• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

gunduz ne kadar uyuyor bebisleriniz?kizim sabah 8le gece 12 arasi toplam 4 5 saat uyuyor.bazen daha fazla.normal mi bu durum?ozrllikle bugun uyanik kaldigi saat azdi.emip emip uyuyor

Fıstığıma bakın kızlar :) Bir maşallahınızı alırız :) Koyabildim sonunda

MaşaAllah TebarekAllah annesi, yüzü hep böyle gülsün inş.

Bu arada bizim biberon durumundaki gelişmeyi anlatayım. Geçen gün annemdeydik sen bir dene dedim vermeyi ama almadı hanımefendi. Az daha bekleyelim acıksın dedim ama kıyamadı torununa eziyet etme çocuğa emzir diye tutuşturdu kucağıma.
Dün uyurken emme saati geçti biraz, iyice acıkmış verdim biberonu aldı bu kez. Anlayacağınız bıçak kemiğe dayanmadan almıyor.

denizbatiekin denizbatiekin misam misam @Aryadeniz38

Kizlar dr. Brown cam biberon kullaniyoruz ama siril siril akiyo kaynattim cok kez ondan mi acaba? Anne gogsu gibi az akan basliklar varmis yine ayni marka mi almam gerekiyo

Supermis :)) iyi denk getirmisiz desene :) 1 senede ne cok sey degisiyomus.gecen sene bu zamanlar hamile kalmaya calisiyodum.simdi bebem kucagimda zorla yaziyorum :)
Vallahi Zaman çabuk gecio kıymetini bilelim bebisler çabuk büyüolar her anın tadını çıkarmayı unutmayalim

Back
X