- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
ayy kızlar çok mutluyum şuan hastaneden aradılar döllenmeler gerçekleşti diye ama sayı vermedi transfer günü söyleyeceklermiş kaç tane olduğunu![]()
![]()
![]()
İnşallah transfere kadar güzel güzel devam ederler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kızlar çok mutluyum şuan hastaneden aradılar döllenmeler gerçekleşti diye ama sayı vermedi transfer günü söyleyeceklermiş kaç tane olduğunu![]()
![]()
![]()
inşallah canım sağol bir an önce transfer gerçekleşse de sonucu öğrenmeye gitsek :)İnşallah transfere kadar güzel güzel devam ederler.
inşallah canım sağol bir an önce transfer gerçekleşse de sonucu öğrenmeye gitsek :)
kesinlikle değer. kucağımıza sağ salim alabilelim başka ne isterim ki.Heyecanlar heyecanlar hiç bitmiyor.. Meraklı heyecanlı günlere alışmak lazım. Hiç kolay değil ama bebisimiz için herşeye değer..
canım ben 7 gün yaptım iğneleri en son çatlatma iğnesi ondan 36 saat sonra dün yumurta toplama oldu. bende hiç sorun olmadı raharsızlanmadımslm kızlar.bişey sormak istiyorum.ben iğneye başlayalı 4 gün oldu.sizler kaç gün devam ettiniz iğnelere.benim ağzımın içini dilimi yara yaptı hiç tat alamıyorum ayrıca ishal oldum.sizlerde de böyle oldumu acaba ?
Hadi hayırlısı BACIM bende ağız yarası olmadı ama ishal oldu Dr una söyle istersen belki alerjin vardır Rabbim hayirla sonuclandirsinslm kızlar.bişey sormak istiyorum.ben iğneye başlayalı 4 gün oldu.sizler kaç gün devam ettiniz iğnelere.benim ağzımın içini dilimi yara yaptı hiç tat alamıyorum ayrıca ishal oldum.sizlerde de böyle oldumu acaba ?
hayırlısı olsun canım yumurta sayın çok güzel transferin de geç olsun da güç olmasın sağlıkla onuda yaparsınız inşallahSlm kizlar bugün opu yapildi 17 yumurta toplandi çok kasik agrim var ama bu halime şükürler olsun tabi...doktorum bu ay büyük ihtimal transfer yapmayacagiz dedi çünkü rahmin su toplama ihtimali çok yuksek dedi hayirlisi olsun bakalim
KizlarNisanur_34
bstrs
esmerimbicimbicim nasil gidiyor embriyolarin gelişimleri ne durumlardasiniz transfer gununuz belli oldu mu ?
Benim yumurta toplandı bir daha arayan olmadı çok şükür çünkü beni eğer bir döllenme gerçekleşmedi ise araya arayacaklardi kaç tane dollendi onu da bilmiyorum yarın saat 12:00 de orada olacağım inşaAllah Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin :)KizlarNisanur_34
bstrs
esmerimbicimbicim nasil gidiyor embriyolarin gelişimleri ne durumlardasiniz transfer gununuz belli oldu mu ?
Tutacak canim insallah rabbim buyuk dualarimiz birbirimizle hayirli güzel sonuçlar almamizi nasip etsin inşallahCnm 10 adet yumurta toplanmış. 4 tanesi döllenebilmiş. Yarın saat 13:00 da transferim olacak. İnş tutar canım bu sefer bu benim ikinci denemem
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş
Değişik bir iletişim yontemiymis sizinki ama önemli olan sonucumuz güzel olsun inşallah yarin hayirli haberler alirsinBenim yumurta toplandı bir daha arayan olmadı çok şükür çünkü beni eğer bir döllenme gerçekleşmedi ise araya arayacaklardi kaç tane dollendi onu da bilmiyorum yarın saat 12:00 de orada olacağım inşaAllah Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin :)![]()
Canim bu arada benim ilk denemem dun 17 yumurta toplandi bugün aradilar mikroenjeksiyon yontemiyle 13 u dollendi dediler acaba transfer gunune kadar içlerinden elenen kaybedilen oluyor mu bilgin varmi bu konudaTutacak canim insallah rabbim buyuk dualarimiz birbirimizle hayirli güzel sonuçlar almamizi nasip etsin inşallah
Hastahanenin prosedürü böyleymiş uymak zorundayım SGK Hastanesi Süleymaniye ye gidiyorum merak ediyorum ama yapacak bir şey yok :) Amin dilerim Allah'tan hepimiz güzel haberler alıp verelim birbirimizeDeğişik bir iletişim yontemiymis sizinki ama önemli olan sonucumuz güzel olsun inşallah yarin hayirli haberler alirsin
Canim bu arada benim ilk denemem dun 17 yumurta toplandi bugün aradilar mikroenjeksiyon yontemiyle 13 u dollendi dediler acaba transfer gunune kadar içlerinden elenen kaybedilen oluyor mu bilgin varmi bu konuda
Amin canimm inşallahHastahanenin prosedürü böyleymiş uymak zorundayım SGK Hastanesi Süleymaniye ye gidiyorum merak ediyorum ama yapacak bir şey yok :) Amin dilerim Allah'tan hepimiz güzel haberler alıp verelim birbirimize
Allah razi olsun canimm sonuçlar simdilik güzel ama son netice Rabbimden inşallah ol der ve olur hepimizinkideCnm bir veya iki tanesi belki gelişimi durur ama rn az 10 tanesi devam eder bence. 2 yumurta yerleştirse 8 tane dondurulmuş yumurtan olur en köyü ihtimalle. Maşallah çok sewindim senin adına