Kalp atisini duyduktan sonra ister belki iki hafta sonra gidince sorayim unutmamam lazimUnuttu mu acaba canım sen sorsa idin keske benden de istedi ac karnına olacak dedi ben de perşembe sabahı ac gidip kan vereceğim
2 hafta anlamadim ben iste sonra kahverengi akintim geldi doktora gittim iki hafta once kalbi durmus dedi. Kanamam gec olmus yani ama hemen anlasilmiyor iste.Uzuldum tatlim allahim bidaha ole bisey yasatmasin insallah.allah korusun kalbi durdugunda yada bi sorun oldugunda hissediliyomu
Takip edemezlerki devamli toplamadalar transferdeler konturoldeler benim tup bebek d.r baska d.r da takibimin yapilmasi ni soyledibenim doktorumda yaptırdı. dediğim gibi tüp bebek doktorları takipde iyi değiller. o yüzden değiştim ben. ama yinede sen bilirsin.
Evet maalesef oyle sanirim cunku cok cok yogunlar. Simdilik uc aylik olana kadar igne ve ilaclarima devam edecegim icin bu doktorumun kontrolunde olmam gerekiyor dozunu o ayarliyor cunku. Belki uc ayi gectikten sonra kendisi de soyleyebilir cunku cok yogun. Doktor bulmak lazim o zaman. Bu doktoruma da cok guveniyorum ama takipte sikinti yasamak istemiyorumbenim doktorumda yaptırdı. dediğim gibi tüp bebek doktorları takipde iyi değiller. o yüzden değiştim ben. ama yinede sen bilirsin.
benimde aynı şeyi söyledi. adama ulaşmak mümkün değil. sürekli hemşireler bilgi veriyor. bana yeterli değil. aklıma takılan hiçbirşeyi soramıyorum çünkü göremiyorum kendisini.Takip edemezlerki devamli toplamadalar transferdeler konturoldeler benim tup bebek d.r baska d.r da takibimin yapilmasi ni soyledi
Kanama oluyo illaki yani mesela normalde buyuyo die sancimiz oluyoya bi sorun oldugunda o sancilar duruyomu2 hafta anlamadim ben iste sonra kahverengi akintim geldi doktora gittim iki hafta once kalbi durmus dedi. Kanamam gec olmus yani ama hemen anlasilmiyor iste.
Himm benim sadece geceleri iki uc kere vc ye kosuyordum o kesilmisti sadece . Ama heralde normal demistim kendi kendime. Onun disinda inanilmaz bi agrim hic olmamisti benim bu yuzden bisi hissedemedimKanama oluyo illaki yani mesela normalde buyuyo die sancimiz oluyoya bi sorun oldugunda o sancilar duruyomu
Evet oyle oluyo canim ben d.r mu goruyorum kosa kosa yukari cikio kosa kosa assagi iniyo bi morali bozuluyo nefes almaya cikio iki dakka zor isleribenimde aynı şeyi söyledi. adama ulaşmak mümkün değil. sürekli hemşireler bilgi veriyor. bana yeterli değil. aklıma takılan hiçbirşeyi soramıyorum çünkü göremiyorum kendisini.
Anladim canim allahim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin rabbim insallah.AMINNNHimm benim sadece geceleri iki uc kere vc ye kosuyordum o kesilmisti sadece . Ama heralde normal demistim kendi kendime. Onun disinda inanilmaz bi agrim hic olmamisti benim bu yuzden bisi hissedemedim
transfer 3 şubatta olmuştu canımInşallah öyledir canım senin ne zaman oldu transfrin
Aminnnn aminnnnAnladim canim allahim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin rabbim insallah.AMINNN
Doktoruma bunu soyledim ama gerek yok her hafta takibine dedi. Gerek yok biliyorum ama iste napiim. Bi de doktorumun muayene ucreti 350 tl. Bir kontrolde bu ucret veriliyormus birinde verilmiyir bu da ayda 350 tl demek. Tamam bunda sikinti yok . Ama ben her hafta benim canim doktoruma gidersem ayda 700 tl muayene ucreti vermis olacagim. Bu arada kizlar ilk hamileligimde kontrolumden sonra prosedurdeki kan testleri yapilmisti idrar ve kan seker kolestrol falsn bisilere bakilmisti ama simdi bisi istemedi doktorum gerek yok mu acaba
Uzuldum tatlim allahim bidaha ole bisey yasatmasin insallah.allah korusun kalbi durdugunda yada bi sorun oldugunda hissediliyomu
Tatlı annelere günaydın.... Birşey sormak istiyorum size gecen perşembe Dr gittim kese görüldü. Kalp atımı için ayin 24 de gel dedi.daha çok...acaba bende cumartesi gitsemmi başka Dr...ne dersiniz...duyulurmu bebisimin sesi....
Simdi hemsireyi aradim tahlil yaptirmayacak miyim diye unutuldu mi acaba dedim . Yok dedi tup bebege baslarken yapilmisti tahlilleriniz 6 ay gecerliligi var eger ki yorgunluk halsizlik herhangi bir sikayetiniz olurs o zaman bize soyleyeceksiniz o zaman yaptiririrz testi dedi verdigim kan testleri uzerinden 6 ay gectikten sonra isteyecegiz simdi gerek yok dedi hemsire. Kasim da yaptirmistim kan testlerimin hepsini . Mayista olacak o zaman bi dahakiler. Evet canim bu arada su 8. Hafta isi sinirimi bozuyor korkudan olecegim. Zaman cabucak gecsin bebeklerimizi sagliklica kucagimiza alalin insallah. Simdi baglanmamak icin elimi karnima bile goturemiyorum sevemiyorum korkudan.o tahlilere ihtiyac var istersen şöyle yapabilirsin.
- (nedense duracağı varsa hemen herkesin 8. hafta içinde kalp durmuş) garanti olsun 9.haftanda sev.ataştırma hastanesinde iyi bir doktora git tahlilerini zaten otomatik yaptıracaktır . Onu tahlil sonucunu kendi doktoruna götürürsün.Sonrasında ikinci bir doktora gitmene gerek yok bence o 8.hafta pkolojisini üzerinden at yeterli inşallah.
Canim benim ultrason resmimde dogum tarihi 07.11.2016 yaziyor seninle ayni gunduk seninkinde ne yaziyor? Hamilelik takvimini degistirdim 2 gün benGünaydın kızceler umarım iyisinizdir bebişimi özledim Bir an önce geçsin şu evre kucağıma alayım alalım :)
Simdi hemsireyi aradim tahlil yaptirmayacak miyim diye unutuldu mi acaba dedim . Yok dedi tup bebege baslarken yapilmisti tahlilleriniz 6 ay gecerliligi var eger ki yorgunluk halsizlik herhangi bir sikayetiniz olurs o zaman bize soyleyeceksiniz o zaman yaptiririrz testi dedi verdigim kan testleri uzerinden 6 ay gectikten sonra isteyecegiz simdi gerek yok dedi hemsire. Kasim da yaptirmistim kan testlerimin hepsini . Mayista olacak o zaman bi dahakiler. Evet canim bu arada su 8. Hafta isi sinirimi bozuyor korkudan olecegim. Zaman cabucak gecsin bebeklerimizi sagliklica kucagimiza alalin insallah. Simdi baglanmamak icin elimi karnima bile goturemiyorum sevemiyorum korkudan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?