- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #5.941
teşekkürler canım :*
sağol canım.yediklerimin kızımın kakasını etlilediğini ben pek düşünmüyorum ama bir kere kırmızı lahanalı kış salatası yemiştim kızımın gazı bile lahana kokuyordı tek onda yaşadım bunumatsiyahoje
eastnbull masallah bebislerinize.
yediklerimiz kakalari asiri etkilio.benim kizimda dunden beri baya sivi yapiyor kakayi.farkli birsey yedim mi bilmiyorum:)
sut icin lifalif yulaf ezmesi tavsiye ederim.etkiliyor baya.icine kuru meyve de atiyorum.ogun oluyor
benimki de ak kuzu teyzesi :))matsiyahoje yaaa ben bu denizi yerimmmmmm maşallah suphanallah çoook tatlı kuzuıuuı.yan yan Çapkın gülüşü yapmış:)))kuzummm
teşekkürler :)senin gülüşüne kurban olayım ben yaaa :) minikim maşallah sübahallah :))
yunan kahvesini biliyorum yakın ama tercih etmem mehmet efendi varken. yok deseydin gönderirdim canım sen iste yeter ki :)ohh, afiyet olsun. burada türk kahvesi var ama türk değil :)) yunan kahvesi desem daha doğru olur :)
sağolsun eşim yapıyor istersem bana boool şekerli türk kahvesi.mehmet efendinin kahvesinden istiyoruz her buraya gelenden. şimdilik stoklarım tamam :))
teşekkür ederiz :)Oy masallah yaa Deniz hanima :)
amin canım cümlemizin bebeklerini inşallah.matsiyahoje maşallah kuzuya Rabbim sağlıklı büyümeyi nasip etsin
sağol canım. biberon için de gözün aydın acıkınca alıyorsa sıkıntı yokMaşaAllah TebarekAllah annesi, yüzü hep böyle gülsün inş.
Bu arada bizim biberon durumundaki gelişmeyi anlatayım. Geçen gün annemdeydik sen bir dene dedim vermeyi ama almadı hanımefendi. Az daha bekleyelim acıksın dedim ama kıyamadı torununa eziyet etme çocuğa emzir diye tutuşturdu kucağıma.
Dün uyurken emme saati geçti biraz, iyice acıkmış verdim biberonu aldı bu kez. Anlayacağınız bıçak kemiğe dayanmadan almıyor.
@denizbatiekin @misam @Aryadeniz38
canım emziğini doğru takmamışsındır benim de başıma geldi yada içinde hava vardır başlığı çıkar geri tak emziği çıkar geri tak bi deneKizlar dr. Brown cam biberon kullaniyoruz ama siril siril akiyo kaynattim cok kez ondan mi acaba? Anne gogsu gibi az akan basliklar varmis yine ayni marka mi almam gerekiyo