2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canım benim de toplandı bugün seninle aynı gidiyorduk değil mi? Perşembe kısmet olursa transfer senin de perşembe mi Olacak Hepimiz için de hayırlısı olsun İnşaAllah :) :KK66:
Evet canim ayni gidiyoduk galiba senin kac yumurta cikti. Transfer belli degil hergun arayacaklarmis gelisime gore transfer gunu belirlenecekmis doktprum oyle dedi bana

Kizlar hadi hayirlisiyla basarili transferleriniz olur ve güzel haberlerinizi aliriz inşallah benimde yarin opu nasil geçti gununuz ve süreç nasil di biraz bilgi verebilirseniz sevinirim
Canim ben cok korkuyodum ama hic korkacak bisey yokmus sabah gittik 10 bucukta iceri aldilar sonra damar yolu actilar hemen narkoz... zaten bayildim hic bisey hissetmedim. Bacagimdan igne vurduklarini duydum sonra bi actim gozumu odadayim. Cok sukur hic agrim kanamam yok biraz olur dediler ama iyiyim

Canim ben cok korkuyodum ama hic korkacak bisey yokmus sabah gittik 10 bucukta iceri aldilar sonra damar yolu actilar hemen narkoz... zaten bayildim hic bisey hissetmedim. Bacagimdan igne vurduklarini duydum sonra bi actim gozumu odadayim. Cok sukur hic agrim kanamam yok biraz olur dediler ama iyiyim
Maşallah canim darisi transfere sonra sabirsiz bekleyiş galiba en zoru da o

ilk değerim perşembe 55 ti. bugün de 96 çıkmış. doktor perşembe aynı yerde tekrar yaptır dedi. aynı yerde yaptırmam gerekiyormuş,ben farklı bir yerde yaptırmıştım bugün. inşallah mucizem beni bırakmaz.. canım sıkıldı kızlar..

Anca gördüm yazdığını canım bende türkiyede denemek isdiyorum herkez Almanyanın iyi olmadığını söylüyor bu konuda sen nerde yaşıyosun ben heidelberg da yaşıyorum
Ben regensburgta yaşıyorum canım almanyada 5 kere denemiş bi abla vardı bahçecide tanışmıştım onun mesela hiç olmamış almanyada ama bahçecide tek embriyo koydurdu ama ikiz hamile kaldı bence türkiyede denemelisin canım

ilk değerim perşembe 55 ti. bugün de 96 çıkmış. doktor perşembe aynı yerde tekrar yaptır dedi. aynı yerde yaptırmam gerekiyormuş,ben farklı bir yerde yaptırmıştım bugün. inşallah mucizem beni bırakmaz.. canım sıkıldı kızlar..
Insallah canim sana smsk tutunur melegin RABBİM kucagina almayi nasip etsin insallah

Kizlar hadi hayirlisiyla basarili transferleriniz olur ve güzel haberlerinizi aliriz inşallah benimde yarin opu nasil geçti gununuz ve süreç nasil di biraz bilgi verebilirseniz sevinirim
Amiiin BACIM İnşaAllah çok heyecan verici idi aç olduğum için zor geldi ama çok şükür ki atlattim genel anestezi ile duymadım Rabbim Kimsenin umudunu boş çıkarmasın :)

Kizlar yumurtalar toplandi 15 yumurta cikmis doktorum geldi az once herkesin hakkinda hayirlisi
Benim de 10 civarı çıktı canım hadi bakalım hayırlısı Allah'tan bizim de transfer günü belli ama döllenme olmazsa arayacaklar gelme diyecekler umarım öyle olmaz :)

Sikma canini yarin ayni yerde yaptir bide sabah yaptir

Benim adet sancısı gibi ağrım ve çok az kanamam oldu bu halime şükürler olsun. :) ;) Allah tamamına erdirsin

Kızlar benimde bugun yumurta toplama oldu. 15 tane falan yumurta toplanmış 8 tanesi istenilen boyuttaymış. Bakalım heyecanla bekliyorum yarın arayacağım yumurtalar döllendi mi döllenmedi mi diye. Perşembe günü de transfer olacak büyük ihtimalle.

Kızlar benimde bugun yumurta toplama oldu. 15 tane falan yumurta toplanmış 8 tanesi istenilen boyuttaymış. Bakalım heyecanla bekliyorum yarın arayacağım yumurtalar döllendi mi döllenmedi mi diye. Perşembe günü de transfer olacak büyük ihtimalle.
Cok güzel canim

Ohh maşallah canım :) Çok güzel yumurtaların. Benim de adetim geldi çok mutlu oldum yarın doktorla randevum var :)

Hadi hayırlısı Allah'tan bacım ya umarım hepimiz güzel haberler veririz birbirimize

Insallah canim sana smsk tutunur melegin RABBİM kucagina almayi nasip etsin insallah

amin canım inşallah.. çok heyecanlı günler bunlar. Rabbim hepimize kuvvet versin. pozitifi görmekle de bitmiyor, her gün ayrı bir merak, bir heyecan..

Sikma canini yarin ayni yerde yaptir bide sabah yaptir

yok canım doktorun dediği gibi perşembeyi bekliycem, gereksiz strese gerek yok hem benim hem de bebiş için.. Allahın izniyle herşey çok güzel olacak..

Back
X