- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #6.061
Bugun tam 60 günlük oğlus 6750 gr olmuş 60 cm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıyamam yaaa...seni üzmek için yapmış hiç takma kısmetse 3 .kız olur falan de delirsin iyice kız olana kadar doğurucam deAkans 3.hamilelik deyince aklima geldi. Kv gecen gun hamile kalsan yine oglun olacak dedi. Üzgün ve moralimin bozulması refleksiyle niye oyle diyorsun anne diye cıkıştım. Cunku ikinci bebegimin erkek olacagini duyunca benim kız istediğimi bildigi halde sevinc naralari atmisti ondan beri hassasım bu konuda.. Her neyse ucuncu bebegim olursa erkek olacakmis cunku Kağanın burnunun uzerinde mavi bir damar belirginmiş. Çıldıriciimm![]()
Benim evliliğim ikizler mi oluyo 14 Haziran:)Annemmm senin ewliligin akrep burcu vayyy çok acaip![]()
Evet canım eğlenceli bi ewlilik sizinkiBenim evliliğim ikizler mi oluyo 14 Haziran:)
Tarz olmuş minik kuş bayramliklariyla pek ciciBayramlık kot Mont aldık da deneyelim dedik:)))değişik bi tarzımız oldu:)))bakmayın montun öyle büyük durduğuna Arabanın aynasına süs diye asılacak cinsten küçücük:))))
Acımıyormu cnm?
Masallah annesi. Kac kilo dogmustu benimki de 70 günlük 5200kilo ve 56 cm. 3100 kilo 49 cm dogmustu sizinkileri duyunca kisa boylu mu olacak cok mu zayif diye supheye dusuyorumBugun tam 60 günlük oğlus 6750 gr olmuş 60 cm![]()
Hadi ya:)))ikizler burcunun özelliklerini mi taşıyor yaniEvet canım eğlenceli bi ewlilik sizinki
3 300 50 cm doğdu canım doktoru genetik dedj sizde tombik bebeklermissiniz ondan olur dediMasallah annesi. Kac kilo dogmustu benimki de 70 günlük 5200kilo ve 56 cm. 3100 kilo 49 cm dogmustu sizinkileri duyunca kisa boylu mu olacak cok mu zayif diye supheye dusuyorum
Canım benim eşim 5kg doğmuş şimdide 190 boyu 97 kg bi adam ben 167 cm im çocuk minik olsa problem demişti kızımda da anne baba ya çeker genetiği sıkıntı yapma kilo lu olması sağlık göstergesi deil zTnMasallah annesi. Kac kilo dogmustu benimki de 70 günlük 5200kilo ve 56 cm. 3100 kilo 49 cm dogmustu sizinkileri duyunca kisa boylu mu olacak cok mu zayif diye supheye dusuyorum
Korse tak canım 7 kg var ama göbek yok çok şükür hep korse taktım ondan. Dogumdan ewe geldiğimde içerde 1 bebek daha var sanirdinKizlar dogum sonrasi hamilelik kilolarinizi verebildiniz mi benim 6 kilo kaldirejim spor da yapamiyorum sezeryanla dogum yaptim. Ama bu gobek uyuz etmeye basladi beni
Bizde de baba 190cm ben 172 sizin Çocuğunuz çok tombik iri uzun boylu olur diye diye nazar ettiler minnak Doğdu kuzum:))Canım benim eşim 5kg doğmuş şimdide 190 boyu 97 kg bi adam ben 167 cm im çocuk minik olsa problem demişti kızımda da anne baba ya çeker genetiği sıkıntı yapma kilo lu olması sağlık göstergesi deil zTn
Benim bebegim 37 haftalik dogdu sanirim onun da etkisi var. Mevlam uzun saglikli omurler versin insallah bebeklerimize ve bizlere de onlarin guzel yasamini gprme firsatini versin insCanım benim eşim 5kg doğmuş şimdide 190 boyu 97 kg bi adam ben 167 cm im çocuk minik olsa problem demişti kızımda da anne baba ya çeker genetiği sıkıntı yapma kilo lu olması sağlık göstergesi deil zTn
Ama dikislerim hala aciyo korse takincaKorse tak canım 7 kg var ama göbek yok çok şükür hep korse taktım ondan. Dogumdan ewe geldiğimde içerde 1 bebek daha var sanirdin![]()
Canım senin bebeğin erken doğdu ama. Sonrasında çok çok toparlar merak etme iyi bile arya çık maşallahBizde de baba 190cm ben 172 sizin Çocuğunuz çok tombik iri uzun boylu olur diye diye nazar ettiler minnak Doğdu kuzum:))
O zaman bişi ile sar canım çok sikmadanAma dikislerim hala aciyo korse takinca