• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar bi tek benim aryam suratsız galiba:)))Gülme efekti yüklenmemiş benim kızıma:)))sabah uyanır uyanmaz gülücükler saçıyor yakaladık yakaladık yakalayamazsak zinhar gülmüyor:))))
Benim oğlan da aynı
Bizi kesecek gibi bakıyor
Nadiren gülümseme o da çok nadir

13 aylık ti canım sünnet olduğunda hareketli olmadığı için rahat geçmişti senin büyük narkoz alacak mi canım?inşallah sizde çabucak atlaticaksiniz.göz rengi mız dahada belirginlesti umarım değişmez herkes değişmez çok belirgin diyor ama bilemiyorum.sizin ne durumda ?
Canim sanirim lokal anestezi ile yapacak dr. Ben genel olsun istiyordum o korkuyu yaşamamasi adina.
Oy kalıcı ozaman sizinki masallah. Bizimkinde bi koyulasma var. Yalan olcak gibi :D

Ben kullanıyorum cnm ve sanırım memnun olduğum eşyalar arasında ilk sırada yer alabilir.her şeyde kullanıyorum. Kızımın üstünü örtüyorum malum havalar sıcak. Banyo havlusunun ustune seviyorum suyu çok güzel emiyor.dışarı çıkarken yanımda. Kızımı bir yere mi yatıracak hopp ser yatır vs vs hatta şuan musline sarılı.
Ben de cok memnunum canim. İki tane var ama boyutlari kucuk biraz.baska da bulamadim. Nerden almistin sen ? Bir de markasina gore kalitesi degisiyor mu bu kumasin? Birinde vardi daha yumusakti sanki.

Canım KV brnim üstte oturuyo :KK43: annem bana 23 gün bakyı KV daha 1 bardsk su vermemiş bana diuor ki ne vardı annen 40 na kadar kalsaydı cinlerim tepeme çıktı eve inince hıçkıra hıçkıra ağladım eşimin dediğiyse ne var bunda onu alıp boğasım geldi ama sustum hiç bi şey demedim
Hem bi ise yaramamis hem de annenin lafini mi yapiyor. Üzülme canim sen. Normalde soylese belki huyu boyle deyip gecersinde bu donemde batiyor her şey.

o ne için kullanılıyor?
Canim her seye kullanabilirsin. Cok hafif bi örtü. Battaniye bu dönemde kalin geliyor bebege.ustune ortmeye cok iyi oluyor. Emzirme onlügun yoksa bu ortu bayagi hafif sicaklatmadan emzirebiliyorsun. Yatacagi yere seriliyor.disarda pusetin ustune ortebiliyorsun. Banyo sonrasi kurulamak icin arkadasin da dedigi gibi fevkalade. Acuk pahalı geldi bize :) iki tanesini 40tlye aldim. Esim evde müslin örtüye kıymetli muamelesi yapiyor. Oglum alsin yere atsin felan oglum napiyorsun müsline oyle davranamazsin felan diyor :D

Back
X