2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıklı gelsin ınşallah.
Bize de dua et cnm bugün altıncı günüm bekliyorum çok heyecanlıyım ilk denememiz tutmadı dondurulmuş koydurduk iki tane ben laparoskopi oldum sağ tüp kesildi bakalım ınşallah bi sorun yoktur da tutar bebisimiz çok istiyoruz :KK43:
Amin canım az kalmış bak ne güzel. İnşallah tutunmuştur bebişin seninledir. Alırız burdan güzel sonuçlarını:anneadayı:

elzem__ elzem__ ne yaptın canım bugün kontrolün vardı
Benide doktor tekrar bugün çağırdı büyük ihtimal mikro te cuma günü olucak

Kızlar sonuc negatif bu ücüncü denememizdi yine olmadı cok yıprandım dondurulmuş da kalmadı hic ne yapıcağımı bilmiyorum
Canım çok üzüldüm. Ama hiç takılma buna :( Bir zamanı var demekki. Hayırlısı böyleymiş öyle düşün. İçini ferahlat ki yeniden ayağa kalk ve denemelerini yap. Ne zaman olacağını bilemeyiz dimi. Allah ol desin yeterki hemen olur. Ama sen kendini umudunu kaybetme :)

elzem__ elzem__ ne yaptın canım bugün kontrolün vardı
Benide doktor tekrar bugün çağırdı büyük ihtimal mikro te cuma günü olucak
Canım şimdi çıktım muayeneden biraz canım sıkıldı 5 yumurta görünüyor bu saatten sonra da artmaz sanırım bu arada cuma tekrar geliyorum ve pazar büyük ihtimalle microtese var. A adave

Canım şimdi çıktım muayeneden biraz canım sıkıldı 5 yumurta görünüyor bu saatten sonra da artmaz sanırım bu arada cuma tekrar geliyorum ve pazar büyük ihtimalle microtese var. A adave

Daha önce sende kaç yumurta oluyordu bilmiyorum ama benim de 4 tane oluşmuştu. 3 u olgundu ucunu işleme tabi tuttuk dediler. Çok sukur 3 u de 5. Güne gitti. Biri transfer ikisi donduruldu. Çok yumurta toplanıp 5. Gune gelemeyen çok okudum buralarda.
Sözün özü Rabbim izin verdikten sonra sayısı kalitesi hiç mühim değil. Onun için imkânsız yok canım. İnşallah sonuna kadar gider mucizenize kavusursun.

Daha önce sende kaç yumurta oluyordu bilmiyorum ama benim de 4 tane oluşmuştu. 3 u olgundu ucunu işleme tabi tuttuk dediler. Çok sukur 3 u de 5. Güne gitti. Biri transfer ikisi donduruldu. Çok yumurta toplanıp 5. Gune gelemeyen çok okudum buralarda.
Sözün özü Rabbim izin verdikten sonra sayısı kalitesi hiç mühim değil. Onun için imkânsız yok canım. İnşallah sonuna kadar gider mucizenize kavusursun.
Canım valla Allah razı olsun moral oldu bana inşallah kaliteleri iyidir. Bu ilk tedavim benim daha öncesini o yüzden bilemiyorum ama hormonlarım iyi amh da 1.5 du

Arkadaşlar rahim kalınlığı Transferden önce kaç olmalı sizlerin kaçtı

Canım valla Allah razı olsun moral oldu bana inşallah kaliteleri iyidir. Bu ilk tedavim benim daha öncesini o yüzden bilemiyorum ama hormonlarım iyi amh da 1.5 du

Aynen senin gibiydim. Herkesin 10-20-30 yumurtaları okuyunca 4 çok az diyordum ki 3 üne islem yapıldığını öğrenince oldum oldum dirildim. Kalbim gup gup aradım hep hastaneyi. Ya bugün devam etmediyse, ya hic kalmassa endişeleriyle. Ama sukurler olsun 3 u de bırakmadı bizi. Yetti de arttı bile. Buz bebeklerim de kardeş olsun inşallah diyorum şimdi. Hiç içini çürütme noolur. En önemlisi o bence olmayacak sansim çok az demek yerine Rabbim izin verdiyse olacak, gorecegim o günleri de lütfen. Bu süreçlere önce Allaha sonra doktorlara teslim olmadan dayanmak gerçekten güç.

Aynen senin gibiydim. Herkesin 10-20-30 yumurtaları okuyunca 4 çok az diyordum ki 3 üne islem yapıldığını öğrenince oldum oldum dirildim. Kalbim gup gup aradım hep hastaneyi. Ya bugün devam etmediyse, ya hic kalmassa endişeleriyle. Ama sukurler olsun 3 u de bırakmadı bizi. Yetti de arttı bile. Buz bebeklerim de kardeş olsun inşallah diyorum şimdi. Hiç içini çürütme noolur. En önemlisi o bence olmayacak sansim çok az demek yerine Rabbim izin verdiyse olacak, gorecegim o günleri de lütfen. Bu süreçlere önce Allaha sonra doktorlara teslim olmadan dayanmak gerçekten güç.
Cnm kac gün kaldi senin teste :)) ben 7 gün yapicam :) cikiyomus 7 günde kanda of

Cnm kac gün kaldi senin teste :)) ben 7 gün yapicam :) cikiyomus 7 günde kanda of

Benim test günüm yarın.. Yanı 9. Gün. Ama ben 4. Günden beri idrarda görüyorum. Sevinmek için erken diye dusundum. Ama bugün o kadar net ki. Allahın izniyle mucizem benimle.. Yarın değeri de bir alsam elime. IMG_20160224_091814_HDR_1456301623787.webp

4-5-6-7. Gün hemen cikmadi. Yaptım koydum testi düz bir yere ilki birkaç saat sonra, ikincisi 2 saat, üçüncüsü 1 saat, 4. Su 15-20 dk, bugünkü 5-10 dk d göründü.

Aynen canım Allah nasip ettiyse ve evladımın ömrü rızkı varsa 1 yumurta 1 sperm yeter. Allah'a teslim oldum büyük gün microtese günü bizim için önce onu atlatalım hayırlısıyla sonra bakalım neler olacak...

4-5-6-7. Gün hemen cikmadi. Yaptım koydum testi düz bir yere ilki birkaç saat sonra, ikincisi 2 saat, üçüncüsü 1 saat, 4. Su 15-20 dk, bugünkü 5-10 dk d göründü.
Evet ben fotodan bile gördüm Allahım inşallah yarın test sonucunu da almayı nasip etsin

Wayy süper canim cok sevindim senin adinaa :) tebrikler canim benim

Teşekkürler canım.
Diyeceğim o ki gerçekten teslim olduğunuzu hissediyorsaniz, elimizden geleni yaptık gerisi Allaha emanet diyebiliyorsaniz ve her sonuca hazirsaniz. Alın benim gibi 10 tane test, her gün yapın saklayın. Ama ne gordugunuze sevinin ne gormediginize uzulun. Bu aşamada testler bana oyuncak oldu. Can sıkıntısından yaptım durdum.
Rabbim hepinize çift çizgiyi gormeyi nasip etsin. Bana da inşallah bundan sonrasında şimdiye kadar olduğu gibi sıkıntısız devamını ve kavuşmayı..

Aynen canım Allah nasip ettiyse ve evladımın ömrü rızkı varsa 1 yumurta 1 sperm yeter. Allah'a teslim oldum büyük gün microtese günü bizim için önce onu atlatalım hayırlısıyla sonra bakalım neler olacak...

İnşallah ondan da yuzunuz gelerek çıkacaksınız. Rabbim emanetine layık gorsun, yüzünüzü guldursun inşallah.

Evet ben fotodan bile gördüm Allahım inşallah yarın test sonucunu da almayı nasip etsin

Amin canım. Allahın izniyle çok erken gösterdi kendini. Test, kese, kalp atışı derken imtihanimiz bitmedi daha... Rabbim izin verir de onları da geceriz inşallah. Dondurulmuslarim da kardeş olurlar belki kim bilir.
Cook yeni bir hamis olarak dualarim sizlerle..

taydin taydin senin transferin yapıldığında rahim kalınlığı kaçtı hatırlıyor Musun

Canım inan ki ne ben sordum ne doktorum söyledi. Açıkçası öğrenmek de istemedim. Ogrensem eksik olsa dusunmekten canımı sikmaktan başka elime birşey gecmeyecekti. Ne yumurtanın boyutunu ne rahim kalınlığını sormadim. Yeterli ki topladılar yeterli ki transfer ettiler dedim. Yeterli olmasa doktorun bir endişesi olsa zaten söylerdi.

Canım inan ki ne ben sordum ne doktorum söyledi. Açıkçası öğrenmek de istemedim. Ogrensem eksik olsa dusunmekten canımı sikmaktan başka elime birşey gecmeyecekti. Ne yumurtanın boyutunu ne rahim kalınlığını sormadim. Yeterli ki topladılar yeterli ki transfer ettiler dedim. Yeterli olmasa doktorun bir endişesi olsa zaten söylerdi.
Her muayenede ölçüyor doktorum adetli iken 5 di 3 günde 9 olmuş dediğin gibi herhalde normal olmayan bir durumda transfer edilmez

Her muayenede ölçüyor doktorum adetli iken 5 di 3 günde 9 olmuş dediğin gibi herhalde normal olmayan bir durumda transfer edilmez

Tabii ki.. doktor ölçüyordu ama bana söylemedi, ben de sormadım. Benim doktorum çok konuşan biri değil ama detay atlayacak biri de değil. ben sadece beni ilgilendiren şeyleri detaylı sordum. ilaçların kullanımı mesela, yanlış yapmamak için sorup durdum. bir de ilk muayenede benim şantımla ilgili uzun konuştuk. gebeliğe engeli ya da devamında sıkıntı yaratıp yaratmayacağını. Belki ben biraz rahattım bilmiyorum ki. biraz da yapım gereği herkes işini yapsın diyen bi tipim. :KK70::KK70:

Uygun olmayan durumda yapmazlar bence en azından bak durum bu bu durumda ihtimal düşük ne diyorsun derler..

Back
X