2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

İğne yok bende. Transfer öncesi 4 gün antibiyotikle başka bir hap kullandım. Elevit, coraspin, crinone JEL bi de bantları hala kullanıyorum.
Okuduklarima bakıyorum bazıları opu öncesi transfer öncesi yine tahlil yaptırmış hormonlara. Ben sadece reglin 3. Günü yaptırdım. Bir de 10. Gün gebelik tahlili yaptiricam. Başka birşey istemedi doktorum. Hatta opu öncesi yumurta kontrolüne dahi gitmedim. Herkesin durumu, her doktorun uygulaması farklı anladığım kadarıyla.
Ben her gittiğimde tahlil yapılıyor ve muayene ona göre dozlar ayarlanıyormuş sen hangi merkezde tedAvidesin

Merhaba arkadaşlar
Allah bütün evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ben 26 yaşındayım 5 yıllık evliyiz 2015 temmuz ayında medicalpark göztepe de ilk tüp bebegimiz konuldu. Iki adet 1. Kalite 5. Gün transferiydi tutmadı yavrularim sonra kasım ayın da laparoskopi ameliyatı oldum sağ tüp tikaliydi doktor kesti sol tüp de hafif tikaliydi o açılmış ameliyatla rahim içini de temizlemis suan bişey yok temiz dedi 2016 subat ayın da karar verdik iki adet dondurulmuş embriyo vardı ilaclarimi kullandım rahim kalinligim istenilen seviyeye ulaşıyor onda sıkıntı yasamiyoruz geçen ki de öyleydi 11 mm de koymuslardi. 18 şubat da transfer edildi embriloygcu bey dedi ikisi de canlı yaşıyor hatta bir tanesi öbüründen daha iyi birinci kalitedeler yani sıkıntı yok dedi resmini gösterdi yeni cozuldukleri için biraz burusuk resmi rahminde ınşallah tutunur dediler korkuyorum tereddutdeyim ınşallah tutar dua edin lütfen çok zor süreçler benim gibi ameliyat olup hamile kalan var mi acaba cok merak ediyorum rabbim ol dedim mi oluyor ınşallah verir bize de 28 şubat da test yaptircam...

Hayırlı olsun, inşallah bu sefer güzel haberler alırız.

Ben de sizdenim bayanlar bugün 4. gün tüp bebek iğnelerimi oldum aşılama tutmamisti sali günü kontrolü Süleymaniye de tedavi görüyorum iğneleri de kendim yapamıyorum hastahaneye yaptiriyorum dualasalim olur mu anne adayları :) ;)

Ben de sizdenim bayanlar bugün 4. gün tüp bebek iğnelerimi oldum aşılama tutmamisti sali günü kontrolü Süleymaniye de tedavi görüyorum iğneleri de kendim yapamıyorum hastahaneye yaptiriyorum dualasalim olur mu anne adayları :) :KK66:
Sen de benimle ve esmerimbicimbicim esmerimbicimbicim le aynı gün başlamışsın hangi iğneleri kullanıyorsun canım ve hangi merkezdesin

Hayirlisi olsun canim bende ameliyat oldum sag tüpümü aldilar sol tüp izlenmiyordu zaten birde miyom vardi 4 ay önce oldum ameliyti benimde yarin transferim inş tutunur yavrular
Ay ınşallah tutunurlar cnm dua edelim bizim gibi ameliyat olup tutan var mi bi umut ışte nasip eder ınşallah

Hemen attin mi çöpe? Bir kaç saat bekleyip baksaydin yine.

Ben dayanamadım valla dün de yaptim bugün de.. Hemen birşey çıkmadı ama 1-2 saat sonra silik çizgi çıkti. Durmadan test yapan arkadaşıma ve kuzenime gore bebis varmış, olmazsa sonradan da kesinlikle cikmiyomus falan filan. Ama sevinmek için de uzulmek için de idrar testi su anda çok erken.
Yine de bekleyip bakmadiysan yap bi tane bekle bakalım. En kötü ihtimal yarına ne kaldı? Yarın sonucu alır almaz paylaş bizi merakta bırakma. Telefonu elimden bırakmaz oldum herkesin durumunu merak etmekten :)
O moral bozukluğuyla attım hemen canım ya ne bileyim bakmadim bi daha öğleye kadar çıkar da inş hemen paylasirim ben de aynen hep okuyorum yazılanları yoksa kendi kendimi yerim iyiki var kadınlar kulübü :)

O moral bozukluğuyla attım hemen canım ya ne bileyim bakmadim bi daha öğleye kadar çıkar da inş hemen paylasirim ben de aynen hep okuyorum yazılanları yoksa kendi kendimi yerim iyiki var kadınlar kulübü :)
Silik çizgiler genelde pozitif sonuçlar veriyor Rabbim ümidini boşa çıkarmasın İnşaAllah

Neyse boşver takma kafana saatler kaldı sunun surasinda.

Senin sürecin nasıl işledi? Ben 3. Gün tahlil verip ilaçlara başladım. 4 gün kullanılan gittim sadece ultrason muayenesi oldu. Yeniden ilaç yazdı. 4 gün daha kullanip, catlatma iğnesini vurup opuya gittim. Opudan sonra da 5. Gün transfere gittim. Arada başka tahlil ve muayene istemedi benden Bülent Hoca. Senin de böyle mıydı? Arkadaşlar her gidişlerinde tahlil vermişler. Merak ettim ben de..

Bu arada tahlili aynı gün sonuc veren ve sayısal değer veren bir yerde yaptır dediler, başka yerde yaptiracaksan sor mutlaka. İki kere bekleme olmasın. Hadi topigimizin 3. Bebisiyle gel canım.

Back
X