- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #3.901
Bilyrm senin sıkıntını hatta doğumdan önce konuşmuştuk senle bu konuyu ben de okula başlycm die üzülyrm. Şükür senin ki hallolmuş ama benim okulum başlyck bayramdan sonra çok üzülyrm ya nasıl bırakcm bilmyrm. Çok özledim ben miniğimi.ağladı mı susturabildiler mi. Ben de dondurmayı düşündüm ama bu kez de seneye bana yardımcı olck arkadaşlarım bile olmyck en azından idare ediyolar bazı durumlarda ve okul gittik çe uzayabilir. Ben de çaktırmyrm ama hep kendi kendime ağlyrm. Benim kv bakck ama çok üzülyrm gerçekten daha çok küçük bana ihtiyacı varKızlar biliyosunuz ben erken doğum yaptığım için son güne kadar çalıştım.cuma günü çalıştım Cumartesi kontrol ve pazar apar topar sezeryanneyse Şükürler olsun o günümüze de bu günümüze de.yani doğum öncesi iznimi kullanamadığımdan doğum sonrasına aktardılar ve Velhasıl kelam doğum iznim bitti.ve yaklaşık bir aydır kimseye yansıtmadan ağlayıp geziyorum ben kuzumu bırakıp nasıl gidicem diye.çok zor bi durum çalışan çalışmayan bütün anneler beni çok iyi anlar.heyet raporuyla 45+45 üç ay idare edebilirim fakat onu da almak istemiyorum nihayetinde hiç bir sağlık sıkıntım yok dolayısıyla rapor Alıp helal kazancıma haram sokmak istemiyorum.ücretsiz izinden korkuyodum tek maaşla nasıl geçiniriz aryanın ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayabilir miyiz diye(lütfen bana kızmayın bu nasıl anne Parasını düşünüyo diye.çünkü gerçekten para olayı değil,gereksiz evham benimki)neyse bu ruh hali içinde ağlayıp duruyordum herkesten gizli.aryaya baktıkça içim eriyordu bırakıp gidicem diye.geçenlerde annem ziyaretimize geldi.bi gün oturuyoruz pat diye"ben bu çocuğu nasıl bırakıp gdicem"diyip başladım ağlamaya.sanırım kaç Yaşında olursak olalım herkesten gizlediğiniz iç Dünyanız annenizin yanında ortaya çıkıyor.annem "tabiki bırakıp gitmeyeceksin ben senin izinle ilgili sıkıntılarını biliyorum sakın onları dert etme ben herzaman yanındayım"dedi.sanırım duymak istediğim beklediğim cümle buydu.üzerimden kocamannnn bi dağ kalktı sanki.ğcretsiz izin almaya karar verdim Gönül rahatlığıyla.annemden maddi bişey beklediğimden değil böyle bişeyi eşimde bende kabul etmeyiz zaten ama o manevi ben Varım ve herzaman yanınızdayım desteği dünyalara bedel.syrıca maddi Açıdan ihtiyacımız yok çok şükür ben çalışmasam dahi:)neyse o gün bugündür içimde bi Sevinç işe başlamıycam 6 ay daha kuzumla beraberim diye:))o Yüzden diyorum ki anneler iyi ki varlar ve keşke Ölümsüz olsalar:))