canım bende dün gittim doktora. şeker falan birtakım şeylere bakacaz. ve sperm testi de istedi. ona göre bir program ayarlayalım dedi. bu hafta içi tetkiklere bakacaz anlayacağın. sen kendi haline mi bırakmaya karar verdin?Selam Canım.. Benimde bu ay olmadı dün kırmızı kartı gördümBirazdan doktora kontrole gidicem. Ben klomen defterini kapattım artık. Umarım sizlerde gebelikle sonuçlanır bu ay
bence bu konuyu doktoruna danışmalısın. herkesin fizyolojisi farklı. bakarsın bana dokunmayan şey sana dokunur falan. en güzeli tam bir bilgi almak bence. senin ilk defa mı olacak canım klomen?merhabalar,bende nasipse subat ayında adetin 3. gunu klomen kullanmaya baslayacagım.klomen kullanırken ilaveten kullanılan bal,tarçın havuç incir polen vb...takviyelerin ilacın birleşenine bir olumsuz etkisi olup olmadığı konusunda bilgi almak istiyorum.iyi yapalım derken bozmayız değil mi ?????
bence bu konuyu doktoruna danışmalısın. herkesin fizyolojisi farklı. bakarsın bana dokunmayan şey sana dokunur falan. en güzeli tam bir bilgi almak bence. senin ilk defa mı olacak canım klomen?
O zaman bu hafta içinde net bir sonuç çıkacak öyle mi??inş güzel haberi alırsın. Siz bütün testleri yaptırdınız mı?BNDE SU AN ASILAMA SONUCUM ICIN gun sayıyom tutmazsa subatn ılk hftası ıkncı klomen ve asılamamolcak
canım bende dün gittim doktora. şeker falan birtakım şeylere bakacaz. ve sperm testi de istedi. ona göre bir program ayarlayalım dedi. bu hafta içi tetkiklere bakacaz anlayacağın. sen kendi haline mi bırakmaya karar verdin?
EVET CANIM İLK KEZ KULLANACAĞIM.OLUMLU YORUM OKUDUM FAKAT OLUMSUZ YORUMA HİÇ DENK GELMEDİM.DENK GELEN VARSA SAYET DİKKATE ALMAK İSTEDİM.bence bu konuyu doktoruna danışmalısın. herkesin fizyolojisi farklı. bakarsın bana dokunmayan şey sana dokunur falan. en güzeli tam bir bilgi almak bence. senin ilk defa mı olacak canım klomen?
filmini ne kadar denedikten sonra çektirdin? bir de eşin test falan yaptırdı mı? çatlatma iğnesi bile beni delirtecek kadar sancı yapmıştı.Cuma gittim doktora tekrar iğne tedavisi verdi, iğnelerle de kist oluyor sancım çok oluyor. Yine başladım bu ay ama artık önümüzde ki ay bırakıcam tedaviyi falan, biz o bütün tahlilleri yaptırdık rahim filmi falan çekilmiştim ben.
inşallah canımm. ama sonuçta olmuş bir çocuğun demek ki vücüdunda çok şükür bir problem yok. inş 2. si de an kısa zamanda olur. doktora gittin mi? kendin mi karar verdin jel denemeye?Merhaba Kızlar bende 2 bucuk senedir bebiş istiyorum.ilk gebeliğim doş gebelikti sonrasında hamd olsun bi kızım oldu ve şuan 7 yaşında.Kızıma bi Kardeş istiyoruz 2 bucuk yıl oldu eşimdede bendede sorun yok ama bebişte yok .ben buvay adetim başlayınca incir kürü ve preeseed jel denicem.Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin inşallah
şahsen ben hiçbir kür denemedim. yani o konularda biraz tembelim 2 gün yapsam 3. gün bırakıyorum. doktora danış diye şundan dolayı söyledim. mesela bitki çayları için bile derler ya bazılarını birbiriyle karıştırmamak lazm vs falan. kürlerinde hepsini bir arada uygulamak belki birşeyi etkiler. doktor benden şeker testlri istedi.şeker yüklemesi yaptrcam.insülin direncine falan bakacak. vitamin değerlerine bacak,bide hepatit falan birsürü şey yaptırıyor. bakalım.EVET CANIM İLK KEZ KULLANACAĞIM.OLUMLU YORUM OKUDUM FAKAT OLUMSUZ YORUMA HİÇ DENK GELMEDİM.DENK GELEN VARSA SAYET DİKKATE ALMAK İSTEDİM.
rahat bir 15 şubatta kadar bekleyeceksin o zaman. sonunda güzel haberlerini alırız umarım.merhabalar arkadaşlar..bende yeni üye oldum..bu ay serephone+ ovitrelle tedavisi oldum..iğnemi 29 ocak cuma sabahı yaptırdım 3 gün geçti..gün aşırı ilişki dedi doktor. sabırsızlıkta en az bi 10 gün daha geçmesini bekleyecem..inşallahh güzel haberler veririm sizlere.. allahım hepimizi sevindirsin en kısa zamanda....
HADI HAYIRLI SI INSALLAH CANIM. SONUÇLARI N OLUMLU ILERLEMENE SEBEP OLACAK SONUCLARDIR INS. DR UMA SORACAGIM BU KONUYU ZATEN.AKLIMDA. RISKE GIRMIYEYIM.şahsen ben hiçbir kür denemedim. yani o konularda biraz tembelim 2 gün yapsam 3. gün bırakıyorum. doktora danış diye şundan dolayı söyledim. mesela bitki çayları için bile derler ya bazılarını birbiriyle karıştırmamak lazm vs falan. kürlerinde hepsini bir arada uygulamak belki birşeyi etkiler. doktor benden şeker testlri istedi.şeker yüklemesi yaptrcam.insülin direncine falan bakacak. vitamin değerlerine bacak,bide hepatit falan birsürü şey yaptırıyor. bakalım.
seni takipteyim :) 31 ocakta bende ıgne yaptırdım.merhabalar arkadaşlar..bende yeni üye oldum..bu ay serephone+ ovitrelle tedavisi oldum..iğnemi 29 ocak cuma sabahı yaptırdım 3 gün geçti..gün aşırı ilişki dedi doktor. sabırsızlıkta en az bi 10 gün daha geçmesini bekleyecem..inşallahh güzel haberler veririm sizlere.. allahım hepimizi sevindirsin en kısa zamanda....
3 yumurta güzel ya. haydi hayırlısıo çabalayanlardan biri de benim1 sene oldu. sorunumuz yok. herşeyi yaptırdık ama hamile kalamadım. bu ay ilk kez klomen kullandım. iğnemide oldum. 3 yumurtam vardı. çalışma aşamasındayız. bakalım işe yarayacak mı. vesile olacak mı klomen.
aynen canım hayırlısı. zaten buyuyup catlıyodu . fazla olması sansımı arttırır umarım.3 yumurta güzel ya. haydi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?