- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #5.921
Ayyy bende 24 ekimi 25 e bağlayan gece idi 29 ekim de benim doğum günümBenimde 24 eylul :) 6 ekimi 7 ekime baglayan gece hamile kaldim7 ekimde dogum gunum bu arada
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy bende 24 ekimi 25 e bağlayan gece idi 29 ekim de benim doğum günümBenimde 24 eylul :) 6 ekimi 7 ekime baglayan gece hamile kaldim7 ekimde dogum gunum bu arada
![]()
Fıstığıma bakın kızlar :) Bir maşallahınızı alırız :) Koyabildim sonunda
Aynen bizim ki de öyle dedi.
Aldim brn canim ama murwkkep filsn degil. Insallah ise yararAynen bizim ki de öyle dedi.
canım kamerayı görünce kendini kaybediyo gülmeler poz vermeler bişeyler. zamane bebeğiCnm yerim hani gülmüyodu kız. Maaşşallah maaşallah :)
sağol canım allah razı olsun en çok sen merak ediyordun muradına erdin :)amanıııın masallah prenses yerim nası bakıyoo masallah allahım esirgesiin
Calpol fln bişi ver dedim i doktorKızlar bugün aşı olduk çok kötü kuzum inleyip duruyo ne fenaymış bu aşı
Gece kac saat uyuyor? Bizm gece uykumuz 8 9 gibi basliyo. Toplamda 7 9 aaat arasi uyuyozgunduz ne kadar uyuyor bebisleriniz?kizim sabah 8le gece 12 arasi toplam 4 5 saat uyuyor.bazen daha fazla.normal mi bu durum?ozrllikle bugun uyanik kaldigi saat azdi.emip emip uyuyor
Atesi var miKızlar bugün aşı olduk çok kötü kuzum inleyip duruyo ne fenaymış bu aşı
Huggiesden daha mı memnunsunuz canım
Supermis :)) iyi denk getirmisiz desene :) 1 senede ne cok sey degisiyomus.gecen sene bu zamanlar hamile kalmaya calisiyodum.simdi bebem kucagimda zorla yaziyorum :)Ayyy bende 24 ekimi 25 e bağlayan gece idi 29 ekim de benim doğum günüm![]()
Hemşire dedi 38 olunca ver diye bir çay kaşığı verdik3.5da 37.5 falan düşmüştü şimdi yine 37.8 e 37.9 38 falan gösteriyo dereceCalpol fln bişi ver dedim i doktor
Var canım yaAtesi var mi
4 saat arayla verebiliosun calpol canım inşallah hemen gecerHemşire dedi 38 olunca ver diye bir çay kaşığı verdik3.5da 37.5 falan düşmüştü şimdi yine 37.8 e 37.9 38 falan gösteriyo derece
Vallahi Zaman çabuk gecio kıymetini bilelim bebisler çabuk büyüolar her anın tadını çıkarmayı unutmayalimSupermis :)) iyi denk getirmisiz desene :) 1 senede ne cok sey degisiyomus.gecen sene bu zamanlar hamile kalmaya calisiyodum.simdi bebem kucagimda zorla yaziyorum :)