O his hiç gitmiyor biliyormusun :)) azalıyor ama :))
denizin haftası iyi olmasına rağmen onu öyle her tarafında hortumlarla hatırladığımda benim de o bir damla yaşım içimde biryerlerde duruyor oluyor.
Ama arya büyüdükçe, ek gıdası, agusu gugusu derken, iletişiminiz arttıkça ve bağınız daha da kuvvetlendikçe o acı azalacak. Hiç unutmayacaksın ama eskisi kadar yaralamayacak seni.
Ben denizi ilk gördüğümde anlam veremedim neden birsürü hortum olduğuna, eşim çook uzun zaman sonra söyledi bana denizin hortumla beslendiğini. Yoğun bakımdayken ilgilenen hemşireler de moralim bozulmasın diye çok çabalamışlar şimdi anlıyorum.
Bak o yaş geldi yine biryerden yine gözlerime :)))
4. Gün hemşire denizi getirip bana gösterdiğinde, bak annesi banyosunu da yaptı dedi ve inan bana o kokuyu hala ilk tazeliğinde hatırlıyorum :))
Göğsüm sıkışıyor her hatırladığımda o 6 günü.
Senin 10 katı günün geçti orada. Unutulmuyor ama acısı azalıyor söz veriyorum :))
Çok güzel günleriniz olacak kuzucuğunla, Allah razı olsun o hemşirelerden ve doktorlardan.
Kuzucuklarımız yanımız da ya, sağlıklılar ya çok şükür bin şükür.
Bak o sıpalar ne hallere geldiler şimdi, çok çabuk büyüyorlar. Koskoca 7 yıl geçti ama dün gibi hatırlıyorum o günleri :)))
Ama dün ne yediğimi hatırlamıyorum bu aralar :))))))
Eki Görüntüle 1882504