• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim ben aksam 9 bucukta yatiriyorum.8 de de girsem odaya yine 9 bucukta uyuyo :) banyo kremlenme giyinme emzirme tarzinda bi uyku rutini yaptik.bakalim zamanla oturacak duzenimiz.9 bucukta uyudugu zaman geneldr sabah 5 6 ya kadar uyuyo.uykuda emzirdigim icin uykuya devam ediyo.2 gundur aksam 10 10 bucuk gibi uyanmaya basladi.ama cok ugrastirmadan uyuyo.sadece uyku gecislerimisi halledemedik.kendi kendine uyumuyo bir turli.bende su donemde aglasima karsiyim.ostedigi gibi uyutuyorum biraz daha buyuyuncr bu konuda ugrasicam artik
Peki gece kaç defa kalkıyor canım

emzirdikten sonra gazını alman gerk sırt sıvazlıyarak gelan yoksa yatırınca rahatsız oluyor uyanıyor uyanınca canı sıkılıyor dahada cok cingar cıkarıyolar. bide elini felan sallıyorlar iyice cileden cıkıyolar eline eldiven takabilirain o anlarda. ama muhakkak gaz cıkmalı

O dA ayrı sorun işte ya cikmouor bi türlü . Gaz damlası verdi bigün dr ins ise yarar

Benim de 8. Gün açılmıştı 1 tanesi.. 9. Gün 1 dikişe 3 dikiş atıldı alttan.. berbat bi psikoloji.. seni çok iyi anlıyorum ben lu an 27. Günümdeyim hala rahat oturamıyorum.. tek ilacı zaman.. Allah beterinden korusun canım geçecek inşallah...
Ayy canım benim rabbim sana da şifa versin inşallah aynen insanın canı sıkılıyor vi an önce iyi olup bebeğinle ilgilenmek istiyorsun böyle olunca moral bozuluyor ama rabbim beterinden saklasın bizi

denizbatiekin denizbatiekin yüzustu sekil 1-a daki gibi mi canım :))) gordugun uzre ben de yatiriyorum lakin bi arkdasim bana uzun sureli cigerlerine baskinin zararli olacagini soylemisti. Yarim saatten fazla yatirmamak gerekmis.arastirmasini yapmadim ama.

aynen bacım :)) bizim hatun başka türlü uyumuyor ki. dalamıyor uykuya.

3 gecedir yan yatırmayı deniyorum, heralde uykusu olduğu için çok mızmızlamıyor ama yüzüstü uyuduğu gibi de hiçbir koşulda uyumuyor hatun :))

ya şimdi hatırladım, ben 2 numaramı bebek arabasında bile yüzüstü yatırıyordum :))

Kızlar doktor bebeği güneşe çıkarın demiş eşime.. soyup sabah 10 öğlen 3.. bikere yaptım tamamen soyup güneşe çıkardım odada.. kan ter içinde kaldı yawrum.. Siz nasıl yapıyorsunuz

valla ben hep akşamüstü güneşine çıkarmaya gayret ediyorum. sadece altını çıkarıyorum, yüzü gölgede kalacak şekilde bebek arabasında durduğu kadar duruyor :)) bacaklarından güneş alıyor. ya da sadece ayaklarından :)

İlk ay bebekleriniz kaç kilo aldı? Benimki daha yeni 1 aylık oldu şükür. . Gaz sıkıntısı çekiyoruz. Sabaha kadar ıkınıp sıkınıyor. Ne o uyutuyor nede kendi uyuyor yavrum. .

İlk ay bebekleriniz kaç kilo aldı? Benimki daha yeni 1 aylık oldu şükür. . Gaz sıkıntısı çekiyoruz. Sabaha kadar ıkınıp sıkınıyor. Ne o uyutuyor nede kendi uyuyor yavrum. .

bizim de haftaya pazar tam 1 aylik olacak insallah p tesi de asimiz var o zaman ogrencez kilomuzu boyumuzu
boyu uzadi farkindayim ama fazla kilo almadi gibi

Bizim doktor 40 gün sonra gel vajinal muayene yapcam dedi ben de gitmek istemiyorum çok önemli gibi gelmiyor bana

Bana normal dogumda 40 gun sezeryanda 2 ay sonra vajinal muayene olacagini soylemisti doktor. Muayenede iltihap gördü onun için fitil verdi ve smear testi için numune aldı.

Back
X