denizbatiekin
yeni nickin cok guzel olmus canim masallah :) 3 cocukla hayat nasil gidiyor? Topikteki 2 cocuklular hep olumsuz seyer yazdilar, o yuzden seni coook merak ediyorum :)
:))) vallahi şimdilik iyiyiz çünkü eşim izinli, annem Pzt gitti. Neredeyse birşey anlamadım şu geçen bir aydan. Asıl bu sorunun cevabını 2 hafta sonra verebilirim :)) eşim işe başlayınca :))
Bir de ben hafta içi tek başımayım, hafta sonunda gelebiliyor eşim.
İşte o zaman ciyaaaaaaaaak diyeceğim galiba :))
Bir de inan bana çocuk sayısı arttıkça insan daha bir rahat oluyor :))
Şimdi hem vaktim var hem tecrübem. Daha keyifli bu sefer.
Deniz erken doğmuştu, çok minikti, ilk bebekti ve ben endişe halimden inan sevememişim onu.
Batı feci kolikti, gündüz hiç uyumadı 8 aylık olana kadar. Onda da ne olacak böyle, ya fıtık olursa, neden ağlıyor vs. Çözmeye çalışmak ve çözüm bulamayıp ağlamakla geçti.
Ama ekin hanım şanslı, ağlasa, bağırsa, gazı tuzu olsa bile endişeli değilim o konularda. Kucağıma alıp sakinleştirmeye çalışıyorum. Tabiki endişeleniyorum ama ilk ikisi gibi değil :))
Çok çabuk unutuluyor valla, gözleri şaşı oluyor bazen ve ben sanki ilk defa görüyorum 1 aylık bebek :)) endişeleniyorum hemen :))
Çok şükür şimdilik bir yaramazlık yok bizde. Allahım hepsinin ömrünü sağlıklı, şansını bahtını açık etsin inşallah :)