- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #4.321
Benim oğlan da aynı
Bizi kesecek gibi bakıyor
Nadiren gülümseme o da çok nadir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oğlan da aynı
Amin amin amin Allahım çok aminLittlestar canım Allâh sabır versin sana da bana da bizim gibilerede :) bi de bolca rızık versin evimizi alıp fiyyyu kaçalım bende KV ile altlı üstlü oturuyorum Allâh var öyle sürekli sıkıntı yaratan biri.değil ama bazen can sıkıyo işte
lohusalıkta zaten hiç çekilmiyo
Ben de cok memnunum canim. İki tane var ama boyutlari kucuk biraz.baska da bulamadim. Nerden almistin sen ? Bir de markasina gore kalitesi degisiyor mu bu kumasin? Birinde vardi daha yumusakti sanki.
Ben akşama kadar sütleri toplayıp tek poşette dondurdum. Hep öyle yaptım ben :))
Çok sevindim, ebenin söylediği doğru, çok sık emzirince sindirimi bozuluyor.
Ekin de bazen 1 saat sonra emmek istiyor ve sebebi gaz sancısını hafifletmek :)) meme her derde deva ya :)))) ben de o zaman su veriyorum biraz ve patpatlıyorum sırtını. Gazını çıkarıp ya uyuyor ya da rahatlıyor :))
Su veriyormusun bilmiyorum ama deneyebilirsin :))
yokKızlaaar ya şu 40 çıkınca çok mu değişiyor bebişler herkes oyle diyo büyük bir beklentiye girdim vallahi ne keramet var şu kırkta daha 28deyiz biz![]()
Ayneeeeen öyle canımm evde bekar görümcem var onu da ablalarının yanına yollamış git yardım et işlerini yap diye o kadar hamilelik geçirdim kızına bş gğn demedi in Yengene biraz yardım et velhasıl senin dediğin gşbi lohusalıkta eklenince insan tahammül edemiyorHem bi ise yaramamis hem de annenin lafini mi yapiyor. Üzülme canim sen. Normalde soylese belki huyu boyle deyip gecersinde bu donemde batiyor her şey.
tamam canım alayım lcw ninni dedi biri onu yazdım aklıma. kimse eziklemesin beni :)))Ben de ilkinde bilmiyordum kullanmadim. Gorumcem geldiginde oglumun ustune tülbent ortuyordum aa müslinin yok mu ben seni almistir diye dusunmustum diye beni ezikledi.canim uzun sure kullanirsin yaz kiş deme. Tatile felan gidersiniz seneye orda cok lazim olur :)
ben daha sagmaya baslamadim ama acil durumlarda vermek icin stoklicam.hem de ise baslicam ocakta o sebepleKızlar sütleri neden biriktiriyorsunuz?matsiyahoje
Ben yavrum hastanedeyken sağıyordum fazla geliyordu o zaman çok az beslenebildiği için. Kalanını mecburen attımdı derin dondurucuya. Artık atmıyorum. Dondurucudakileri de vermedim hiç. 3 ay ömrü var mecburen dökeceğim sanırım onları. Çünkü bebeğin ihtiyacına göre süt üretiliyor ya eskileri vermek istemedim. Yetmeseydi verecektim tabi de... Sizler ilerde sütünüz azalırsa falan diye mi koyuyorsunuz? Ben de mi koymalıyım? Ama sağacak kadar çok da yok artık bebek emiyor anca.
Benim kız gündüzleri 2 saatte bir emmek istiyor, bazen 2 saati bekleyemediği de oluyor. Ama gazdan olduğunu sanmıyorum. Acıkıyor bence. Çok uzun emmiyor çünkü. ilk zamanlar 20 dk emerdi şimdi 8-10 dk da bırakıyor.
canım bi hastalığım olur bir süre emzirme bulaşmasın derler yada ilaç kullanırım yada üzüntüm olur sütüm azalır ordan veririm gerekirse. malum kızım ameliyat olcakKızlar sütleri neden biriktiriyorsunuz?matsiyahoje
Ben yavrum hastanedeyken sağıyordum fazla geliyordu o zaman çok az beslenebildiği için. Kalanını mecburen attımdı derin dondurucuya. Artık atmıyorum. Dondurucudakileri de vermedim hiç. 3 ay ömrü var mecburen dökeceğim sanırım onları. Çünkü bebeğin ihtiyacına göre süt üretiliyor ya eskileri vermek istemedim. Yetmeseydi verecektim tabi de... Sizler ilerde sütünüz azalırsa falan diye mi koyuyorsunuz? Ben de mi koymalıyım? Ama sağacak kadar çok da yok artık bebek emiyor anca.
Benim kız gündüzleri 2 saatte bir emmek istiyor, bazen 2 saati bekleyemediği de oluyor. Ama gazdan olduğunu sanmıyorum. Acıkıyor bence. Çok uzun emmiyor çünkü. ilk zamanlar 20 dk emerdi şimdi 8-10 dk da bırakıyor.
Cahillik başa bela 2.çocuğu dogurdm bilmiyorum valla o nedirtamam canım alayım lcw ninni dedi biri onu yazdım aklıma. kimse eziklemesin beni :)))
al kız müslin kalın tülbent gibi bişeymiş her derde devaymış olmayanı görümcesi ezikliyomuşCahillik başa bela 2.çocuğu dogurdm bilmiyorum valla o nedir![]()
Bence bi degisiklik yok canim gazda 3 aydan sonra geciyo diyolar onu bekliyom bendeKızlaaar ya şu 40 çıkınca çok mu değişiyor bebişler herkes oyle diyo büyük bir beklentiye girdim vallahi ne keramet var şu kırkta daha 28deyiz biz![]()
Benim oğlan da aynı
canimm oglunun ismi Ertuğrul du dimi benim oglumun ismide ertugrul aynen kaslar hep catik bi sekilde cok nadir gulumsuyo
Çok sevindim, ebenin söylediği doğru, çok sık emzirince sindirimi bozuluyor.
Ekin de bazen 1 saat sonra emmek istiyor ve sebebi gaz sancısını hafifletmek :)) meme her derde deva ya :)))) ben de o zaman su veriyorum biraz ve patpatlıyorum sırtını. Gazını çıkarıp ya uyuyor ya da rahatlıyor :))
Su veriyormusun bilmiyorum ama deneyebilirsin :))
ben daha sagmaya baslamadim ama acil durumlarda vermek icin stoklicam.hem de ise baslicam ocakta o sebeple
canım bi hastalığım olur bir süre emzirme bulaşmasın derler yada ilaç kullanırım yada üzüntüm olur sütüm azalır ordan veririm gerekirse. malum kızım ameliyat olcak
hem sağdıkça artıyor hem de benim göğüslerim dolunca kızım ememiyor, zaten şıp şıp akıyor bi de yumru yumru oluyor ağrıyor baya sıkıntı veriyor uyuyamıyorum gecenin bi vaktı sağıyorum bazen.
bide süt saklama için artık buzlukta 6 ay oluyor diye duydum bi araştır istersen. buzluklar değişti artık
Puhahahal kız müslin kalın tülbent gibi bişeymiş her derde devaymış olmayanı görümcesi ezikliyomuş![]()
![]()
Ay dimi yaaa bencede yoktur amaann bu hali değişmesinde boyle idare ediyoruz çok şukuryok
Bence alakası yok yavrum ya bebek nasılsa oyle gider gaz zamanla kesilir büyüdükçe huy değişir ama 40 diye değişmez yani. Büyük oğlum çok usluydu kirkindan sonrada devam etti azitmadi yani :)
Aahahahaahah Allah iyi etsin kız seni yaaa ne güldümPuhahahgorumcem gotune don alsin
![]()
Müslinörtü ne ki ne kadar cahilimBen kullanıyorum kuzum :) 7 senedir hiç eksik olmadı valla evimden :))