2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Sen merakini gidermek adina bebeğini ne kadar cok yoracaginin farkinda misin? Yurt disinda asla ultrasonla bakmiyorlar belli bir aya gelinceye kadar nede ultrason bebegi yoruyor zarar veriyor cunku.her hafta gorup dogduktan sonra sagliksiz bir bebekle karsilasmak istemrzsin herhalde.

hiçbirşey hissetmeyorsun gebelik belirtileri devam ediyor.Sadece arada kanama oluyor ,en sonunda ağrılı şiddetli kanama ile acile gidiş.
allahim hepimizin bebislerini korusun saglikla kucaklarimiza alalim insallah allahim kimseye yasatmasin aci.zor ya demi cok zor agriya alistim ya gece agrimadi korktum dedim allahim biseymi oldu

Allah korusun ben deepliner ı anlıyorum 8. hafta korkusu.
Ben keseye gitmedim kalp atışına randevudan 4 gün geçikmeli gidicem inşallah.
elimde şuan sadece kan tahlili var elle tutulur başka hamilelik verisi yok.
o yuzden aslında halen hamile kabul etmiyorum kendimi.
ultrasona çok girmek istemiyorum.Ama o korku bende de var tabi.Ama olacağı varsa da engel olamıyorsun allahın takdiri diyip kalp atışını görürsem ayrıntılı tahlil için hemotolojiye gidicem.

allahim hepimizin bebislerini korusun saglikla kucaklarimiza alalim insallah allahim kimseye yasatmasin aci.zor ya demi cok zor agriya alistim ya gece agrimadi korktum dedim allahim biseymi oldu

korkun olmasın sen rahat ol .Ben bu sefer çok rahattım şükür.Çok kapılmıyorum belki ondandır.
belirti var yok düşünmemeye çalış sende.Bu hem hormon belirtilerinde hem birgün rahimden genişleme ağrısı olur birgun olmaz.

Saglik hizmetinin kötü olmasi değil iste o tamamen ultrasonun zararli etkilerini en aza indirmek mecbur kalmadikca bebekleri rahatsiz etmiyorlar.dogrusu her hafta bakmak olsaydi tum doktorlarin isine gelirdi ama yanlis yaparsin benden soylemesi

Kalp sesini duydum ama yine icim rahat etmiyor edemiyor kaybedenler 8 haftalikken kaybetmis arkadas cevremdende bole duyumlar aldim nolcak bole hep korkuyla ben cok bagladim kendimi hatami sence allahim yardim et hepimize yarabbim

Ama sen de herhafta gormek istemiyorsun hatta gec bile gidiyorsun tam sonuc almak icin mantiklisi da bu zaten

Kalp sesini duydum ama yine icim rahat etmiyor edemiyor kaybedenler 8 haftalikken kaybetmis arkadas cevremdende bole duyumlar aldim nolcak bole hep korkuyla ben cok bagladim kendimi hatami sence allahim yardim et hepimize yarabbim
Ben duymadım daha ama çok korkuyorum Allah korusun Rabbim yaşatmasın sağlıklı sihatlı bi şekilde kucağımıza alalım inşallah

Ben duymadım daha ama çok korkuyorum Allah korusun Rabbim yaşatmasın sağlıklı sihatlı bi şekilde kucağımıza alalım inşallah
Allahin izniyle duyarsin insallah canim.aklina kotu sey getirmemeye calisio insan ama gelio iste nasil bas edicez bu korkularla bilemiyorum allahim yuregimize korku dusurmesin sevincimi kucagima aldigim gun yasicam allahim nasip ederse kafam cok karisik ya allaha emanet bebeklerimiz

büyük ihtimalle o kaybedenlerin hemen hepsinin embriyosu kromozon bozukluğu-down send vs olduğu için kaybetmiştir.
Bu durumda kaybetmek aslında kötü birşey değil.
Rahim bırakmasa sonrasını düşünmek bile istemiyorum.
o yuzden allahın izniyle 3 ay sağlıklı atlatalım ve gidişine bırakalım rabbim en iyisini bilir.

ülkemizde yaşanan üzücü terör olayları hepimizi derinden etkildi.
Birlik beraberlik zamanı
Aynı anda yapılan toplu dua çok etkiliymiş.
Az önce kanalları gezerken denk geldi, bir ilahiyat hocası bağlandı yayına
ülkemiz ve terörden kurtulmak içim
bugün akşam saat 22.00 de aynı anda hep birlikte fetih suresini okumaya çağırdı.
Elimizden geleni yapalım ülkemiz ve beklediğimiz çocukların geleceği için.

Dogru soyluyosun saglikli olsunlar insallah 3 ayi atlatsak allahimin izniyle allahim ne veriyosa hayirlisini versin

Deepliner benimde 8.hafta kalp durması oldu 1 tane 5.hafta kendiliğinden düşük birde gelişmeyen anembriyonik gebelik.bende senin gibi her hafta gitmem lazım. Her saniye duruyo mudur diye düşünmekten psikopat oldum

Deepliner benimde 8.hafta kalp durması oldu 1 tane 5.hafta kendiliğinden düşük birde gelişmeyen anembriyonik gebelik.bende senin gibi her hafta gitmem lazım. Her saniye duruyo mudur diye düşünmekten psikopat oldum
Aynen ben de öyle , ama işte zararlı da diyor arkadaşlar. ama insan her iki türlüsünden de korkuyor. gerçi şöyle birşey var olacağı varsa olur zaten herşey allahtan sonuçta biz her hafta gitsek de kontrole düşeceği varsa ya da kalbi duracağı varsa durur allah korusun o ihtimali düşünmek bile istemiyorum. sadece benim korkum bişi olursa ve ben farketmezsem diye . sürekli ama sürekli görmek istiyorum.

Zararı falan yok ancak dediğin gibi durması icin baksak ta yapacak bişey yok allahim korusun bebisler inizi. Sen hangi ildesin

Bence de zararli degil onceden cok arastirmistim. Allah korusun evet canim ben istanbuldayim sen

folik asit içenler ne içiorsunuz? ben gebelik öncesinden beri yalnızca imom kullanıorum. omega tableti ama folik asitin yerini mi tutuyor? biraz şüpheye düştüm bu konuda ama sonuçta hastaneden de onu verdiler.

folik asit içenler ne içiorsunuz? ben gebelik öncesinden beri yalnızca imom kullanıorum. omega tableti ama folik asitin yerini mi tutuyor? biraz şüpheye düştüm bu konuda ama sonuçta hastaneden de onu verdiler.

bazı doktorlar folikasite inanmıyor.Fransa daki arkadaşım hiç kullanmadı orada doktorlar vermiyor hatta kullanmayın diyormuş,öyle anlatmıştı.
ben folibol kullanıyorum.Muayeneden sonra doktor elevit ile değiştirir sanırım.Beslenmede sorunluyum biraz soyledim balık yağı omega hapı olarak Efa-Daily verdi. Hamilelikte her balık yağı hapı kullanılmazmış.Efa Daily güvenilir ve onaylı bir takviyemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…