2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Kızlar bir sorum olucak bn tedavimi bahçecide görüyorum pazartesi yumurtam toplandı 16 adet döllendi 3.gün 13 iyi durumda dendi bugün 5.gün arandım ve gelişim yavaş 6.günü bekliycez 3'ü iyi durumda dediler her aramalarında çok iyi diyip şimdi 6.güne gitmesi çok moralimi bozdu benim gibi bir durum yaşayan varmı aranızda

Ohh sukurler olsun.. Maşallah canım değerin de çok güzel. Rabbim bizlere de gostersin inşallah.

Topigin ilk bebisi hoşgelmiş. Allah devamında güzel haberler verdirsin hepimize. Allaha emanet ol kuzum sen de minnak bebisin de
Cok Sagol canim Allah razi olsun darisi sizlere ins dualarimdasiniz.

kızlar ben daha iğnelere yeni başladım yumurta toplamadan korkuyorum. bayıltıyolarmış ama yinede içimde bi korku var. benimde yumurta sayım azmış inş. tutar T Tugba2626 tebrik ederim canım darısı bizim başımıza

kızlar ben daha iğnelere yeni başladım yumurta toplamadan korkuyorum. bayıltıyolarmış ama yinede içimde bi korku var. benimde yumurta sayım azmış inş. tutar T Tugba2626 tebrik ederim canım darısı bizim başımıza

Hiç korkma canım. Sen muayene olacak gibi yatiyorsun. Anestezi uzmanı Dr geliyor. Şimdi uyuyorsunuz diyor iğneleri damar yolundan verirken. Sonrası inanılmaz tatlı bir uyku :) uyandığında odandaki yatakta oluyorsun. Kesinlikle endişe etmeye gerek yok rahat ol.
Sayıyı da kesinlikle kafana takma. Benim 4 tane toplandı, 3 u olgundu. 3 üne işlem yapıldı, 3 u de hiçbir sıkıntı olmadan 5. Güne geldi. 1 i transfer edildi, 1 orta 1 iyi kalite olarak kalan ikisi de donduruldu. Şimdi mucizemi bekliyorum. Rabbim nasip ettiyse. Her bunyenin tepkisi farklı ilaçlara. Kendini kimseyle kıyaslama. Nasipse tek yumurta da alınsa mucizene kavuşursun ;)

Selam canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende yumurta toplamaya çok korkarak gitmiştim. Ama inan korkulacak hiç bişey yokmuş. Kolumdan bi iğne yaptılar sonra mışıl mışıl uyumuşum hatta rüya bile gördüm. Uyandırmak için seslendiklerinde sanki evimdeki yataktan kalkıyor gibi rahattım. Bunları düşünerek sıkma canını hiiç korkulacak bi şey yok. Benim onca tedavi ye rağmen 2 yumurtam toplandı. Şükür ikiside döllendi ve transfer edildi. Kendine sıkıntı yapma zorlu bi süreç ama Allah ol derse olur biz ne desek boş. İnşallah buradan güzel haberlerini alırız.

Açıkcası ben de yumurta toplama işleminden çok korkuyorum sanki uyuyup uyanmayacak gibi bilmiyorum aklıma saçma saçma şeyler geliyor

Ayy çok guldum. Allah iyiliğini versin :KK70::KK70::KK70:
Olmadi bi topik açalım opudan korkmayın diye :KK70:

Daha önce iki kez ameliyat oldum ama bu narkoz hayatımın en tatlı uykusunu yaşattı bana :KK68: bu böyle biline:rolleyes:
kız napalım bilmiyoz hiç insanda azıcık korku oluyo. sen geçirmişsin tabi rahatsın :D :D :D

Arkadaşlar gonalf ve cetrotide kaç kutu kullandınız biliyorum kişiden kişiye değişir ama merak ettim

kız napalım bilmiyoz hiç insanda azıcık korku oluyo. sen geçirmişsin tabi rahatsın :KK70: :KK70: :KK70:

Yok canım takiliyorum tabii ki.. İnsan merak ediyor.. Ne olacak, nasıl olacak diye. Herşey kadının üzerinde yapılıyor.

Ha mevzu açılmışken bir konuda fikrimi de söylemeden gecmiyim. Forumlarda dolanıp duruyorum günlerdir. Esinde sorun olan arkadaşlar hep " biz azoluyuz, biz micro tese olucaz , biz, biz..." Arkadaşlar eşlerinin sorunlarını neden bu kadar benimsiyor insanlar anlayamıyorum. Ben olsam Esimde su var bu var derdim. Sonuçta sorun kadında olunca erkeklerin bizde yumurta az, bizde pko var diyeceğini hiç sanmıyorum. Yarın miniklerimiz gelince de biz mi diycez. Bizim atesimiz var, bizim karnimiz açıktı vs vs. Çocuk kişilik sorunu yaşar valla. Şahsi fikrim yani, katılmaya bilirsiniz tabii ki. Sakin kimse de üzerine alınmasın. Bu topikte öyle diyen var mıydı hatırlamıyorum bile. Lafım kimseye değil. Burada olma nedenimiz bu da değil .. Neyse bosverin ya cenem düştü benim:KK70::KK70:

Arkadaşlar gonalf ve cetrotide kaç kutu kullandınız biliyorum kişiden kişiye değişir ama merak ettim
Ben ben 4 gün gonal f kullandım sonraki 4 gün gonal f ve oragu neydi çatlama engelleyici onu birlikte vuruldum. Sonra catlatma iğnesini vurup 36 saat sonra opuya girdim. Dediğin gibi herkesin ilacı ve dozu farklı oluyor canım.

herkes korkma diyo baksana :KK70: sen ne zaman başladın tedaviye
Perşembe başladım canım bugün 3. İğnemi oldum önümüzdeki haftasonu eşim microtese olacak sperm bulunursa işleme devam edilecek. İnşallah bulunur da ben o korkuyu yaşamaya razıyım mutlulukla giderim eminim toplamaya

Yok canım takiliyorum tabii ki.. İnsan merak ediyor.. Ne olacak, nasıl olacak diye. Herşey kadının üzerinde yapılıyor.

Ha mevzu açılmışken bir konuda fikrimi de söylemeden gecmiyim. Forumlarda dolanıp duruyorum günlerdir. Esinde sorun olan arkadaşlar hep " biz azoluyuz, biz micro tese olucaz , biz, biz..." Arkadaşlar eşlerinin sorunlarını neden bu kadar benimsiyor insanlar anlayamıyorum. Ben olsam Esimde su var bu var derdim. Sonuçta sorun kadında olunca erkeklerin bizde yumurta az, bizde pko var diyeceğini hiç sanmıyorum. Yarın miniklerimiz gelince de biz mi diycez. Bizim atesimiz var, bizim karnimiz açıktı vs vs. Çocuk kişilik sorunu yaşar valla. Şahsi fikrim yani, katılmaya bilirsiniz tabii ki. Sakin kimse de üzerine alınmasın. Bu topikte öyle diyen var mıydı hatırlamıyorum bile. Lafım kimseye değil. Burada olma nedenimiz bu da değil .. Neyse bosverin ya cenem düştü benim:KK70::KK70:
Biz azospermiyiz evet biz. Çünkü bununla 3 yıldır beraber savaştık neler yaşadık bilseniz neden biz dediğimizi anlardınız. önümüzdeki haftasonu da microtese olacağız bir erkekle bunları göğüslemek ne demek yaşamayan bilemez. Yaşadıklarımız birbirimize kenetledi bizi.. Tek bir kişi gibi hissetmek ve biz diyebilmek çok güzel keşke herkes böyle rahatça biz diyebilse... Ayrıca sadece bu gibi konularda değil her konuda eşimle biz deriz... Kusura bakmayın düşük cümleler kurdum yazarken bile duygulandım inanın yaşadıklarımız çok zor...

Ben ben 4 gün gonal f kullandım sonraki 4 gün gonal f ve oragu neydi çatlama engelleyici onu birlikte vuruldum. Sonra catlatma iğnesini vurup 36 saat sonra opuya girdim. Dediğin gibi herkesin ilacı ve dozu farklı oluyor canım.
Canım cetrotide kullanmadın mı birde kaç kutu gonalf kullandın 4 sene önce yaptırmıştım ama hiçbir şey hatırlamıyorum sadece gonal-f cetrotide ovitrelle iğneleri hatırlıyorum ama kaç kutu kullandım hatırlamıyorum :KK43:

Back
X