- 23 Haziran 2009
- 320
- 173
- 123
Sen merakini gidermek adina bebeğini ne kadar cok yoracaginin farkinda misin? Yurt disinda asla ultrasonla bakmiyorlar belli bir aya gelinceye kadar nede ultrason bebegi yoruyor zarar veriyor cunku.her hafta gorup dogduktan sonra sagliksiz bir bebekle karsilasmak istemrzsin herhalde.Ayy ne guzellben de bi tane daha diktora gitmek istiyorum ya sizce yapiim mi oyle bisi ben her hafta gidip gormek istiyorum . Ama benim doktor tabi iki hafta sonra gel dedi. Sonrasinda da ayda bir olacakmis kontroller ben catlatim koca 4 haftada. Bi ucuz hastane buluo bir hafta kendi doktoruma bir hafta da ona gitmek istiyorum. Esim de sacmalama delirdin dio ama benim icimin rahat etmesi lazim. Siz de boyle yapacak var mi acaba :)
hiçbirşey hissetmeyorsun gebelik belirtileri devam ediyor.Sadece arada kanama oluyor ,en sonunda ağrılı şiddetli kanama ile acile gidiş.
Sen merakini gidermek adina bebeğini ne kadar cok yoracaginin farkinda misin? Yurt disinda asla ultrasonla bakmiyorlar belli bir aya gelinceye kadar nede ultrason bebegi yoruyor zarar veriyor cunku.her hafta gorup dogduktan sonra sagliksiz bir bebekle karsilasmak istemrzsin herhalde.
allahim hepimizin bebislerini korusun saglikla kucaklarimiza alalim insallah allahim kimseye yasatmasin aci.zor ya demi cok zor agriya alistim ya gece agrimadi korktum dedim allahim biseymi oldu
Sen merakini gidermek adina bebeğini ne kadar cok yoracaginin farkinda misin? Yurt disinda asla ultrasonla bakmiyorlar belli bir aya gelinceye kadar nede ultrason bebegi yoruyor zarar veriyor cunku.her hafta gorup dogduktan sonra sagliksiz bir bebekle karsilasmak istemrzsin herhalde.[/QUO
Ayy allah korusun yaa. Ama ultrasonun bebege bir zarari olmadigi okumustum bicok yerde. Londrada yasayan yakin bir arkadasim var o da hamile 3 aylik oluncaya kadar doktora gitsen de bakmiyorlar demisti ben de saglik acisindan diye dusunmustum ancak problem bu degilmis. Saglik hizmetleri kisitli oldugu icin bakmiyorlar orada 3 ay gecmeden hamilelik bile saymiyorlar dusuk riski oldugu icin dedi. Sonrasinda da doguma kadar en fazla 3 kere girilio ulstrasona turkiyde saglik hizmeti cok iyi burada cok cok kotu diyor
Kalp sesini duydum ama yine icim rahat etmiyor edemiyor kaybedenler 8 haftalikken kaybetmis arkadas cevremdende bole duyumlar aldim nolcak bole hep korkuyla ben cok bagladim kendimi hatami sence allahim yardim et hepimize yarabbimkorkun olmasın sen rahat ol .Ben bu sefer çok rahattım şükür.Çok kapılmıyorum belki ondandır.
belirti var yok düşünmemeye çalış sende.Bu hem hormon belirtilerinde hem birgün rahimden genişleme ağrısı olur birgun olmaz.
Ama sen de herhafta gormek istemiyorsun hatta gec bile gidiyorsun tam sonuc almak icin mantiklisi da bu zatenAllah korusun ben deepliner ı anlıyorum 8. hafta korkusu.
Ben keseye gitmedim kalp atışına randevudan 4 gün geçikmeli gidicem inşallah.
elimde şuan sadece kan tahlili var elle tutulur başka hamilelik verisi yok.
o yuzden aslında halen hamile kabul etmiyorum kendimi.
ultrasona çok girmek istemiyorum.Ama o korku bende de var tabi.Ama olacağı varsa da engel olamıyorsun allahın takdiri diyip kalp atışını görürsem ayrıntılı tahlil için hemotolojiye gidicem.
5.11.2016 yazıuor benim kiCanim benim ultrason resmimde dogum tarihi 07.11.2016 yaziyor seninle ayni gunduk seninkinde ne yaziyor? Hamilelik takvimini degistirdim 2 gün ben
Ben duymadım daha ama çok korkuyorum Allah korusun Rabbim yaşatmasın sağlıklı sihatlı bi şekilde kucağımıza alalım inşallahKalp sesini duydum ama yine icim rahat etmiyor edemiyor kaybedenler 8 haftalikken kaybetmis arkadas cevremdende bole duyumlar aldim nolcak bole hep korkuyla ben cok bagladim kendimi hatami sence allahim yardim et hepimize yarabbim
Allahin izniyle duyarsin insallah canim.aklina kotu sey getirmemeye calisio insan ama gelio iste nasil bas edicez bu korkularla bilemiyorum allahim yuregimize korku dusurmesin sevincimi kucagima aldigim gun yasicam allahim nasip ederse kafam cok karisik ya allaha emanet bebeklerimizBen duymadım daha ama çok korkuyorum Allah korusun Rabbim yaşatmasın sağlıklı sihatlı bi şekilde kucağımıza alalım inşallah
Kalp sesini duydum ama yine icim rahat etmiyor edemiyor kaybedenler 8 haftalikken kaybetmis arkadas cevremdende bole duyumlar aldim nolcak bole hep korkuyla ben cok bagladim kendimi hatami sence allahim yardim et hepimize yarabbim
Dogru soyluyosun saglikli olsunlar insallah 3 ayi atlatsak allahimin izniyle allahim ne veriyosa hayirlisini versinbüyük ihtimalle o kaybedenlerin hemen hepsinin embriyosu kromozon bozukluğu-down send vs olduğu için kaybetmiştir.
Bu durumda kaybetmek aslında kötü birşey değil.
Rahim bırakmasa sonrasını düşünmek bile istemiyorum.
o yuzden allahın izniyle 3 ay sağlıklı atlatalım ve gidişine bırakalım rabbim en iyisini bilir.
Deepliner benimde 8.hafta kalp durması oldu 1 tane 5.hafta kendiliğinden düşük birde gelişmeyen anembriyonik gebelik.bende senin gibi her hafta gitmem lazım. Her saniye duruyo mudur diye düşünmekten psikopat oldumY
aynen ya evime yakin bi doktor bulmak istiyorum en szindan 3 ay 4 ayi tamamlayana kadar. Surekli ulasabilecegim de bi doktor olmasi lazimBenim doktor asiri yogun tabi dunku gorusmede iki dkk durduk sadece . Agir kaldirma sicilin kotu egilip kalkma cok dikkat et sadece dedi o kadar sunu ye sunu yeme falan hic bisi demedi . Ben deli oldugum icin internetten tabiki arastiriyorum ama yine de doktorumla biraz daha uzun kalmak tavsiyelerini dinlemek istiyorum tabiki. Oncesinde evet sicil kotu oldugu icin her hafta bebisi gormek istiyorum manyaklik derecesi olabilir bu ama korkuyorum napiim
Aynen ben de öyle , ama işte zararlı da diyor arkadaşlar. ama insan her iki türlüsünden de korkuyor. gerçi şöyle birşey var olacağı varsa olur zaten herşey allahtan sonuçta biz her hafta gitsek de kontrole düşeceği varsa ya da kalbi duracağı varsa durur allah korusun o ihtimali düşünmek bile istemiyorum. sadece benim korkum bişi olursa ve ben farketmezsem diye . sürekli ama sürekli görmek istiyorum.Deepliner benimde 8.hafta kalp durması oldu 1 tane 5.hafta kendiliğinden düşük birde gelişmeyen anembriyonik gebelik.bende senin gibi her hafta gitmem lazım. Her saniye duruyo mudur diye düşünmekten psikopat oldum
folik asit içenler ne içiorsunuz? ben gebelik öncesinden beri yalnızca imom kullanıorum. omega tableti ama folik asitin yerini mi tutuyor? biraz şüpheye düştüm bu konuda ama sonuçta hastaneden de onu verdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?