- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yeni gördüm ben ilk denemem 5. Gün embriyo iki tane ettiler 1 kalite dediler tutmadı laparoskopi ameliyatı etti sag tüpü kesti sol tüpü açtı dedi ki tüp tıkalı olduğu için rahime sıvı akıp embriyo yu atmıştır şimdi iki tane dondurulmuş koydurduk bugün 10. Günüm gece dört de test yaptım tek çizgiMucizem5560 canım ilk denemede kaçıncı gün embriyosuydu?
aynen benimde bu gece çatlatma iğnesi var dün kontrole gittim bende hayırlısı beraber beklicez sonuçları![]()
Arkadasim benimde pazartesi opu var bugun son kontrol ve catlatma ignesi vurulacak Rabbim hepimizin yardimcisi olsun hakkimizda hayirli olani nasip etsin inşallah
bstrs merhaba benim de haftaya yumurta toplama zamanı. İnşallah en yüksek değerlerden pozitifleri görür ve bebeklerimizi kucağımıza alırız. Az kalmış.
Allah yardımcın olsun canımArkadaşlar şimdi yumurta toplamaya gidiyorum dua edin nolur
Çok teşekkr ederim cnm ya 3 gündür sırtım tutuldu kımıldayamıyorum. Bugun de düzelmedi. Bazen herşey üst üste gelir yaAllah yardımcın olsun canım
Kolaylıkla geçsin, güzel haberle gel inşallah.Arkadaşlar şimdi yumurta toplamaya gidiyorum dua edin nolur
Anca gördüm yazdığını canım bende türkiyede denemek isdiyorum herkez Almanyanın iyi olmadığını söylüyor bu konuda sen nerde yaşıyosun ben heidelberg da yaşıyorumBende almanyada yaşıyorum canım bir keresinde burda tam tedaviye başlıcakken iptal edip türkiyeye gittim almanyanın teknolojisi geri canım türkiyenin çok iyi ben bahçecide başlıcam martta bahçeci tüp bebek merkezi çok iyi öneririm
Canım benim kuzenim nırmal yoldan hamile kaldı ama kan pıtılaşması olduğunu bilmediği icin 3 cocuğu da ölü doğdu 6 aylıken ama sonra genetik kan pıtılaşması problemi olduğunu öğrenince haftada 3 gün kan sulandırıcı iğne vurunuyordu birde hap kullanıyodu galba ve aynı sorun kız kardeşindede vardı ikiside sağlıklı cocuklar getirdi dünyaya :)Arkadaşlar birde bende kan pıhtılaşması var arabızda tüp bebeği tutan va kan pıhtılaşması olan arkadaşlr varmı? Sanırım hergün kan sulandırıcı iğneler yapılması gerekiyor?
Geçmiş olsun canım yumurta sayın çok güzel maşallahKizlar yumurtalar toplandi 15 yumurta cikmis doktorum geldi az once herkesin hakkinda hayirlisi
Ayy hadi inş yükselir değerin...Kizlar bugun transfern gununu saymazsak 7 gun beta hcg 26 cikti
Testini yapırdın mı canımCanım nasıl gidiyo.2.testin yapılınca sonucu burdanda yazmayı unutma öpüyorum...
Canım benim de toplandı bugün seninle aynı gidiyorduk değil mi? Perşembe kısmet olursa transfer senin de perşembe mi Olacak Hepimiz için de hayırlısı olsun İnşaAllah :)Kizlar yumurtalar toplandi 15 yumurta cikmis doktorum geldi az once herkesin hakkinda hayirlisi
sonuç bekliyorum canım.. alınca yazıcam inşallah. baya aksilik oldu bugün. geç olsun da güç olmasın inşallah..Testini yapırdın mı canım
Kizlar yumurtalar toplandi 15 yumurta cikmis doktorum geldi az once herkesin hakkinda hayirlisi
Kizlar hadi hayirlisiyla basarili transferleriniz olur ve güzel haberlerinizi aliriz inşallah benimde yarin opu nasil geçti gununuz ve süreç nasil di biraz bilgi verebilirseniz sevinirimCanım benim de toplandı bugün seninle aynı gidiyorduk değil mi? Perşembe kısmet olursa transfer senin de perşembe mi Olacak Hepimiz için de hayırlısı olsun İnşaAllah :)![]()