2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Gunaydin arkadaslar test gunu bekleyenler nasil gidiyor benim 2 gunum kaldi cok heycanliyimmm:KK46::KK46:

Mucizem5560 Mucizem5560 canım ilk denemede kaçıncı gün embriyosuydu?
Canım yeni gördüm ben ilk denemem 5. Gün embriyo iki tane ettiler 1 kalite dediler tutmadı laparoskopi ameliyatı etti sag tüpü kesti sol tüpü açtı dedi ki tüp tıkalı olduğu için rahime sıvı akıp embriyo yu atmıştır şimdi iki tane dondurulmuş koydurduk bugün 10. Günüm gece dört de test yaptım tek çizgi :( bugün adet olmazsam yarın hemen kan testi yaptircam cnm dua et :(

aynen benimde bu gece çatlatma iğnesi var dün kontrole gittim bende hayırlısı beraber beklicez sonuçları :KK15:
Arkadasim benimde pazartesi opu var bugun son kontrol ve catlatma ignesi vurulacak Rabbim hepimizin yardimcisi olsun hakkimizda hayirli olani nasip etsin inşallah
bstrs merhaba benim de haftaya yumurta toplama zamanı. İnşallah en yüksek değerlerden pozitifleri görür ve bebeklerimizi kucağımıza alırız. Az kalmış.

Arkadaşlar benimde yarın yumurta toplamam var. Sonuna yaklaştık tedavinin. İnş hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız

Arkadaşlar birde bende kan pıhtılaşması var arabızda tüp bebeği tutan va kan pıhtılaşması olan arkadaşlr varmı? Sanırım hergün kan sulandırıcı iğneler yapılması gerekiyor?

Bende almanyada yaşıyorum canım bir keresinde burda tam tedaviye başlıcakken iptal edip türkiyeye gittim almanyanın teknolojisi geri canım türkiyenin çok iyi ben bahçecide başlıcam martta bahçeci tüp bebek merkezi çok iyi öneririm
Anca gördüm yazdığını canım bende türkiyede denemek isdiyorum herkez Almanyanın iyi olmadığını söylüyor bu konuda sen nerde yaşıyosun ben heidelberg da yaşıyorum

Ben yokken hamile olanlar var galba:KK73: Allahım sağlıkla kucağınıza almayıda nasib etsin kızlar, cook mutlu oldum darısı bana inşAllah:KK69:

Arkadaşlar birde bende kan pıhtılaşması var arabızda tüp bebeği tutan va kan pıhtılaşması olan arkadaşlr varmı? Sanırım hergün kan sulandırıcı iğneler yapılması gerekiyor?
Canım benim kuzenim nırmal yoldan hamile kaldı ama kan pıtılaşması olduğunu bilmediği icin 3 cocuğu da ölü doğdu 6 aylıken ama sonra genetik kan pıtılaşması problemi olduğunu öğrenince haftada 3 gün kan sulandırıcı iğne vurunuyordu birde hap kullanıyodu galba ve aynı sorun kız kardeşindede vardı ikiside sağlıklı cocuklar getirdi dünyaya :)

Kizlar yumurtalar toplandi 15 yumurta cikmis doktorum geldi az once herkesin hakkinda hayirlisi

Canım benim de toplandı bugün seninle aynı gidiyorduk değil mi? Perşembe kısmet olursa transfer senin de perşembe mi Olacak Hepimiz için de hayırlısı olsun İnşaAllah :) :KK66:
Kizlar hadi hayirlisiyla basarili transferleriniz olur ve güzel haberlerinizi aliriz inşallah benimde yarin opu nasil geçti gununuz ve süreç nasil di biraz bilgi verebilirseniz sevinirim

Back
X