- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
inşallah pozitif olur canım,,benim negatif oldu adet olmayı bekliyorum2. içinEvet tatlım yarın test gunüm hayirlisiyla öğrenicez inşallah senin ne zaman transfer oldu mu daha dogrusu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah pozitif olur canım,,benim negatif oldu adet olmayı bekliyorum2. içinEvet tatlım yarın test gunüm hayirlisiyla öğrenicez inşallah senin ne zaman transfer oldu mu daha dogrusu
Aaa ne güzel ya şu an hangi iğneyi yapıyorsun ve dozu ne kadar ben gonal F yaptım 3 gün bugün luveris eklendiBiz senle aynı gün başlamışız inşallah ikimizde hayırlı haberleri alırız.Rabbim yardımcımız olsun kucaklarımız boş kalmasın![]()
Ben her gittiğimde tahlil yapılıyor ve muayene ona göre dozlar ayarlanıyormuş sen hangi merkezde tedAvidesinİğne yok bende. Transfer öncesi 4 gün antibiyotikle başka bir hap kullandım. Elevit, coraspin, crinone JEL bi de bantları hala kullanıyorum.
Okuduklarima bakıyorum bazıları opu öncesi transfer öncesi yine tahlil yaptırmış hormonlara. Ben sadece reglin 3. Günü yaptırdım. Bir de 10. Gün gebelik tahlili yaptiricam. Başka birşey istemedi doktorum. Hatta opu öncesi yumurta kontrolüne dahi gitmedim. Herkesin durumu, her doktorun uygulaması farklı anladığım kadarıyla.
Merhaba arkadaşlar
Allah bütün evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ben 26 yaşındayım 5 yıllık evliyiz 2015 temmuz ayında medicalpark göztepe de ilk tüp bebegimiz konuldu. Iki adet 1. Kalite 5. Gün transferiydi tutmadı yavrularim sonra kasım ayın da laparoskopi ameliyatı oldum sağ tüp tikaliydi doktor kesti sol tüp de hafif tikaliydi o açılmış ameliyatla rahim içini de temizlemis suan bişey yok temiz dedi 2016 subat ayın da karar verdik iki adet dondurulmuş embriyo vardı ilaclarimi kullandım rahim kalinligim istenilen seviyeye ulaşıyor onda sıkıntı yasamiyoruz geçen ki de öyleydi 11 mm de koymuslardi. 18 şubat da transfer edildi embriloygcu bey dedi ikisi de canlı yaşıyor hatta bir tanesi öbüründen daha iyi birinci kalitedeler yani sıkıntı yok dedi resmini gösterdi yeni cozuldukleri için biraz burusuk resmi rahminde ınşallah tutunur dediler korkuyorum tereddutdeyim ınşallah tutar dua edin lütfen çok zor süreçler benim gibi ameliyat olup hamile kalan var mi acaba cok merak ediyorum rabbim ol dedim mi oluyor ınşallah verir bize de 28 şubat da test yaptircam...
Gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin5. denememde ilk defa pozitifi gördüm. 5. gün embriosu, 9. gün bhcg 140. Devamı gelir inşallah
ayy ne güzel canım ya ben bi konu açtım oraya yazar mısın bize de moral olsun!!! ne güzel çok sevindim5. denememde ilk defa pozitifi gördüm. 5. gün embriosu, 9. gün bhcg 140. Devamı gelir inşallah
İstanbul Florance Nightingale de.Ben her gittiğimde tahlil yapılıyor ve muayene ona göre dozlar ayarlanıyormuş sen hangi merkezde tedAvidesin
5. denememde ilk defa pozitifi gördüm. 5. gün embriosu, 9. gün bhcg 140. Devamı gelir inşallah
Sen de benimle veBen de sizdenim bayanlar bugün 4. gün tüp bebek iğnelerimi oldum aşılama tutmamisti sali günü kontrolü Süleymaniye de tedavi görüyorum iğneleri de kendim yapamıyorum hastahaneye yaptiriyorum dualasalim olur mu anne adayları :)![]()
Sevindim canım birlikte sevinç yaşarız inşaAllah merional ve pregnol iğneleri oluyorum ya siz tüm mesajları okuyamadim tlf dan takip ediyorum ve zor oluyorSen de benimle veesmerimbicimbicim le aynı gün başlamışsın hangi iğneleri kullanıyorsun canım ve hangi merkezdesin
Ay ınşallah tutunurlar cnm dua edelim bizim gibi ameliyat olup tutan var mi bi umut ışte nasip eder ınşallahHayirlisi olsun canim bende ameliyat oldum sag tüpümü aldilar sol tüp izlenmiyordu zaten birde miyom vardi 4 ay önce oldum ameliyti benimde yarin transferim inş tutunur yavrular
Ben gonal F ve luveris kullanıyorum sen hangi merkezdesin Can'ımSevindim canım birlikte sevinç yaşarız inşaAllah merional ve pregnol iğneleri oluyorum ya siz tüm mesajları okuyamadim tlf dan takip ediyorum ve zor oluyor![]()
Inşallah cnm inşallah allah herkese nasip etsin çok isitiyoruz çok zor süreçler allah yüzümüzü guldursün inşHayırlı olsun, inşallah bu sefer güzel haberler alırız.
O moral bozukluğuyla attım hemen canım ya ne bileyim bakmadim bi daha öğleye kadar çıkar da inş hemen paylasirim ben de aynen hep okuyorum yazılanları yoksa kendi kendimi yerim iyiki var kadınlar kulübü :)Hemen attin mi çöpe? Bir kaç saat bekleyip baksaydin yine.
Ben dayanamadım valla dün de yaptim bugün de.. Hemen birşey çıkmadı ama 1-2 saat sonra silik çizgi çıkti. Durmadan test yapan arkadaşıma ve kuzenime gore bebis varmış, olmazsa sonradan da kesinlikle cikmiyomus falan filan. Ama sevinmek için de uzulmek için de idrar testi su anda çok erken.
Yine de bekleyip bakmadiysan yap bi tane bekle bakalım. En kötü ihtimal yarına ne kaldı? Yarın sonucu alır almaz paylaş bizi merakta bırakma. Telefonu elimden bırakmaz oldum herkesin durumunu merak etmekten :)
Ben Süleymaniye kadın doğum hastahane sinde tedavi görüyorum ya sen canım ?Ben gonal F ve luveris kullanıyorum sen hangi merkezdesin Can'ım
Silik çizgiler genelde pozitif sonuçlar veriyor Rabbim ümidini boşa çıkarmasın İnşaAllahO moral bozukluğuyla attım hemen canım ya ne bileyim bakmadim bi daha öğleye kadar çıkar da inş hemen paylasirim ben de aynen hep okuyorum yazılanları yoksa kendi kendimi yerim iyiki var kadınlar kulübü :)
Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer olur sen hiç sıkma canınıinşallah pozitif olur canım,,benim negatif oldu adet olmayı bekliyorum2. için
O moral bozukluğuyla attım hemen canım ya ne bileyim bakmadim bi daha öğleye kadar çıkar da inş hemen paylasirim ben de aynen hep okuyorum yazılanları yoksa kendi kendimi yerim iyiki var kadınlar kulübü :)