• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Sabah annem kızı severken,kuzum Büyüyüp çocuk Dr U olucak inşallah,kendi Dr unun yanına gidip bak bende sizin gibi dr oldum benim gibi erken Doğan bebeklere yardım ediyorum diycek dedi.sabahtan beri kimseye göstermeden ağlayıp duruyorum.sanırım bende ki bu durum geçici değil aryamın yoğun bakım günlerinden dolayı gözümde akmaya hazır bir damlayla yaşıycam.annelik de biraz böyle bişey olsa gerek.neyse bakalım:)günaydınlar:)
Kac haftalik dogmustu bebişin

Maşallah kız benim ki 5 günde azıcık zeytinyağı vermeden yapmıyo.hep beklyrm bakyrm 5 gün oldu müdahale edyrm. Bi türlü yapmıyo
Canım yapısal demmkki her bebek aynı olmuo ama sen bağırsak çalıştıran bişiler ye ona sütünden etki eder

Kızlar merhaba.20 temmuz doğumlu kızım var bugüne kadar ki gelişimi normal görünüyor ama artık gülümsemeye başlaması gerekiyor sanırım. Türlü şebeklikler yapıyorum ama sadece bakıyor daha erken mi acaba acele mi ediyorum.
Benim ki de 27 temmuz dogumlu bilincli olarak dun başladı gülmeye çenesine pist yapıyorum gülüyor artık

ah kuzuuum beni de ağlattın yaa. inşallah biz de atlatırız ameliyat günlerini. biz hiçbir zaman unutamayız ama önemli olan bebeklerimizde izi kalmaz inşallah
Bebeklerimiz çektikleri sıkıntıların Hiçbirini hatırlamayacak Allah'ın izniyle çooook da sağlıklı olacaklar kuzum.zaten sağlıklılar.sizde ameliyatı sıkıntısız atlatacaksınız Allah'ın izniyle.bize gelince!:)biz anneyiz annelik her zamanda biraz Yürek sızısı:)

Biz minnosumla bugun gezmelere gittik tatil icin alisveris yaptik ona :) benim kizin gozu acildi sanirim artik.arabasinsa hep misil misil uyuyan kiz bugun cok az uyudu.arada mizirdandi azcik agladi :) biz yemek yiyecegimiz zaman uyudu anlayisli kizim.o da kendisine sut olsun diye sanirim :KK70:
Masallah size anali kızlı cok tatlısınız:)

Kızlar burada bahsettim annem ameliyat oldu diye kendisini görmeye gittik 10 dakikalık mesafe 21.30 da kalktik uyur gecikmeyelim diye arabada uyudu evde uyandı 01.30 a kadar uyumadı ne yapmak lazım uyutana kadar neler yapmadık cikilmayacak mi dışarı cikilinca böyle mi olacak :kızgın::oha:
Düzene girecek 5,6 aylik olunca suan daha dunyaya adapte olamadilar ki cnm zamanla herşey

Ben direkt ortopedi ye aldım o da ultrasona gönderdi.gün aldım 2 hafta sonra çekilecek
Hiç manuel kontrol yapmadan mı göndriyorlar radyolojiye. Bizim doktor manuel test yaptı sorun yok dedi. Şüphelenirse göndermesi lazım radyolojiye sonuçta yararlı şeyler değil gerekli durumlarda çekilmeli.

Günaydın anneler. Topikte bir hamile kalma korkusu sarmis bircok kisiyi. Biri de benim o kisilerden. 40im da gittim takmadılar n3 zaman adet olacagim meçhul. 6 ay adet görmedim ilk bebekte. Sonra1 adetle kıza hamile kaldim. Cok korkuyorum dun açılışı yaptik eşimle ama gelinbana sorun kabir azabı gibiydi resmen. Ben daha çocuk defterini kapadim. Kondom kullanmıyor pasazade. Ben hap icemem. Geri cekilme ile hamile kaldım daha once bilen bilir. Adet görsem hemen spirale kosacagim 6 ay gormezsem halim nolur bilmem. Bizde durumlar bu. Pasama gelince 42 günlük olduk agulara başladık cok sukur artık bilincli olarak gülüyoruz da. Iyi kilo aliyoruz masallah gece oglum ii uyudugu için sutum heryere akmis bugun pompa siparişi verdim inşallah daha rahat gecer geceleri 3n azından meme sizisi cekmem

Back
X