• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

matsiyahoje matsiyahoje canım çok şeker maşallah kuzuya gayet Güleç kızın :KK15:
teşekkürler canım :*

matsiyahoje matsiyahoje eastnbull eastnbull masallah bebislerinize.

yediklerimiz kakalari asiri etkilio.benim kizimda dunden beri baya sivi yapiyor kakayi.farkli birsey yedim mi bilmiyorum:)

sut icin lifalif yulaf ezmesi tavsiye ederim.etkiliyor baya.icine kuru meyve de atiyorum.ogun oluyor
sağol canım.yediklerimin kızımın kakasını etlilediğini ben pek düşünmüyorum ama bir kere kırmızı lahanalı kış salatası yemiştim kızımın gazı bile lahana kokuyordı tek onda yaşadım bunu
matsiyahoje matsiyahoje yaaa ben bu denizi yerimmmmmm maşallah suphanallah çoook tatlı kuzuıuuı.yan yan Çapkın gülüşü yapmış:)))kuzummm
benimki de ak kuzu teyzesi :))
senin gülüşüne kurban olayım ben yaaa :) minikim maşallah sübahallah :))
teşekkürler :)

ohh, afiyet olsun. burada türk kahvesi var ama türk değil :)) yunan kahvesi desem daha doğru olur :)

sağolsun eşim yapıyor istersem bana boool şekerli türk kahvesi.mehmet efendinin kahvesinden istiyoruz her buraya gelenden. şimdilik stoklarım tamam :))
yunan kahvesini biliyorum yakın ama tercih etmem mehmet efendi varken. yok deseydin gönderirdim canım sen iste yeter ki :)

Oy masallah yaa Deniz hanima :)
teşekkür ederiz :)

matsiyahoje matsiyahoje maşallah kuzuya Rabbim sağlıklı büyümeyi nasip etsin
amin canım cümlemizin bebeklerini inşallah.

MaşaAllah TebarekAllah annesi, yüzü hep böyle gülsün inş.

Bu arada bizim biberon durumundaki gelişmeyi anlatayım. Geçen gün annemdeydik sen bir dene dedim vermeyi ama almadı hanımefendi. Az daha bekleyelim acıksın dedim ama kıyamadı torununa eziyet etme çocuğa emzir diye tutuşturdu kucağıma.
Dün uyurken emme saati geçti biraz, iyice acıkmış verdim biberonu aldı bu kez. Anlayacağınız bıçak kemiğe dayanmadan almıyor.

@denizbatiekin @misam @Aryadeniz38
sağol canım. biberon için de gözün aydın acıkınca alıyorsa sıkıntı yok

Kizlar dr. Brown cam biberon kullaniyoruz ama siril siril akiyo kaynattim cok kez ondan mi acaba? Anne gogsu gibi az akan basliklar varmis yine ayni marka mi almam gerekiyo
canım emziğini doğru takmamışsındır benim de başıma geldi yada içinde hava vardır başlığı çıkar geri tak emziği çıkar geri tak bi dene

kuzum burada yok maalesef ac almiron. ekin kabız değil ama ben taktım kafaya çocuğun kakasını :) acaba hipp ten mi oldu diye düşünmüştüm, o yüzden bebelac denedim ama alakası yokmuş :)) hatun canı istedi mi mis gibi yapıyor valla. hatta dolup taşıyor bezi :)) hipp e devam :)

bir ara 4 günde bir yapıyordu, şimdi iki günde bir :)) sağlık olsun:) yapıyor ya içim rahatladı şimdi, düşünmüyorum artık :))

Ben de doğduğundan beri hipp kullaniyordum, 2 günde bir yapıyordu kakasini 3 gün.önce similac aldım hergun yapmaya başladı hatta 2 kere yaptığı bile oluyor.

Ben huggiesin 2 numarasini kullanmistim dokusu filan hosuma gitmisti. 3 numarasi ayni degilmis sanirim bilmiyorm. primaya gectigime pisman oldum ben ama zaten pisik degistirmeye korkuyorum
Evet 3 nmaranin dokusu farklı neden prima ya gectigine pişman oldun ben 3 numaranın dokusunu beğenmedim diye prima ya dönüş yapim diyorum

Maşallah bebişlere :KK200:
Ben kızımı emZiğe alıştırdım 2 gündür ama kötü mü yaptım acaba yaa ağzından düşer düşmez uyanıyor ben o dalınca çekiyorum yine farkediyor... Tam olarak alışana kadar geçici midir ne dersiniz?

İnek sütü buğday balık öncelikli alerjik ürünler canım bi dene tabi bizim kız çok ağladı alerjik sandık test 6. Ay test yaptrdik bişi çıkmadı bizimki ameliyat olmasi gerektigindenmis
Süt içmiyorum ama süt ürünleri ister istemez tüketiyoruz. Baştan beri yediklerim aynı. Yeşil kaka yeni oldu.

akans akans bi test yaptir icin icini yemesin.olduysa da yapacak birsey yok.rabbim yardim eder.

kizlar eger su an bebek dusunmuosaniz regl olmamis olsaniz dahi hamilelik durumu olabiliyor.dikkat edin bence

Back
X