Yine ayın 19 u ve Salih 11 aylık oldu

Şimdi evi dağıtmakla meşgul

Artık evin içinde turlar atıyor. Yürürken manevra yapıp saga sola dönebiliyor. Elinde oyuncaklarını taşıyarak yürüyebiliyor. Yere düşürdüğü oyuncağı eğilerek alıp yürümeye devam edebiliyor. Eskiden boyunun yetmedigi yerlere parmak ucuna basarak uzaniyor. Cekmeceleri açıp kapatabiliyor. Oyun kuruyor bizimle oyun oynuyor. Mesela kendi üstüne örtü atıp acarak ce e yapiyor. Perdelerin arkasina saklanıyor. Şarkı soylüyor dans ediyor. Benim cikardigim sesleri taklit ediyor. Yaptigim hareketleri yapmaya calisiyor. Mesela bay bay dedigimde o da babbay diyerek elini salliyor. Elime çak yapiyor. Yanagimi yalayarak öptüğünü zannediyor. Hayır manasinda cık yapariz ya onu taklit ediyor. Birisi öksürse veya gırtlağını temizlese ayni sesi cikariyor

eliyle gel gel isareti yapiyor. Gözünü yumup açıyor (oyun yapiyor oyle) bir de başını salla degince kafasini sallıyor. Saclari cok tatli oluyor

Eskiden rastgele söylediği kelimelerin artık bir anlamı oldugunu ogrendi. Elindeki seyi yere atmadan once attı diyor

babasina baba dedesine dede diyor. Göğsümu acinca meme diyerek gülüyor

suya bu diyor. Bana da ananananne diyor bazen.

Apartmana girdigimizde sesinin yankilanmasi icin a a a a diye bagiriyor. En büyük hobisi kağıt yemek. Nerde bi pecete bi kağıt görse ağzına atıyor.

Benim minik mucizem büyüdü büyüdü kocaman abi oldu maşallah

Bugün sonunda saçını kesmeye karar verdim ve sonuç böyle oldu:
Eki Görüntüle 1997963