlara başladın mı? İnşallah ikimizinde olumlu olur sonuç Allahın da izniyle. Senin de ilk denemen mi?merhaba benimle senin durumun biraz benziyor. bende 16 şubatta adet olmayı bekliyordum. doktorum 1 hafta önce 9 şubatta bana lucrin kullandırmaya başladı hergün göbekden 20mm vuruyordum. 17 şubatta hasta oldum. hasta olunca dozu 7,5 mm ye düşürüyor. ama lucrini tedavi bitene kadar kullanıyorsun. adet olunca başka ilaçlara başlatıyorlar. yani süreç normal aslında. lucrin birkaç gün adet gecikmesi yapabiliyor sıkıntı yok pazartesiye kadar hasta olursun. Allah yardımcın olsun aynı dönemde yaşıcaz aynı şeyleri günlerimiz hemen hemen aynı :)
Ayy çok sevindim :) ya çok teşekkür ederim. Bi an umutsuzluğa kapılıyo
rum adet olmucakmıyım diye tedaviye başlayamazsak diye. Sonra geçiyor. Anlamadım ruh halim berbat. Bir yerde okudum adet olmayadabilirmişiz lucrinle. olmazsak 13 gün boyunca kullanıp öyle başlanıyormuş. Bu da biraz rahatlattı içimi. Seninle birlikte takip edelim o zaman :) Gerçi şimdi sen diğer ilaçlara başladın mı? İnşallah ikimizinde olumlu olur sonuç Allahın da izniyle. Senin de ilk denemen mi?
İnşallah canım :) Uzun protokolde şansın daha yüksekmiş bir kaç yerde okumuştum. Tabi nasip bu işler Allahım ol derse olacak. Ama şansı artırmak de önemli bence. İlki nerde olmuştu senin? Şimdi nerde? Ben konyaya gidip geliyorum. Mehmet Çolakoğluna. İki arkadaşım orda olumlu olunca ben de onu tercih ettim. İnşallah yetişirim de sana birlikte bekleriz OLUMLU sonucumuzu :)yok hiç canını sıkma ben adetimden bir hafta önce başladım ona rağmen adet oldum. hiç canını sıkma olursun. adet öncesi tedaviye başlanmasında uzun protokol oluyor. bizim öyle olacak yani:) bu benim ikinci denemem. ilki kısa protokoldü. ama sadece 5 yumurta toplanmıştı. yumurta sayısı az olduğu için bu sefer uzun protokol yapıcaz dedi doktor. bakalım inş Allah hakkımızda hayırlısını nasip eder. ilk tüp bebek denemem de 14. gün benim yumurtalarım toplandı. genelde 10. güne kalmadan toplanıyor. sen bana yetişirsin bence :) hemen hemen aynı günü bulur bizim yumurta toplama zamanımız. ben şimdi hem lucrin hem de başka bi iğneye daha devam ediyorum. pazartesi yumurta kontrolü için doktora gidicem. inş hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olur :)
İnşallah canım :) Uzun protokolde şansın daha yüksekmiş bir kaç yerde okumuştum. Tabi nasip bu işler Allahım ol derse olacak. Ama şansı artırmak de önemli bence. İlki nerde olmuştu senin? Şimdi nerde? Ben konyaya gidip geliyorum. Mehmet Çolakoğluna. İki arkadaşım orda olumlu olunca ben de onu tercih ettim. İnşallah yetişirim de sana birlikte bekleriz OLUMLU sonucumuzu :)
Ben 300 vuruyordum iki aksam yetiyordu hatta cok az icinde kaliyordu yani 1 şişe 2 gune yetiyor cnmArkadaşlar gonal F 450 aldık ve ilk üç gün doktorum 237,5 vurmamı istedi dün 237,5 vurdum normalde bugün dozun yetmemesi gerekiyordu 2. Ye geçerim diye düşünüyorken doz yetti yani 450 den fazla mı var içinde yoksa ben yanlış mı yaptım
Ayy hadi inşallah ben martın 10 una razıyım :) daha fazla gecikmesin lütfen :)beni ankara da yaşıyorum. ilkine ankara ünv hastanesine gittim. hiç memnun kalmadım. ztn olumlu bi sonuç da almadık
şimdi başkent ünv tüp bebek merkezine gidiyorum doktorum prof.dr.hulusi bülent Zeyneloğlu. çok iyi bi doktor. iletişimi enerjisi bilgisi çok iyi. ilk tüp bebek tutmadığı için derinlemesine bi araştırma yaptı. uzun protokolde karar kıldık. bakalım Rabbim yardımcımız olsun inş bu sefer olumlu sonuçlar alırız :)bu ayın sonuna anca yumurta toplama olur. martın 10 unda fln anca öğreniriz sonuçları. çok heyecanlı bi dönem Allah yardımcımız olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?