- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.181
Bende birkac seyden dolayi esimden sogudum ona belli etmemeye calisiyorum ama icimden atamiyorum esimle konusacagim zamani gelince yine o kendini hakli gorecek uste cikacak eminim zamani ne zaman gelir ben o zamana kadar naparim onuda bilmiyorum hamileyken mutluydum nezaman dogum yaptim esimin benim kardeslerime karsi olan davranislari beni cok uzdu hep arada kaliyorum ben onun ailesine saygida kusur etmiyorum konusmaya calistigimda kabul etmiyo yada gecistiriyo birgun patlamaktan korkuyorum da yine ben ve ailem haksiz oluruzcanım ben bugün eşimi aldım karşıma konuştuk. dedim ben senden soğudum sebepleri de şunlar bunlar. baya konuştuk bazılarını çözdük hatta çoğunu çözdük. tabi imsan birden eskiye dönemiyor ama bazı şeyleri atabildim kafamdan. dedim hemen eskisi gibi olmamı bekleme. ilk etapta aklıma gelen sorunlar bunlar ama başka sorunlar da var yine konuşacağız. biraz olsun rahatladım açıkçası. ama zamanını bekledim hep. Bu konuşmayo geçen hafta yapsam tepki alacaktım belki de.sen de zamanını bekle canım sabret ve konuş eşinle. inşallah güzellikle halledersiniz