- 5 Kasım 2014
- 203
- 97
- 98
- 38
Çok üzüldüm canım vakti saati var daha demekki Allah bizden iyisini bilirArkadaslar sonuç negatif....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm canım vakti saati var daha demekki Allah bizden iyisini bilirArkadaslar sonuç negatif....
Benimde yarın test günün Hakkı'mızda hayırlısıÇok üzüldüm canım vakti saati var daha demekki Allah bizden iyisini bilir![]()
Benimde yarın test günün Hakkı'mızda hayırlısı
Dua et benim için o zamanidrar testiyle bugünden ilan etmiş olsam da benim de yarın.. yarın bizim günümüz olsun inşallah ...
idrar testiyle bugünden ilan etmiş olsam da benim de yarın.. yarın bizim günümüz olsun inşallah ...
Dualarim seninle canım.. Her nerede aynı heyecanı bekleyişi yaşayan varsa. Rabbim hepimizin yanında olsun, hakkımızda hayırlı olanı bizlere gostersin inşallah..Dua et benim için o zaman
Değil canım, taze embriyo. Ben de beklemiyordum. Ben kendimce her gun yapip çıkmadı çıkmadı aaa ciktiiii diyecektim.. Ama ilk günden beri gösterdi kendiniCanm bişey sorcam dondurlmus embryo mu senn 4 günde nasl idrar da çıktı ben sok oldm
Canimm yanlisim yoksa yeterli kalinlikta rahmin:) 3 tane asilama yaptirdim ordan biliyorum:)Her muayenede ölçüyor doktorum adetli iken 5 di 3 günde 9 olmuş dediğin gibi herhalde normal olmayan bir durumda transfer edilmez
Canım ama benim daha yumurtalar toplanmadı transfere kadar daha kalınlaşacak sanırım çok kalın olması da iyi değilmiş böyle giderse fazla olacak sankiCanimm yanlisim yoksa yeterli kalinlikta rahmin:) 3 tane asilama yaptirdim ordan biliyorum:)
Ay hadi maşallah diyeyim peki kaçıncı gün embryosu cnmDeğil canım, taze embriyo. Ben de beklemiyordum. Ben kendimce her gun yapip çıkmadı çıkmadı aaa ciktiiii diyecektim.. Ama ilk günden beri gösterdi kendini![]()
Ay hadi maşallah diyeyim peki kaçıncı gün embryosu cnm
Canim biz bence istanbulun en iyi hastanelerinden birine gidiyoruz.. eminim oyle bisey olsa sana ilac bisey yazardi veya yazdi. Sen hic canini sikma bizim gibi kac tene geciyor ellerinden. Ve basari rani cok iyi biyerdeyiz.. gerisi rabbime kaldi. Ol derse olacak izniyle insallah. Merak etme senCanım ama benim daha yumurtalar toplanmadı transfere kadar daha kalınlaşacak sanırım çok kalın olması da iyi değilmiş böyle giderse fazla olacak sanki
Evet canım merkez için içim rahat gerçekten ama ne bilim ya sanırım herşeyi fazla araştırıyorum biraz rahat olmam gerek sanırım teşekkür ederimCanim biz bence istanbulun en iyi hastanelerinden birine gidiyoruz.. eminim oyle bisey olsa sana ilac bisey yazardi veya yazdi. Sen hic canini sikma bizim gibi kac tene geciyor ellerinden. Ve basari rani cok iyi biyerdeyiz.. gerisi rabbime kaldi. Ol derse olacak izniyle insallah. Merak etme sen
Wayy süper canim cok sevindim senin adinaa :) tebrikler canim benim
taydin merhaba bırsey sorabılırmıyım cumartesı gunu bna 5.gunu embiryo transfer edıldı bugun 4.gunum test hıc yapmadım yapsammı ve belirtiler nelerdir acaba:))
Bendede ılk gun ıtıbarıyle adet sancısı gıbı agrım oldu bugun sol kasıgımda daha cok batma oluyor arada orada bır hassasıyetlık hıssedıyorum henuz agzımın tadı degısmedı bugun 4.gunum acaba ıdrardada cıkmaz bence beklıyryım hıs yok içimde hıc ınsan hıssedıyor bndede ole bır ruh yok korkuyorumTransferden sonra adet sancısı gibi sancilarim oldu. 2. Gün kulağım iltihaplandi. Ne alaka diyeceksin ama kimi bünye grip olur, kiminin disi ağrır, benim de durduk yere kronik otitim depresti. 5-6. Gün. Yumurtalık ve rahim bolgemde kasılmalar oldu,hala oluyor. Özellikle oturduğun yerden kalkinca, geri oturunca. Dünden beri kasikta batma başladı ara ara. Bugün de agzimin tadı değişti. Akşamüstü bir kahve icemedim acayip acı geliyor. Tatlı da yesem acı, turşu da yesem acı gibi. Tad almadin yediğim bir şeyden bugün.
Test yapıp yapmamak sana kalmış. Çıkmayınca daha erken olduğunu bilerek uzulmeyeceksen, kafana takilmayacaksa yap. Çünkü her bünye farkli, hatta iki hamileliği birbirinden tamamen farklı olan çok. Ben o konuda bir kıyamet kopacaksa hemen kopsun diyenlerdenim. O yüzden olumsuzsa da bilmek istedim, olumluysa da. Herşeye hazırlıklı olarak yaptım. Psikolojinin değerlendir ki bunu en iyi sen yapabilirsin. Ona gore karar ver derim![]()
Merak etme kalınlık belirli bir süre sonra duruyor. Başlarda hızlıca kalınlaşıyor sonra duruyor benim de öyle oldu ben de korkmuştum şimdiden bu kadar kalınsa diye ama yavaşladı merak etme en son 11,4 filandı doktor iyi demişti kalınlaşması iyi zaten ..Canım ama benim daha yumurtalar toplanmadı transfere kadar daha kalınlaşacak sanırım çok kalın olması da iyi değilmiş böyle giderse fazla olacak sanki
Benmde 4. Günm şeytan durtyo yap dye ama 3.gün 2 tane dondurlms embryom benm kilertaydin merhaba bırsey sorabılırmıyım cumartesı gunu bna 5.gunu embiryo transfer edıldı bugun 4.gunum test hıc yapmadım yapsammı ve belirtiler nelerdir acaba:))
testte çok erken çıkmaya başlamış.ikiz olabilir mi acaba.inş yarın da kesinleştirirsin canım çok mutlu oldum.Transferden sonra adet sancısı gibi sancilarim oldu. 2. Gün kulağım iltihaplandi. Ne alaka diyeceksin ama kimi bünye grip olur, kiminin disi ağrır, benim de durduk yere kronik otitim depresti. 5-6. Gün. Yumurtalık ve rahim bolgemde kasılmalar oldu,hala oluyor. Özellikle oturduğun yerden kalkinca, geri oturunca. Dünden beri kasikta batma başladı ara ara. Bugün de agzimin tadı değişti. Akşamüstü bir kahve icemedim acayip acı geliyor. Tatlı da yesem acı, turşu da yesem acı gibi. Tad almadin yediğim bir şeyden bugün.
Test yapıp yapmamak sana kalmış. Çıkmayınca daha erken olduğunu bilerek uzulmeyeceksen, kafana takilmayacaksa yap. Çünkü her bünye farkli, hatta iki hamileliği birbirinden tamamen farklı olan çok. Ben o konuda bir kıyamet kopacaksa hemen kopsun diyenlerdenim. O yüzden olumsuzsa da bilmek istedim, olumluysa da. Herşeye hazırlıklı olarak yaptım. Psikolojinin değerlendir ki bunu en iyi sen yapabilirsin. Ona gore karar ver derim![]()
3. Günse yapma. 3. Günün tutunma suresi daha uzun. Benimkini baz alsan en az 6-7. Günde benim gordugum silik çizgiyi görürsün diye dusunuyorumBenmde 4. Günm şeytan durtyo yap dye ama 3.gün 2 tane dondurlms embryom benm kiler