• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Akans 3.hamilelik deyince aklima geldi. Kv gecen gun hamile kalsan yine oglun olacak dedi. Üzgün ve moralimin bozulması refleksiyle niye oyle diyorsun anne diye cıkıştım. Cunku ikinci bebegimin erkek olacagini duyunca benim kız istediğimi bildigi halde sevinc naralari atmisti ondan beri hassasım bu konuda.. Her neyse ucuncu bebegim olursa erkek olacakmis cunku Kağanın burnunun uzerinde mavi bir damar belirginmiş. Çıldıriciimm:kızgın:
kıyamam yaaa...seni üzmek için yapmış hiç takma kısmetse 3 .kız olur falan de delirsin iyice kız olana kadar doğurucam de

Bayramlık kot Mont aldık da deneyelim dedik:)))değişik bi tarzımız oldu:)))bakmayın montun öyle büyük durduğuna Arabanın aynasına süs diye asılacak cinsten küçücük:))))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 75
Acımıyormu cnm?

Ağdanın yanında acısı hiç birşey değil. 5 kademesi var, ben tüm vücudumu 5. Yani en yüksek kademede yapıyorum ve neredeyse hiç hissetmiyorum. Sadece genital bölgeyi 3 le başladım şimdi 4 e çıktım. Acısına dayanamıyorsan kademesini düşürebiliyorsun :)

Masallah annesi. Kac kilo dogmustu benimki de 70 günlük 5200kilo ve 56 cm. 3100 kilo 49 cm dogmustu sizinkileri duyunca kisa boylu mu olacak cok mu zayif diye supheye dusuyorum
3 300 50 cm doğdu canım doktoru genetik dedj sizde tombik bebeklermissiniz ondan olur dedi

Kizlar dogum sonrasi hamilelik kilolarinizi verebildiniz mi benim 6 kilo kaldi:kızgın:rejim spor da yapamiyorum sezeryanla dogum yaptim. Ama bu gobek uyuz etmeye basladi beni

Masallah annesi. Kac kilo dogmustu benimki de 70 günlük 5200kilo ve 56 cm. 3100 kilo 49 cm dogmustu sizinkileri duyunca kisa boylu mu olacak cok mu zayif diye supheye dusuyorum
Canım benim eşim 5kg doğmuş şimdide 190 boyu 97 kg bi adam ben 167 cm im çocuk minik olsa problem demişti kızımda da anne baba ya çeker genetiği sıkıntı yapma kilo lu olması sağlık göstergesi deil zTn

ozguleysa ozguleysa F ferda88 philips lumea sc2007

Ben kendim yapıyorum. Genital hariç acı hissetmiyorum. Kendin yapamıyorsan eşin yapsın, bir merkezde yabancı birine yaptırmaktan iyidir bence :p

Hamilelikten önce bir merkezde başlamıştım. Oraya verdiğim paraya acıyorum çünkü düzenli gidemediğim için boşa gitti. Hafta içi çalıştığım için sadece pazar gidebiliyordum onda da randevu için adetin biteli 1 hafta geçmiş olmalı ve bir sonraki adete en az 1 hafta olmalı dediler. Zaten âdetlerim düzensiz. Denk getirmek neredeyse imkansız... bir de gitmeden bir gün önce jilet yapman gerekiyor. Tam jilet yapıyorsun ertesi gün merkezi bir arıyorsun ki ya cihaz bozulmuş ya elektirik gitmiş saçma sapan işler. Hamilelikten sonra devam ederiz dediler ama ben vazgeçtim. Benim seanslar 45 dk filan sürüyordu. Bebeği epey yalnız bırakmam gerekecekti. Şimdi bebek yan odada uyurken temiz temiz lazerimi yapıyorum. Dezenfekte ediliyor mu derdim yok. Bebek ağlarsa 10 dakika sonra tekrar devam edebilirim. Öyle işte ben çok memnunum ağda dan sonra heryerim batık, sivilce olurdu hepsinden kurtuldum.

Sadece birsey eklemek istiyorum, 2 çocuklu kuzenime de tavsiye ettim o da aldı. Bana pratik gelmedi dedi. (Belki öncesinde jilet yapıldığı için demiştir bilmiyorum.)

Kizlar dogum sonrasi hamilelik kilolarinizi verebildiniz mi benim 6 kilo kaldi:kızgın:rejim spor da yapamiyorum sezeryanla dogum yaptim. Ama bu gobek uyuz etmeye basladi beni
Korse tak canım 7 kg var ama göbek yok çok şükür hep korse taktım ondan. Dogumdan ewe geldiğimde içerde 1 bebek daha var sanirdin:KK70:

Canım benim eşim 5kg doğmuş şimdide 190 boyu 97 kg bi adam ben 167 cm im çocuk minik olsa problem demişti kızımda da anne baba ya çeker genetiği sıkıntı yapma kilo lu olması sağlık göstergesi deil zTn
Bizde de baba 190cm ben 172 sizin Çocuğunuz çok tombik iri uzun boylu olur diye diye nazar ettiler minnak Doğdu kuzum:))

Benim bebegim 37 haftalik dogdu sanirim onun da etkisi var. Mevlam uzun saglikli omurler versin insallah bebeklerimize ve bizlere de onlarin guzel yasamini gprme firsatini versin ins

Back
X