2016 ŞUBATTA KLOMEN VB. KULLANARAK HAMİLE KALMAYA ÇABALAYACAKLAR :)

rahat bir 15 şubatta kadar bekleyeceksin o zaman. sonunda güzel haberlerini alırız umarım.

evett bekliyecem mecburr...zaman çabucak geçer inşallahh.buarada doktorum bana glifor şeker hapı kullanmamı önerdi polikistik over tedavisinde etkiliymiş adeti düzene sokup yumurtanın gelişmesine yardımcı oluyormuş ben takviye olarak onuda kullanıyorum...

evett peşpeşe yaptırmışızz inşallahh mutlu haberi bu ay alırız ikimizde ...
inşallah canım güzel haberleri de peşpeşe alırız . kaç yumurtan vardı senin ? benim 3 taneydi. dr dün 2 tanesi catlıcak dedi. diğeri ne olcak dedim. bakıcaz dedi. yarın yine gidicem. çatlamasını görene kadar çağrıyor benim dr .

inşallah canım güzel haberleri de peşpeşe alırız . kaç yumurtan vardı senin ? benim 3 taneydi. dr dün 2 tanesi catlıcak dedi. diğeri ne olcak dedim. bakıcaz dedi. yarın yine gidicem. çatlamasını görene kadar çağrıyor benim dr .
benim solda bitane 19 ve bi tane 16 vardı sağdada 1 tane 17 vardı ama o 19 güzel bunu çatlatalım dedi..benimki çağırmadı ama ben gidip progesteron değerlerime baktırayım istiyorum çatlamışsa yükseliyor o değer

benim solda bitane 19 ve bi tane 16 vardı sağdada 1 tane 17 vardı ama o 19 güzel bunu çatlatalım dedi..benimki çağırmadı ama ben gidip progesteron değerlerime baktırayım istiyorum çatlamışsa yükseliyor o değer
ben 2 ay normal takıp yaptırdım. o zamanda catlayana kadar gıtmıstım. zor oluyor ama. cagrıyo gıdıyorum bende.

benımde 9. gün 20mm civarında 3 yumurtam vardı. 10. gün igne oldum. 36 saat sonra ılıskı.
2 tanesı catlıcak demıstı. 1 tanesı henuz bellı degıl. yarın tekrar cagırdı sanırım o nedenle.

olacaksa 1 taneylede oluyorda. ıste sansımız artsın ıstıyoruz. benım zaten problemım yok yumurtlamayla catlamayla ılgılı. ama 1 yıldır hıc hamıle kalamadım. yapılacak her sey yaptırdık. :(

1 yılın sonunda yaptırmıştık canım. Eşime de 2 defa tahlil yapıldı. Zamanla vücut alışıyor o ilaçlarada galiba da ben toplamda 7 ay klomen+
rahim

filmini ne kadar denedikten sonra çektirdin? bir de eşin test falan yaptırdı mı? çatlatma iğnesi bile beni delirtecek kadar sancı yapmıştı.:KK43:
1 yıl olduktan sonra film çekildi, eşime tahlil ise 6 ay sonra yapıldı bende de 6 ay sonra klomen +çatlatma iğnesine başlanmıştı

inşallah canımm. ama sonuçta olmuş bir çocuğun demek ki vücüdunda çok şükür bir problem yok. inş 2. si de an kısa zamanda olur. doktora gittin mi? kendin mi karar verdin jel denemeye?
Öyle Canım Hamd olsun bitane sağlıklı evladım var Rabbim ona ömür versin isteyen herkesede nasip etsin kızımada bi kardeş nasip etsin inşallah :KK42::KK46:.Hangi doktora gittiysem hemwn aşılama deneyelim olmazsa hemen tüp bebek diyorlar.yaşımım 35 onunda etkisi bar tabi ama aşılama tutma olasılığı % 20 ilk kızım olana kadar çok yıprandım üzüldüm sonra kendi kendine oldu.nedense aşılamanın yıpratıcılığından korkuyorum git gel üzülücem biliyorum.o yüzden 1-2 ay kendim bişiler yapayım olmazsa en kötü giderim yine doktora diye düşündüm.jel e gelince jeli bi kitapta okumuştum sonra araştırınca nekadar çok kişinin bu jelle hamile kaldığını okudum yabancı sitelerdende araştırdım ordada hep olumlu sonuçlar var.şu an adetimi bekliyorum sonra hayırlısıyla incir kürü + preeseed denicem bu ay.

ben 2 ay normal takıp yaptırdım. o zamanda catlayana kadar gıtmıstım. zor oluyor ama. cagrıyo gıdıyorum bende.

benımde 9. gün 20mm civarında 3 yumurtam vardı. 10. gün igne oldum. 36 saat sonra ılıskı.
2 tanesı catlıcak demıstı. 1 tanesı henuz bellı degıl. yarın tekrar cagırdı sanırım o nedenle.

olacaksa 1 taneylede oluyorda. ıste sansımız artsın ıstıyoruz. benım zaten problemım yok yumurtlamayla catlamayla ılgılı. ama 1 yıldır hıc hamıle kalamadım. yapılacak her sey yaptırdık. :KK43:
canım merhaba ben doktordan geldim şimdi ultrasonla baktı ve çatlamış dedi herşey yolunda şimdilik bekliyoruz bakalım 7-8 güne belli olur artık... sende doktora gidip geldikten sonra haber ver olurmu

evett bekliyecem mecburr...zaman çabucak geçer inşallahh.buarada doktorum bana glifor şeker hapı kullanmamı önerdi polikistik over tedavisinde etkiliymiş adeti düzene sokup yumurtanın gelişmesine yardımcı oluyormuş ben takviye olarak onuda kullanıyorum...
bana da daha önceki doktorum glukofen vermişti. kullanmadım nedense. evet pco da yardımcı oluyormuş. neyse bir bakayım cuma gün ki şeker testinde alacağım sonuca göre yeni doktorum önerirse kullanırım bende.

1 yılın sonunda yaptırmıştık canım. Eşime de 2 defa tahlil yapıldı. Zamanla vücut alışıyor o ilaçlarada galiba da ben toplamda 7 ay klomen+

1 yıl olduktan sonra film çekildi, eşime tahlil ise 6 ay sonra yapıldı bende de 6 ay sonra klomen +çatlatma iğnesine başlanmıştı
büyük ihtimal birkaç aya olmazsa benden de rahim filmi ister :(

canım merhaba ben doktordan geldim şimdi ultrasonla baktı ve çatlamış dedi herşey yolunda şimdilik bekliyoruz bakalım 7-8 güne belli olur artık... sende doktora gidip geldikten sonra haber ver olurmu
bende öğleden sonra gidicem. 3 tanesi de mi çatlamış :KK76:
hadı hayırlısı olsun canım. 1 tane yeter bize :) Yeterki tutsun

bana da daha önceki doktorum glukofen vermişti. kullanmadım nedense. evet pco da yardımcı oluyormuş. neyse bir bakayım cuma gün ki şeker testinde alacağım sonuca göre yeni doktorum önerirse kullanırım bende.
bende kullanmaya başladıktan sonra araştırdım kullanan çok kişi var ve etkili oluyormuş. ilk 3-4 gün acayip şekilde bağırsaklarımı bozdu ama alıştı bünyem sıkıntı yok şimdi..bi doktoruna danış istersen kullan derse kullan mutlaka

bende öğleden sonra gidicem. 3 tanesi de mi çatlamış :KK76:
hadı hayırlısı olsun canım. 1 tane yeter bize :) Yeterki tutsun
sanırımmm 1 tanesi en büyük olan çatlamış canım ona baktı kesenin şekli değişmiş dedi..bende diğerlerini sormadım bile :KK16:aynenn canım 1 tane yeter bize inşallah seninkilerde çatlarr ve bu ay mutlu haberleri alırızz

sanırımmm 1 tanesi en büyük olan çatlamış canım ona baktı kesenin şekli değişmiş dedi..bende diğerlerini sormadım bile :KK16:aynenn canım 1 tane yeter bize inşallah seninkilerde çatlarr ve bu ay mutlu haberleri alırızz
Geldim canim dr dan. 3 taneside catlamis.. sordum ben :) bide karsimda kocaman ekran var. Zaten bende izliyorum.Hoppa ben sadece bu ay kullandim ilaci. Bidahaki ay asilama dedi. Insallah 3 tanesinden biri tutarda gerek kalmaz. 1 sene sonra gelir mucizem:KK68::KK68: 12 gun sonra kanda baktirabilirmisim.

Bende bu ay klomen kullandim daha adet olmadm ama bugun adet olmam lazmdi pembe sulu akintim oldu sanjrim hasta olcam bende:KK12:

Geldim canim dr dan. 3 taneside catlamis.. sordum ben :) bide karsimda kocaman ekran var. Zaten bende izliyorum.Hoppa ben sadece bu ay kullandim ilaci. Bidahaki ay asilama dedi. Insallah 3 tanesinden biri tutarda gerek kalmaz. 1 sene sonra gelir mucizem:KK68::KK68: 12 gun sonra kanda baktirabilirmisim.
Cok sevindim canim 3unun de catlamasi cok iyi sans artiyor.. insallah guzel haberleri bu ay alirsinda asilamaya gerek kalmaz...simdi beklemek zor zaman gecmiyor sanki

Merhaba Kızlar bende 2 bucuk senedir bebiş istiyorum.ilk gebeliğim doş gebelikti sonrasında hamd olsun bi kızım oldu ve şuan 7 yaşında.Kızıma bi Kardeş istiyoruz 2 bucuk yıl oldu eşimdede bendede sorun yok ama bebişte yok .:110: ben buvay adetim başlayınca incir kürü ve preeseed jel denicem.Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin inşallah
merhaba bende şubatta tedavi olmak için doktora gitcem sizin bahsettiğiniz preeseed jel i biraz araştırdım herkes memnun bahsetmiş acaba siz kullandınız mı ve işe yaradı mı

Cok sevindim canim 3unun de catlamasi cok iyi sans artiyor.. insallah guzel haberleri bu ay alirsinda asilamaya gerek kalmaz...simdi beklemek zor zaman gecmiyor sanki
Gecer ya..ne zamanlar gecti su 1 senede Hoppaalistim ben. Bu ayin sonu guzel olur insallahhhhh. Hepimiz icin :KK36:

Back
X